Корпус 2E GAMING FORTIS (G3405) – потужна складова майбутнього ПК

Главная Новинки Корпус 2E GAMING FORTIS (G3405) – потужна складова майбутнього ПК
29.04.2021

Для того, щоб втілити ідею створення комп’ютерної системи у життя, необхідно мати надійну основу. Саме такою складовою є корпус. Від вдалого вибору залежить комфорт компонентів та іх злагоджена робота в процесі експлуатації. Сьогодні всі активні користувачі надзвичайно обізнані в сучасних тенденціях комп’ютерної моди та надають перевагу складовим, що максимально відповідають їх вимогам. Універсальний асортимент 2E GAMING – це актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.

Модель корпусу 2E GAMING FORTIS (2E-G3405) підкреслить стиль та підійде для створення робочого ПК чи ігрової станції. Чіткі геометричні форми фронтальної частини, що активно продуваються, підкреслює ARGB-стрічка. Крізь скляну бокову панель можливо продемонструвати комплектуючі системи, створити свій варіант підсвічування.

Особливості 2E GAMING FORTIS:

  • стандартний корпус формату Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX. В основі конструкції унікальне та надійне шасі 2Е Gaming style, що  гарантує активний обдув і раціональну організацію внутрішнього простору;

  • матеріал корпусу – сталь високої якості стандарту SPCC 0,5 мм та бокова панель із загартованого скла 4 мм із гвинтовим кріпленням, яке при необхідності легко демонтувати; 
  • комбінована передня пластикова панель із сітчастою вставкою та ARGB-стрічкою. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд. Можливо налаштувати світловий ефект в залежності від ситуації та вподобань;

  • в корпусі вбудований один 120 мм ARGB-вентилятор на задній панелі, що під’єднаний до концентратора, який розрахований на загальне підключення чотирьох ARGB-вентиляторів та додатковий кабель для з’єднання з материнською платою;

  • корпус укомплектований сучасними рознімами 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, розрахований на відеокарту довжиною до 320 мм і охолодження для процесора висотою до 160 мм. Передбачене місце для встановлення одно та двох секційного рідинного охолодження (радіатор 240/280 мм на передню, 120/240 мм верхню панелі та 120мм на задню панель). Також є місце для восьми 120 мм вентиляторів;

  • конструкція корпусу передбачає встановлення двох 3.5-дюймові та трьох 2.5-дюймових накопичувачів та має 7 слотів розширення.  

Корпус 2E GAMING FORTIS має вивірену конструкцію та раціонально продуманий внутрішній простір. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, він немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу монтажу складових системи.

В корпусі немає вмонтованого блоку живлення, натомість можна самостійно підібрати потрібний варіант, в залежності від складності системи. Блок живлення монтується в нижній частині корпусу із сторони задньої панелі. Безпосередньо під ним та уздовж всієї нижньої панелі закріплений стандартний пиловий фільтр.

Ніжки оздоблені гумовими вставками. Корпус не вібрує на поверхні та добре фіксується.

На верхній панелі в наявності знімний пиловий магнітний фільтр, який при необхідності можливо легко демонтувати та почистити.

В комплекті до корпусу всі необхідні кріплення (гвинти для фіксації комплектуючих) згідно специфікації. Додаткова інформація зазначена в інструкції.

Дизайн корпусу нагадує космічний корабель із всесвіту «Зоряних війн», що прибув на землю, щоб втілити мрії в реальність.

(У перекладі з лат. FORTIS – сила)

«Продемонструйте всі сильні сторони у тандемі із 2E GAMING FORTIS» 

Корпус 2E Gaming FORTIS 2E-G3405 (відео)

Пропонуємо оцінити пропозицію корпусів від 2E GAMING.

Бажаємо нових бізнесових, освітніх або творчих досягнень та перемоги у запеклих ігрових баталіях разом із 2E GAMING.

Товары из публикации
код товара: 2E-G3405
нет в наличии
 
Корпус 2E gaming FORTIS (G3405) со светящейся ARGB вставкой на передней панели, которая подчеркивает геометрию ее формы, встроенным 120мм ARGB вентилятором на задней панели, плюс дополнительно один 120мм ARGB вентилятор на задней панели. Модель отлично подойдет для самостоятельной и промышленной сборки, благодаря рационально организованному внутреннему пространству и не сложной конструкции. Материал корпуса - сталь 0.5 мм, боковая панель из 5мм закаленного стекла. Типоразмер корпуса Mid Tower — это совместимость с материнскими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус без блока питания. Пользователю предоставляется возможность самостоятельного выбора источника питания, в зависимости от уровня системы, который устанавливается в нижней части корпуса.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров