Оновлений асортимент SilverStone – модульний корпус серії SUGO для компактних та стильних ПК

Головна Новинки Оновлений асортимент SilverStone – модульний корпус серії SUGO для компактних та стильних ПК
08.02.2021

Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно. SilverStone - це елегантна класика з оптимальним функціоналом та стильні корпуси для ігрових та робочих станцій. SilverStone пропонує корпуси для створення компактних домашніх/офісних комп’ютерних систем на базі стандартних комплектуючих.

В 2021 році SilverStone оновлює асортимент та здебільшого удосконалює популярні моделі, що вже стали хітами минулих років. Новинка в категорії компактних корпусів SilverStone SUGO – модель SST SG14B.

Корпус розрахований на материнські плати Mini-DTX / Mini-ITX, стандартний ATX блок живлення та розміщення стандартної повно розмірної відеокарти с трьома слотами розширення з лівої сторони та радіатора рідинного охолодження 240 мм з правої сторони.

Одна із особливостей корпуса SUGO SG14B - це його модульна конструкція. Можливо одночасно демонтувати чотири панелі, що безперечно зручно під час збору комп’ютерної системи та подальшого її вдосконалення.

В корпусі можливо розмістити 3х2.5-дюймових SSD накопичувачі та створити шість різних конфігурацій поєднання компонентів охолодження та складових, що відповідають за збереження інформації. Для цього в комплекті передбачений спеціальний універсальний кронштейн. Змінюючи його положення – створюємо основу для певної конфігурації.

Додатково, для зручності розміщення корпусу передбачено два комплекти “ніжок” (високі/низькі), щоб користувач мав можливість обрати для себе оптимальний варіант.

В корпус SUGO SG14B можливо встановити ще два 120 або 140 мм вентилятори на бокову панель на додачу до вже вмонтованого 120 мм на задній панелі, та рідинне охолодження одно- чи двохсекційне.

Перфорація на бокових панелях гарантує активний обдув компонентів та їх стабільну роботу.

Чотирнадцяте покоління серії SUGO – це модульний компактний корпус, з універсальними складовими для комплектуючих різного типу.

SUGO 14 and SUGO 15 brief introduction (відео)

Корпуси серії SUGO від SilverStone – це ідеальне поєднання стилю та сучасних технологічних розробок, що лаконічно доповнить модний домашній або офісний інтер’єр.

SilverStone – гарантує високий рівень виконання і довершений функціонал, що заслуговує на увагу і високу оцінку. Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-SG14B
немає в наявності
 
Корпус SilverStone SUGO SG14B без БЖ. Підтримує повнорозмірні відеокарти з 3 слотами і регульованим тримачем. Сумісний з материнськими платами Mini-DTX/ Mini-ITX і блоками живлення ATX. Підтримує радіатори до 240 мм. Різні конфігурації підтримують установку різних накопичувачів розміром до 5,25", 3,5" і 2,5". Фронтальні порти I/O включають: USB 3.0 x 2, USB 2.0 x 1, комбінований аудіо x 1.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів