НОВИНКА SilverStone – система рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням

Головна Новинки НОВИНКА SilverStone – система рідинного охолодження ICE GEM із ARGB-підсвічуванням
16.04.2021

Продукція SilverStone – це першокласний дизайн у поєднанні з бездоганними технічними характеристиками, втілення ідей та розробок, багато з яких вже стали світовими трендами, від кращих фахівців та інженерів. Designing Inspiration або “Створюємо те, що надихає” - філософія та головна ідея SilverStone.

Компанія SilverStone починала свою діяльність з виробництва блоків живлення для персональних комп’ютерів. Багато ідей та технічних розробок SilverStone стали світовими трендами. Вони змінили погляд на звичні речі, стали початком численних модних тенденцій. На сьогодні, SilverStone – всесвітньо відомий виробник корпусів, блоків живлення, охолодження, аксесуарів для звичайних користувачів та професіоналів. Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно.

В асортименті SilverStone представлено численна кількість моделей стандартного повітряного охолодження для компактних та стандартних систем.

SilverStone пропонує оцінити нове покоління рідинного охолодження ICE GEM з ARGB підсвічуванням: в асортименті двосекційна модель SST-IG240-ARGB.

Рідинне охолодження SilverStone ICE GEM це:

  • СУМІСТНІТЬ ІЗ СУЧАСНИМИ СОКЕТАМИ - Intel LGA 115X/1366/1200/2011/2066 и AMD sTRX4/TR4/AM4/AM3/AM2/FM2/FM1. Достатньо велика за розміром мідна відшліфована основа повністю накриває поверхню процесора AMD Ryzen Threadripper, запезпечує ефективне охолодження.
  • ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА ВІДВОДУ ТЕПЛА ВІД ВОДОБЛОКУ – багатокамерна конструкція помпи допомагає ізолювати канали гарячої і холодної рідини.
  • МАКСИМАЛЬНА ПРОДУКТИВНІСТЬ З МІНІМАЛЬНИМ ШУМОМ – комплектний 4 pin PWM& 3 pin ARGB (5V LED) вентилятор з ARGB-підсвічуванням, має унікальну досконалу форму лопатей (11 штук), що пригнічують турбулентний шум. Геометрія вентилятора оптимізована як для потоку повітря, так і для тиску.

  • МОЖЛИВІСТЬ КЕРУВАТИ ПІДСВІЧУВАННЯМ - в комплекті адресний RGB-контролер (10 режимів підсвічування та можливість регулювати яскравість та швидкість зміни кольору).

  • ГАРАНТІЯ ПОЛІПШЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ – двигун помпи має трифазну, шестиполосну конструкцію для більш плавної та тихої роботи у порівнянні із більшістю однофазними, чотири полосними різновидами;

  • ЗАПОБІГАННЯ КОРОЗІЇ ТА ВПЛИВУ АГРЕСИВНОГО СЕРЕДОВИЩА – за рахунок використання радіатору високої якості, що має антикорозійний захист та не буде ушкоджений або виведений з ладу під впливом пару, рідини, жиру та інших хімічних сполучень.

  • УНІКАЛЬНИЙ СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН – помпа має покриття стилізоване під коштовний діамант, що виблискує яскравими барвами.

Система рідинного охолодження SilverStone ICE GEM – нове покоління охолодження для процесора, що безперечно стане чудовим доповненням сучасної комп’ютерної системи та забезпечить ефективний відвід тепла, приверне увагу унікальним дизайном.

SilverStone IceGem all-in-one liquid coolers - Intro (відео)

SilverStone – гарантує відмінну якість та сучасний стиль! Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-IG240P-ARGB
5749 грн*
є в наявності
240 мм високопродуктивний рідинний охолоджувач ARGB AIO з двома вентиляторами ARGB по 120 мм. Велика мідна нижня поверхня повністю закриває процесор AMD Ryzen Threadripper, забезпечуючи кожному ядру самий прямий ефект охолодження. 11-лопатеві лопаті вентилятора високого тиску для максимального відведення тепла. Блискучий алмазний дизайн з логотипом SilverStone. Вбудована адресна RGB-підсвічування для водяного блоку і вентиляторів. Включає адресний RGB контролер з 10 режимами освітлення і можливістю регулювання яскравості і швидкості зміни кольору.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів