Популярна пропозиція від ANTEC – корпус NX230

Главная Новинки Популярна пропозиція від ANTEC – корпус NX230
25.02.2021

Компанія ANTEC декілька десятків років поспіль активно співпрацює з геймерами-професіоналами, любителями та комп’ютерними ентузіастами. Фахівці та провідні інженери цікавляться сучасними тенденціями для створення своїх продуктів та прислуховуються до побажань користувачів. Саме так і була започаткована серія корпусів NX від ANTEC, яку об`єднує салоган “BUILT FOR GAMING” (СТВОРЕНА ДЛЯ ГЕЙМІНГУ) і не тільки.

Запорука ефективності вашого ПК – вдало підібраний корпус. Тут варто врахувати не тільки його естетичні переваги, але і функціональні особливості.

Модель Antec NX230 – це чудова модель для прихильників стриманого дизайну та чітких геометричних форм.

Стрічка з ARGB-підсвічуванням на передній панелі, загартоване скло 4 мм на боковій панелі та вмонтований 120мм ARGB-вентилятор у поєднанні із вивіреним функціоналом – сучасні складові, що безперечно звертають на себе увагу користувачів.

Класичний MidTower, що розрахований на материнські плати ATX, Micro-ATX, Mini-ITX. Передня панель комбінована та має отвори для активної циркуляції повітряних потоків.

Стандартно, в корпусі є розніми USB2.0x 2шт., USB3.0x1 шт., кнопки регулювання (Включення, Перезавантаження, Контроль LED, Мікрофон/Аудіо).

Передбачено розміщення водяного охолодження, а саме 360 мм радіатора на передню панель. Можливо встановити до восьми вентиляторів для активного обдуву компонентів.

Вистачить місця для відеокарти довжиною до 300 мм та процесорного охолодження до 160 мм.

Конструкція корпусу добре продувається, за рахунок перфорації на передній панелі, та захищена від потрапляння пилу магнітними фільтрами (верхнє та нижнє розміщення).

Сім місць для карт розширення, можна розмістити один (або два) 3,5-дюймовий накопичувачі та два пристрої для зберігання даних у форматі 2,5 дюйма  - це все необхідне та більше, якщо бажаєте удосконалити свою систему.

Немає сенсу вагатись, корпус NX230 від ANTEC – приваблива сучасна пропозиція для створення ігрового, домашнього та стильного ПК. Прозора скляна панель, світлові ефекти, продуманий функціонал та конструкція, що передбачає раціональне розміщення кабелів у поєднанні з активною вентиляцією, стануть у нагоді найвибагливішим користувачам. 

ANTEC – це стиль та бездоганна якість!

Товары из публикации
код товара: 0-761345-81023-4
нет в наличии
 
Оптимальный вариант для создания игровой системы. Боковая панель прозрачная (акрил). На передней панели встроена светодиодная ARGB лента, с дополнительной кнопкой, для регулировки подсветкой. Предусмотрена возможность установки 6-ти вентиляторов (1х120 мм с подсветкой ARGB идет в комплекте), а также СВО (максимальный размер радиатора 360мм). Корпус хорошо продувается, с пылевым фильтром на верхней и нижней панелях, имеет достаточно места рационального размещения современных комплектующих.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров