Нова материнська плата ASRock X570

Главная Новинки Нова материнська плата ASRock X570
09.04.2021

Найкрутіша флагманська материнка ASRock Taichi відрізняється своїми унікальними оверклокерськими можливостями та новітніми характеристиками. Нова Taichi Razer Edition – це перша у світі материнська плата із вбудованим інтегрованим підсвічуванням Razer Chroma RGB. Вона стане єдиним центром управління для усіх пристроїв Chroma RGB із найширшою сумісністю ії тисячами компонентів ARBG на апаратному рівні. Створіть свій комп на Razer!

Пропонуємо вашій увазі нову материнську плату ASRock X570 TAICHI RAZER EDITION.

При наявності унікальних світлових ефектів, ця епічна система RGB-підсвічування заслужено знайшла застосування на мільйонах геймерських ПК по всьому світу.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Підтримка десктопних процесорів AMD AM4 Ryzen серій 3000, 4000 G-Series і 5000
  • Система живлення 16, Digi Power, Dr. MOS
  • Підтримка DDR4 4666+ (OC)
  • 3 PCIe 4.0 x16, 1 PCIe 4.0 x1
  • AMD 3-Way CrossFireX, NVIDIA SLI
  • 7.1-канальний HD-кодек (Аудіокодек Realtek ALC1220), Nahimic Audio
  • 8 SATA3, 1 Hyper M.2 (PCIe Gen4 x4), 2 Hyper M.2 (PCIe Gen4 x4 & SATA3)
  • 3 USB 3.2 Gen2 (Задній Type A + C, фронтальний Type-C), 8 USB 3.2 Gen1 (4 передніх, 4 задніх)
  • Killer E3100G 2.5G LAN, Killer AX1650x Wi-Fi 6 802.11ax (2.4Gbps) + BT 5.1
  • Підтримка Razer Chroma

Killer Ethernet E3100 та Killer Wi-Fi 6 AX 1650 розроблені спеціально для ігрових змагань та високопродуктивних додатків, вміють віддавати пріоритет трафіку у реальному часі над мережевим трафіком та гарантує безперервність ігрового процесу у мережі.

Технологія Killer DoubleShot Pro забезпечує міцну пропускну здатність та неперевершену продуктивність online для систем, оснащених модулями Killer Wireless та Killer Ethernet. DoubleShot Pro дозволяє одночасно використовувати підключення по Wi-Fi та Ethernet ті автоматично використовую найшвидше з’єднання з двох для передачі пріоритетного трафіка, при якому увесь інший трафік передається по менш швидкому з’єднанню.

Звук від Nahimic. Чи використовуєте ви навушники, гарнітуру або зовнішні динаміки з підключенням по USB, Wi-Fi, аналогу чи HDMI, Nahimic завжди забезпечить чистий та якісний живий звук з багатством віддтінків.

Товары из публикации
код товара: X570_TAICHI_RAZER_EDIT
нет в наличии
Наикрутейшая флагманская материнка ASRock Taichi отличается своими уникальными оверклокерскими возможностями и передовыми характеристиками. Новая Taichi Razer Edition – это первая в мире материнская платой со встроенной интегрированной подсветкой Razer Chroma RGB. Она станет единым центром управления для всех устройств Chroma RGB при широчайшей совместимости с тысячами компонентов ARGB на аппаратном уровне. Создай свой комп на Razer!
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров