НОВИНКА: Унікальна платформа F-LUX у поєднанні із шумоізоляцією – корпус ANTEC P10 FLUX

Головна Новинки НОВИНКА: Унікальна платформа F-LUX у поєднанні із шумоізоляцією – корпус ANTEC P10 FLUX
15.04.2021

В сучасному світі ми весь час знаходимось під впливом шумового поля, в більшості випадків техногенного походження. Особливо це стосується мешканців міст. Зайвий шум - це додаткове навантаження та дискомфорт в домашніх умовах. Коли робочий процес також вимагає тиші та від цього залежить кінцевий результат праці, важливо організувати інфраструктуру таким чином, щоб ніщо не стало на заваді.

Компанія ANTEC активно удосконалює та створює нову продукцію, що відповідає основним потребам вибагливих користувачів вже більше 30-ти років. Якщо треба мінімізувати шум чи повністю його позбутись, спробуйте це зробити, плануючи систему в корпусах серії SILENT від ANTEC.

Пропонуємо нову модель серії Performance Silent – корпус ANTEC P10 FLUX (формат Mid Tower)

  • передня панель корпусу виготовлена із шліфованого пластику металевої фактури та відчиняється під кутом 145 градусів, фіксується за допомогою навісів, що можливо закріпити як з правої, так із лівої сторони. Конструкція передбачає простий доступ до 5.25-дюймового відсіку.

  • шумопоглинаючий матеріал розташований по периметру корпусу (за виключенням нижньої та задньої панелей) – важлива складова, що гарантує «тиху» роботу компонентів;

  • це нове покоління сучасних корпусів ANTEC на платформі F-LUX (Flow Luxury), яка є власною розробкою ANTEC, що забезпечить ефективну вентиляцію та активний обдув потужних компонентів системи;

  • в комплекті п’ять вентиляторів: 3 x120 мм – на фронтальній панелі, та по одному 120мм вентилятору на задній панелі та спеціально відведеному місці над блоком живлення (в нижній частині корпусу розміщений реверсний вентилятор);

  • за потреби, можливо встановити загалом до 6-ти вентиляторів та одно-двох-та трьохсекційне рідинне охолодження. Вбудовані вентилятори тихі, що відповідає загальній концепції корпуса.

  • корпус оснащений двома рознімами USB 3.0, має по три 2,5-дюймових та 3,5-дюймових відсіки, сім слотів розширення. Додатково присутня кнопка для регулювання швидкості вентиляторів. Всі розніми мають спеціальне покриття для того, щоб убезпечити їх від пилу та запобігти деформації.

  • перфорація на правій бічній панелі корпусу сприяє активному теплообміну. Це додаткові отвори, через які надмірне тепло виходить назовні. Всі перфоровані вставки (на боковій/передній панелях) та нижня частина корпусу захищені пиловими фільтрами.

  • корпус розрахований на сучасні відокарти довжиною до 405 мм, та охолодження для процесора висотою до 175 мм та має спеціальне місце для впорядкування кабелів системи;

Незалежно від призначення корпусу: для ігрової станції, високопродуктивного ПК чи оригінальної системи, яку цікаво продемонструвати, разом з ANTEC отримуємо безліч можливостей для втілення самих прогресивних ідей.

Antec Performance P10 FLUX - The Ultimate Thermal Performance for Silent Cases (відео)

 

Серія Performance Silent – це вдале поєднання дизайну та сучасних ідей, втілення численних побажань користувачів в якісному та бездоганному виконанні.

Обирайте краще та отримуйте задоволення!

Товари з публікації
код товару: 0-761345-80100-3
немає в наявності
 
Безшумний корпус P10 FLUX формату Mid-Tower оснащений передовою системою вентиляції, яка виводить безшумні корпуси серії Performance на нове покоління.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів