Старт продажів: ROG Phone 5 12/256GB

Головна Новинки Старт продажів: ROG Phone 5 12/256GB
28.04.2021

Раді повідомити про старт продажів ігрових смартфонів ROG Phone 5 з 12 ГБ оперативної пам'яті.

ROG Phone 5 працює на базі новітнього флагманського процесора Snapdragon 888, який об’єднує провідні інновації в області 5G, штучного інтелекту, ігор та технологій зйомки. Технологія Snapdragon Elite Gaming дозволяє геймерам насолодитися грою в HDR-якості, а Qualcomm Game Quick Touch дозволяє збільшити швидкість відгуку сенсора й знизити затримку до 20%.

Завдяки вражаючому збільшенню продуктивності графічного ядра на 35% і процесора на 25% навіть найвибагливіші мобільні 3D-ігри працюють без затримок на максимальних налаштуваннях.

Основні переваги Asus ROG Phone 5 (ZS673KS-1A012EU) 

  • Створені для перемоги. Флагманська мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 5G і новий інструмент для налаштування продуктивності.
  • Швидкий дисплей. AMOLED-дисплей Samsung (144 Гц / 1 мс) з найкращою в галузі частотою опитування сенсора (300 Гц), наднизькою затримкою й точністю передачі кольору Delta-E < 1.
  • Грайте довше. Акумулятор ємністю 6000 мА·год і спеціальне програмне забезпечення для збільшення автономності смартфона та тривалості роботи акумулятора; найшвидша зарядка з HyperCharge.
  • ROG Vision. Унікальний матричний дисплей на задній панелі ROG Phone 5 Pro та Ultimate відтворює анімацію з системними попередженнями.
  • Оптимізація під ігри. Модернізовані тригери AirTrigger 5 та аудіосистема GameFX нового покоління з технологіями Dirac

Товари з публікації
код товару: 90AI0051-M00130
немає в наявності
 
Грайте без компромісів – зі справді геймерським смартфоном ROG Phone 5! Працюючий на базі новітньої мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 5G, цей футуристичний гаджет може похвалитися швидкісними дисплеєм, акумулятором величезної ємності, поліпшеними сенсорами AirTrigger 5 і культової аудіосистемою GameFX. ROG Phone 5 – це смартфон мрії. Для тих, хто не боїться мріяти.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів