Новинка в асортименті ERC – унікальний 3D-пристрій Revopoint Tanso S1

Home New products Новинка в асортименті ERC – унікальний 3D-пристрій Revopoint Tanso S1
12.02.2021

Новинка в асортименті ERC – унікальний 3D-пристрій Revopoint Tanso S1, який поєднує функції 3D-сканера, HD-проектора, потужної цифрової фотокамери та розважального планшета.

Revopoint Tanso S1 – перший у світі 3D-сканер у вигляді 7-дюймового планшета. Він сканує будь-де й будь-коли без допомоги ПК та додаткових кабелів, що плутаються під ногами. Надзвичайно точне сканування на рівні вимог реверс-інжинірингу VR/AR триває лише 2-3 хвилини й здійснюється в одному з трьох режимів залежно від розміру об’єкта. Водночас Tanso S1 можна використовувати ще і як HD-проектор (із роздільною здатністю 1 920 х 1 080 пікселів), як цифрову фотокамеру (із матрицею на 13 МП) та безпосередньо як планшет.

Серцем багатофункціонального планшета є 6-ядерний процесор ARM із частотою 2,0 ГГц. Необхідні запаси обчислювальної потужності забезпечені завдяки 4 ГБ ОЗП та 32 ГБ вбудованої енергонезалежної пам’яті. Сканований об’єкт можна переглянути на сенсорному екрані 2К HD. Автономну роботу пристрою підтримує батарея ємністю 3 200 мА год, а також бездротові технології Wi-Fi і Bluetooth 4.0, через які планшет взаємодіє з поворотною платформою (необхідна для обертання об’єкта, що сканується, навколо своєї осі) та з ПК або смартфоном користувача.

Легкий і портативний Tanso S1 стане чудовим компаньйоном. Він завтовшки 15 мм та важить лише 520 г, тож працювати з планшетом буде зручно, навіть просто тримаючи його в руках. Сканер Tanso S1 не має складних налаштувань і навіть аматори з його допомогою за 2-3 хвилини зможуть отримати повноцінну 3D-модель об’єкта практично будь-якої складності із розмірами до 300 × 300 × 300 мм і вагою до 5 кг.

Menu
Products catalog
Products catalog