SilverStone: оновлена версія моделі корпусу FARA B1 із ARGB-підсвічуванням

Главная Новинки SilverStone: оновлена версія моделі корпусу FARA B1 із ARGB-підсвічуванням
26.02.2021

Якщо досі ще вагаєтесь, яким саме має бути персональний комп’ютер або маєте бажання щось змінити, та обрати більш сучасний варіант, пропонуємо оновлену версію корпусів FARA B1 від SilverStone - SST-FAB1B-PRO.

Компанія SilverStone Technology Co., Ltd була заснована в 2003 році, і на сьогодні є визнаним світовим лідером на ринку комп'ютерних компонентів. Продукція SilverStone це першокласний сучасний дизайн в поєднанні з передовими технологіями та результат активної роботи команди кращих інженерів і розробників. Філософія SilverStone - Designing Inspiration (“Створюємо те, що надихає”).

SilverStone FARA B1 (SST-FAB1B-PRO) – це стандартний форм фактор MidTower для розміщення ATX / Micro-ATX / Mini-ITX материнських плат.

Особливості дизайну SST-FAB1B-PRO:

  • ARGB-підсвічення трьох вбудованих 120мм вентиляторів за напівпрозорою передньою панеллю із сітчастими декоративними вставками для вентиляції виглядає досить цікаво. За рахунок особливості конструкції, утворюється ілюзія додаткової аури довкола вентиляторів, що обертаються.

  • бічна панель із тонованого загартованого скла. Можна продемонструвати компоненти системи та доповнити його вигляд додатковим підсвічуванням. На задній панелі розташований іще один 120мм ARGB-вентилятор.

Ефективний обдув компонентів SST-FAB1B-PRO:

  • в корпусі передбачені отвори на передній панелі, що замасковані декоративними елементами, та перфорація на верхній та нижній панелі, що закрита пиловими фільтрами. Завдяки особливостям конструкції та активній вентиляції, компонентам забезпечений комфортний режим під час роботи не тільки у штатному режимі, але і при додатковому навантаженні.

  • в комплекті чотири вбудовані 120мм ARGB-вентилятори із контролером, додатково можливо встановити ще два. Передбачена можливість встановлення рідинного охолодження на передню, верхню та задні панелі.

Потенційні можливості корпусу FARA B1 версія PRO:

  • в наявності один відсік 3,5 дюймів та чотири 2,5 відсіків для SSD, 7 слотів розширення. В арсеналі  SST-FAB1B-PRO USB 3.0 x 2 шт. та USB 2.0 x 1шт., AUDIO х 1(3,5 audio jack)  розніми.

  • корпус розрахований на відеокарту довжиною до 322 мм та охолодження для процесора не більше 165 мм. На сьогодні це стандартні параметри.

Отже, корпуси серії FARA B1 мають стильний та стриманий дизайн без агресивних елементів та вдало будуть пасувати у сучасному домашньому чи офісному інтер’єрі. Оновлена версія PRO має на додачу вбудовані вентилятори та оригінальне тоноване загартоване скло, що створює ефект аури сяйва. Корпус може бути використаний для класичного домашнього чи офісного ПК, або для ігрової станції.

Крім оновленої версії SST-FAB1B-PRO в асортименті представлені ще два різновиди корпусів SilverStone FARA B1:

  • Корпус SilverStone FARA FAB1B-G,MidT,USB 3.0*2,USB 2.0*1, 1*120мм,скло(бок.панель),без БЖ,чорний (SST-FAB1B-G)
  • Корпус SilverStone FARA FAB1B-RGB,MidT,USB 3.0*2,USB 2.0*1,2*120мм RGB,скло(бок.панель),без БЖ,чорний (SST-FAB1B-RGB)

Продукція SilverStone - це стиль та бездоганна якість, відмінний функціонал та сучасний дизайн.

Долучайтесь та обирайте краще!

Товары из публикации
код товара: SST-FAB1B-G
нет в наличии
 
Корпус Silver Stone FARA FAB1B-G подойдет для сборки игровой или современной системы. Стильный, лаконичный строгий дизайн, с оптимальными техническими характеристиками.
код товара: SST-FAB1B-RGB
нет в наличии
Корпус FARA FAB1B-RGB оборудован двумя 120-мм вентиляторами RGB. Передняя панель с логотипом SilverStone загорается при включении вентиляторов RGB. Боковая панель из закаленного стекла служит для отображения вашей уникальной собранной системы. Встроенный аудио разъем 3,5 мм поддерживает большинство мобильных наушников или наушников с микрофоном. Поддерживает нескольких вариантов охлаждения.
код товара: SST-FAB1B-PRO
нет в наличии
Корпус SilverStone FARA FAB1B-PRO без блока питания. Оснащен четырьмя 120-мм вентиляторами ARGB и контроллером ARGB. Корпус оснащён панелью из закаленного стекла для отображения вашей уникальной системы. Встроенный одиночный 3,5 мм аудиоразъем поддерживает большинство мобильных наушников или наушников с микрофоном. Поддержка до одного накопителя 3,5” и четырёх накопителей 2,5” для сборщиков с потребностями расширения хранилища данных.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров