Вже у продажі новий роутер зі стандартом Wi-Fi 6 – TP-Link Archer-AX73

Home New products Вже у продажі новий роутер зі стандартом Wi-Fi 6 – TP-Link Archer-AX73
12.04.2021

Завдяки новітньому стандарту Wi-Fi 6 і загальній швидкості до 5400 Мбіт/с Archer AX73 чудово впорається з великою кількістю ресурсоємних завдань: мережевими іграми, стрімами, відтворенням відео в форматі 4K і завантаженням важких файлів.

У цій моделі реалізовані одразу кілька рішень, які характерні для флагманських роутерів TP-Link. Мова йде про підтримку 1024-QAM, ширину каналу 160 МГц, технологіях OFDMA, MU‑MIMO і BSS coloring. Доповнює загальну картину 3-ядерний процесор з тактовою частотою 1,5 ГГц і високим рівнем продуктивності. Відзначимо, що Archer AX73 оснащений 6 зовнішніми антенами з функцією Beamforming і потужним модулем FEM, які допомагають отримати стабільний сигнал Wi-Fi мережі навіть у тих кімнатах, які знаходяться далеко від роутера. Не забута і технологія 4T4R: її використання в маршрутизаторах з підтримкою Wi-Fi 6 робить можливим бездротову передачу даних з використанням чотирьох потоків, що значно збільшує загальну швидкість бездротової мережі.

Пакет безпеки HomeShield на базі антивірусного ПО від компанії Avira забезпечує максимально ефективний захист підключених пристроїв для розумного будинку. HomeShield оптимізований для протидії DDos-атакам, захисту від небезпечних сайтів і проникнення на рівні порту. Також тут присутні стандартні інструменти батьківського контролю. Вони допоможуть обмежити час, який проводять в інтернеті ваші діти, і заборонити їм доступ до небажаного контенту. За традицією, виконати всі необхідні налаштування можна за допомогою фірмового додатку Tether для ОС Android і iOS.

Дворівневий корпус Archer AX73 цікавий не лише незвичним для TP-Link дизайнерським рішенням. Більшу частину верхньої панелі пристрою займають вентиляційні пристрої, які допомагають покращити теплообмін і роблять маршрутизатор більш надійним.

 

Products from publication
SKU: ARCHER-AX73
4999 UAH*
out of stock
Wi-Fi 6 Upgrades Everything. The latest generation of Wi-Fi technology brings faster speeds, less lag, and higher capacity, enabling more simultaneous connections on your home network. Extensive Wi-Fi Coverage with Advanced Technology. Enjoy stable Wi-Fi connections, even in the kitchen and bedroom. High-Power FEM, 6× Antennas, Beamforming, and 4T4R structures combine to adapt Wi-Fi coverage to perfectly fit your home and concentrate signal strength towards your devices. Connect 200+ Devices. Easily handle dozens of devices streaming and gaming at the same time — OFDMA and MU-MIMO combine to future-proof your home network by providing greater capacity to connect more devices.
Menu
Products catalog
Products catalog