ASUS представляє материнську плату ProArt B550-Creator

Головна Новинки ASUS представляє материнську плату ProArt B550-Creator
15.03.2021

Компанія ASUS представляє материнську плату ProArt B550-Creator, яка забезпечує високу продуктивність і швидкість передачі даних, а також розширені засоби безпеки й зручні функції для розробників контенту. Надійна система живлення та підтримка шини PCI 4.0 дозволяють материнській платі ProArt B550-Creator розкрити максимальну обчислювальну потужність процесорів AMD Ryzen під час 3D-рендерингу, монтажу відеороликів і роботи з великими файлами. Високі вимоги процесорів нового покоління допомагає виконати комплексне та ефективне рішення з відведення тепла, що гарантує стабільність роботи системи.

Блискавична передача даних

Материнська плата ProArt B550-Creator має повний набір сучасних інтерфейсів, зокрема два порти Thunderbolt 4, два порти Intel 2.5G Ethernet на базі контролера Intel і чотири порти USB 3.2 Gen 2. Кожен порт Thunderbolt 4 забезпечує накопичувачам пропускну здатність до 40 Гбіт/с в обох напрямках. Також Thunderbolt 4 дозволяє підключити два зовнішніх дисплеї 4K UHD або один 8K. Два порти 2.5G Ethernet (Intel I225-V) дозволяють швидше передавати великі обсяги даних через локальну мережу, що оптимально підходить для копіювання масивних файлів на мережеві пристрої зберігання даних (NAS), потокового передавання відео у високій роздільній здатності та обміну матеріалами. Разом із платою ProArt B550-Creator надається ексклюзивне програмне забезпечення CreationFirst, що оптимізує розподіл пропускної здатності мережевого з’єднання й прискорює роботу програм.

Неймовірна продуктивність

ProArt B550-Creator забезпечує стабільне живлення та має комплексну систему охолодження, що відповідає всім вимогам найсучасніших процесорів серії AMD Ryzen 5000 і гарантує високу продуктивність. Стабілізатор напруги з 12+2 силовими модулями забезпечить живленням процесори Ryzen, а ексклюзивні посилені 8+4-контактні роз’єми ProCool гарантують стабільне постачання напруги на силові модулі. Для утримання температурних показників у нормі використовуються масивні радіатори з великою площею поверхні, а високоякісні термопрокладки відводять тепло із зон стабілізатора напруги та дроселів. Усе це разом з радіаторами M.2 дозволяє ProArt B550-Creator ефективно охолоджувати і процесор, і SSD-накопичувачі, що гарантує стабільність усієї системи та швидку передачу даних.

Розширені засоби безпеки

ProArt B550-Creator повністю сумісна з ПЗ ASUS Control Center Express, яке забезпечує централізоване керування IT-інфраструктурою та додаткові функції безпеки, зокрема керування USB-портами, «чорний» список ПЗ та дистанційний контроль за реєстром Windows – і все це з мінімальними налаштуваннями. Функції керування USB-портами дозволяють IT-адміністраторам блокувати, дозволяти роботу або переводити порти USB на материнській платі в режим «тільки читання» для запобігання витоку робочих матеріалів та інших важливих даних. «Чорний» список ПЗ гарантує, що користувачі не матимуть змоги запустити небезпечні програми, а дистанційний контроль за реєстром Windows дозволяє адміністраторам віддалено дозволяти та блокувати можливість внесення змін до реєстру Windows на клієнтських пристроях, щоб запобігти несанкціонованим змінам конфігурації системи.

Спрямованість на розробників контенту

Разом із платою ProArt B550-Creator надається ProArt Creator Hub – програмне забезпечення зі зручним інтерфейсом, що дозволяє централізовано керувати усіма продуктами серії ProArt, зокрема дисплеями та ноутбуками ProArt. У разі ProArt B550-Creator ця програма дозволяє налаштовувати профілі роботи вентиляторів на материнській платі, слідкувати за станом компонентів системи, у тому числі процесора, ОЗП та накопичувачів, та швидко запускати програми, що часто використовуються. Для забезпечення чистої передачі голосу при аудіо- та відеовикликах ProArt B550-Creator використовує ексклюзивну технологію двостороннього інтелектуального шумозаглушення. Ця технологія застосовує величезну базу даних глибокого навчання, щоб вилучити з аудіопотоку від мікрофона чи іншого входу усі зайві звуки: клацання клавіш, кнопок миші та інші фонові шуми.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів