Представляємо Farming Simulator 22!

Home New products Представляємо Farming Simulator 22!
30.04.2021

В цьому році повертається неперевершений фермерський симулятор, що купується мільйонами гравців по всьому світу! Дата виходу 4 квартал 2021 року. Також гра підтримує кроссплатформу між ПК, PS4, PS5, X-Box. На граців чекає багато новинок, тож геймплей стане ще різноманітнишим і захопливим.

Головні особливості Farming Simulator 22:

  • Farming Simulator 22 вийде в цьому році та буде ще більшим та кращим ніж попередні ігри серії.
  • Нові карти, бренди, машини, функції та багато іншого.
  • У грі будуть змінюватися пори року - від літа до зими зі снігом.
  • Покращена продуктивність, якість, додано більше тварин.

Так, GIANTS Software буде не тільки розробляти гру Farming Simulator, а й видавати її. Міжнародна швейцарська компанія підвищує якість своєї продукції завдяки тому, що вони самостійно займатимуться усіма етапами проекту.

І знову серія ігор для всієї сім'ї підвищує планку якості. Завдяки новим функціям та поліпшенням Farming Simulator 22 дозволить кожному новачку, гравцю-фермеру, проявити усю свою креативність у  побудові власної ферми – незважаючи на вік та реальну професію. Все це можна зробити як самостійно, так і з друзями у багатокористувацькому режимі до 8 гравців на консолях, і до 16 гравців на ПК, Mac та Stadia, що підтримують кроссплатформну гру.

Нові сільськогосподарські культури, нові карти, нові машини та нові бренди. Крім того, тепер у гру додали сніг: гравці повинні підготуватися до динамічної зміни погоди, сезонів та їх впливи на  геймплей, а також до інших нових функцій, які будуть анонсовані найближчим часом!

Пробираючись крізь сніг - пізнай глибини фермерського землеробства!

Farming Simulator 22 тепер пропонує ще  більше занурення завдяки безлічі нововведень і не обмеженим можливостям у грі. Дві нові карти плюс оновлена ​​карта альпійського Ерленграта зроблять акцент на різних видах сільськогосподарських робіт в залежності від сезону.

З набором з понад 400 машин та інструментів від більш ніж 100 сільськогосподарських брендів, включаючи нові категорії, гравці можуть розраховувати на отримання покращеного та ще більш  реалістичного симулятора. Навіть новачкам буде легко зануритися в атмосферу  сільського та лісового господарства, та тваринництва.

«Ми продовжуємо рости та розвиватися разом з нашими іграми, - коментує генеральний директор GIANTS Software Крістіан Амманн, - майбутній результат наших амбіційних планів стане важливою віхою в історії даної серії ігор, а також нашої компанії, яка  тепер перетворилася в самостійного видавця і має повний контроль над своїм продуктом» .

Створи ще більше захоплюючих сільськогосподарських світів

Farming Simulator 22, працює на движку GIANTS Engine 9, має безліч технічних поліпшень, як, наприклад, більш реалістична поведінка ШІ та багатші локації. Завдяки цим локаціям гравці ще глибше занурюються у ритм та стиль життя віртуального сільського господарства: так, наприклад, звуки двигунів тракторів здаються ще більш реалістичними.

Покращена продуктивність на всіх платформах: завдяки підтримці DirectX 12 у Windows, потоковій передачі текстур, оптимізації багатопоточності, відбракуванню оклюзії та тимчасовому згладжуванню, серед інших оптимізацій, новітній симулятор Farming Simulator отримає підвищення продуктивності у всіх системах.

 

Products from publication
SKU: 4064635500010
1799 UAH*
in stock
Platform: PlayStation 5; Media: Blu-ray; Genre: Simulation; Developer: GIANTS Software;
SKU: 4064635100128
out of stock
Released November 22, 2021. Farming Simulator 22. Players are waiting for - dynamic weather changes, 4 seasons (spring, summer, autumn, winter), added snow and new mechanics associated with it. New game engine GIANTS Engine 9. More than 400 units of special equipment and tools, 100 brands of agricultural equipment and workwear. Players can create their own farm on their own, or in multiplayer for 16 players (PC). The game supports cross-platform between PC, PS4, PS5, X-Box. Added new crops, mechanics. The gameplay will become even more diverse and exciting.
SKU: 4064635400037
out of stock
Platform: PlayStation 4; Media: Blu-ray; Genre: Simulation; Developer: GIANTS Software;
SKU: 4064635510019
out of stock
Platform: Xbox One; Media: Blu-ray; Genre: Simulation; Developer: GIANTS Software;
Menu
Products catalog
Products catalog