Батути Salta: неперевершена якість та рівень безпеки

Главная Новинки Батути Salta: неперевершена якість та рівень безпеки
05.05.2021

Salta - один з провідних виробників батутів у Європі. Та являються беззаперечними експертами у своїй галузі, і саме про це свідчить широкий асортимент високоякісних батутів котрі виготовляє компанія. Пропонуємо вам пересвідчитись в цьому особисто, адже новинки батутів Salta доступні для замовлень на складі Erc.

На відміну від багатьох інших виробників, Salta концентрується на проектуванні, розробці дизайнів та виробництві лише батутів, що дає їм можливість виробляти батути високої якості за доступними цінами.

Батути Salta пропонують чудове співвідношення ціни та якості, гарантуючи найвищі стандарти безпеки, якості та довговічності використання. Salta пропонує чудовий асортимент від Comfort Edition, який пропонує справді дивовижну якість за доступною ціною, аж до найвищого First Class асортименту моделей батутів.

Лінійка стандарт: Salta Junior

Батут Salta Junior спеціально розроблений для малюків. В наші дні тренування дітей на батуті допоможе їм розвинути моторику, координацію і поліпшити рівновагу. Години веселощів гарантовані, адже стрибки на батуті Salta Junior, звичайно ж, одна велика пригода та маса задоволення.

Захисний килимок мату і м'яка сітка безпеки входять в комплектацію, що робить цей батут надзвичайно безпечним. Мат для стрибків батута розроблена таким чином, щоб стрибки були оптимальними і комфортними для дітей. Оскільки в Salta Junior використовується еластичні гумки кріплення мату до каркасу, стрибки проходять безшумно, а також не викликають навантаження на спину і суглоби. Висота входу становить всього 35 см, ваша дитина зможе легко зайти всередину, використовуючи вхід на двосторонній блискавці.

Каркас батута виконаний з оцинкованих труб з чорним матовим покриттям, для додаткового захисту трубки каркасу сітки закриті м'яким матеріалом. Батут легко переміщувати, він не займає багато місця і тому поміщається практично в будь-якій кімнаті. Батут Salta Junior підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього використання.

Батут Salta Junior має круглу форму та доступний у чорному та рожевому кольорі.

Особливості Salta Junior:

  • Якість: всі матеріали для лінійки Salta Junior ретельно підібрані, щоб гарантувати максимальну безпеку та найкращу якість для ваших дітей. Усі елементи рами оцинковані та мають чорне матове покриття, що забезпечує можливість як внутрішнього та зовнішнього використання батуту.
  • Продуктивність: еластична та гнучка система кріплення забезпечує безшумність стрибків, а також мінімізує напругу та стрес на спину та суглоби. Спеціальні еластичні стрічки також забезпечують комфортне та м'яке підстрибування та м’яке приземлення, що ідеально підходить навіть для наймолодших діток.
  • Захисна сітка: захисна сітка та захисний м’який мат інтегровані у конструкцію батуту, щоб захистити ноги та руки вашої дитини від потрапляння між елементами системи кріплення. А у поєднанні з додатковою надзвичайно м'якою та тонкою захисною сіткою це робить батути лінійки Salta Junior надзвичайно безпечним!

Лінійка стандарт: Comfort Edition

Salta Comfort Edition - це винятковий батут, неперевершений за своїм привабливим дизайном та доступний у своєму ціновому діапазоні. Дизайн цього батута легко вписується в будь-яке оточення і був розроблений відповідно до останніх стандартів, що робить цю модель батутів надзвичайно безпечними.

Сталевий каркас міцного Salta Comfort Edition виконаний з оцинкованої стлі з чорним глянцевим покриттям. Конструкція сталевого верхнього кільця утримує захисну сітку у натягнутому положенні, що дозволяє м’якій сітці з дрібними ячейками надійно захищати дітей та дорослих від падіння.

Крім того, батут оснащений спеціальним захисним поролоновим матом товщиною 20 мм і шириною 29 см, що вкриває подвійно оцинковані конічні пружини системи батута та захищає від потрапляння між ними ніг та рук під час стрибання. Двостороння блискавка забезпечує легкий доступ всередину батута та дозволяє легко закривати Salta Comfort Edition із внутрішньої сторони. Лінійка батутів Salta Comfort Edition - це чудовий вибір, що гарантовано подарує безліч задоволення від стрибків та слугуватиме довгі роки!

Батут серії Comfort Edition має круглу та прямокутну форму. Також доступний у чорному, зеленому та рожевому кольорі.

Особливості Comfort Edition:

  • Якість: всі матеріали для лінійки Salta Comfort Edition ретельно підібрані, щоб гарантувати найкращу якість, привабливий дизайн та неперевершену якість стрибків. Власно все те, що ви очікуєте від Salta! Salta Comfort Edition безсумнівний лідер у своєму ринковому діапазоні.
  • Продуктивність: усі батути лінійки Salta Comfort Edition оснащені подвійними конічними пружинами срібного кольору, що забезпечують пружне підстрибування та м’яке приземлення, та гарантують радість і веселе проведення часу кожному користувачу.
  • Запобіжна сітка: конструкція сталевого верхнього кільця утримує захисну сітку у натягнутому положенні, що дозволяє м’якій сітці з дрібними ячейками надійно захищати дітей та дорослих від падіння.

Salta Combo

Неможливо уявити колекцію Salta без цієї класичної моделі Salta Combo. Вже стільки років поспіль ця модель батутів пропонує чудовий баланс між безпекою, якістю та довговічністю разом із приємною та привабливою ціною!

Із Salta Combo ви отримуєте міцний та надійний батут виконаний виключно з високоякісних матеріалів. Батут забезпечений стабільною і міцною конструкцією рами, що виконана із стійких до корозії матеріалів. Salta Combo оснащений надзвичайно товстим та широким захисним матом з елегантною "спідницею", що надає батуту привабливого вигляду.

Подвійно оцинковані пружини конічної форми, забезпечують неперевершений досвід від стрибків, довгі роки експлуатації та гарантовано подарують безліч яскравих емоцій! Батути Salta Combo доступні у різних кольорах, наприклад, чорному, зеленому та рожевому!

Батут серії Salta Combo має круглу та прямокутну форму.

Особливості Salta Combo:

  • Якість: всі матеріали для лінійки Salta Combo ретельно підібрані, щоб гарантувати найкращу якість, привабливий дизайн та неперевершену якість стрибків. Власно все те, що ви очікуєте від Salta! Salta Combo Edition безсумнівний лідер у своєму ринковому сегменті.
  • Продуктивність: усі батути лінійки Salta Combo оснащені подвійними конічними пружинами довжиною 165 мм, що виконані у розкішному золотому кольорі. Дана конструкція пружин забезпечує пружне, динамічне та м'яке підстрибування та м’яке приземлення.
  • Захисна сітка: захисна сітка виконана з міцної, стійкої до ультрафіолетового випромінювання, м’якої сітки з дрібними ячейками та покликана надійно захищати дітей та дорослих від падіння. Двостороння блискавка забезпечує легкий доступ всередину батута та дозволяє легко та зручно закривати вхід до Salta Combo зсередини.

Salta Premium Black Edition

Salta Premium Black Edition вже протягом багатьох років є одним із найпопулярніших і найвідоміших батутів на ринку, і це не просто так. Як можна зрозуміти із назви самої моделі, це батут преміум класу, виготовлений з найвисокоякісніших матеріалів. Сучасний, елегантний у виразному чорному виконанні, дуже привабливий і добре виглядатиме у будь-якому дворі!

Salta Premium Black Edition оснащений міцною та стійкою оцинкованою сталевою рамою із чорним матовим покриттям, що надійно захистить від подряпин та корозії. Захисний мат широкий і товстий та має довгу "спідницю". Крім того, захисний мат виготовлений із стійкого до вологи та ультрафіолету матеріалу.

Захисна сітка батуту виготовлена з високоякісного матеріалу з дрібними ячейками і має додаткові м'який захист навколо стовпчиків кріплення, що забезпечує ще більший захист та безпечність використання. Конструкція верхньої рейки виконана з склопластику та забезпечує натяг захисної сітки. Подвійні конічні пружини забезпечують гарне та потужне підстрибування та м'яке приземлення.

Батут серії Premium Black Edition доступний у круглій та прямокутній формі.

Особливості Salta Premium Black Edition:

  • Якість: всі матеріали для лінійки Salta Premium Black Edition ретельно підібрані, щоб гарантувати найкращу якість, привабливий дизайн та неперевершену якість стрибків. Власно все те, що ви очікуєте від Salta! Salta Premium Black Edition безсумнівний лідер у своєму ринковому діапазоні.
  • Продуктивність: усі батути лінійки Salta Premium Black Edition оснащені подвійними конічними пружинами довжиною 165 мм виконані у розкішному золотому кольорі. Така конструкція пружин забезпечує пружне, динамічне та м'яке підстрибування та м’яке приземлення.
  • Захисна сітка: різниця між захисними сітками круглої та прямокутної моделі батутів Premium Black Edition - це форма входу. Батути круглої форми мають отвір на блискавці а прямокутні вхід, що закривається самостійно.

Salta First Class

Спробуйте наші найкращі та найякісніші батути Salta First Class. У цій моделі чудово поєднуються лише найкращі, найміцніші та найбезпечніші матеріали, і тому ця лінійка батутів First Class стане вашим ідеальним вибором!

Батути лінійки First Class оснащені унікальною товстою оцинкованою чорною рамою з матовим покриттям забезпечує надзвичайну міцність конструкції. Прекрасний захисний мат має розкішний зовнішній вигляд та забезпечує високий рівень захисту від травм завдяки своїй товщині у 0,76 мм. Дана модель батутів First Class має також додаткові сходинки, що дозволяють легко та зручно заходити всередину. Salta First Class має дуже широку захисну подушку, а високоякісний матеріал стійкий до ультрафіолетових променів.

Захисна сітка батуту виготовлена з високоякісного матеріалу з дрібними ячейками стійкими до сонячних променів та має додаткові м'який захист навколо стовпчиків кріплення, що забезпечує ще більший захист та безпечність використання. Salta First Class відповідає останнім чинним стандартам безпеки! Сталева конструкція верхніх направляючих має надійну фіксацію до нижньої рами за допомогою суцільних гвинтових з'єднань. Це забезпечує стабільність і міцність усієї конструкції батуту. Під час стрибків рама не рухається і не хитається, а тому є надзвичайно безпечною і тихою!

Батут серії First Class доступний у круглій та прямокутній формі.

Особливості Salta First Class:

  • Продуктивність: усі батути лінійки Salta First Class оснащені значною кількістю подвійних конічних пружин довжиною 210 мм, що виконані у розкішному золотому кольорі. Така конструкція та кількість пружин забезпечує абсолютний комфорт під час стрибків та м’яке приземлення.
  • Високоякісний захисний мат для максимальної безпеки: батути Salta First Class оснащені високоякісними матами безпеки з ПВХ 0,76 мм, стійкими до ультрафіолетових променів. Глянцевий мат безпеки має привабливий зовнішній вигляд та наповнений піно-матеріалом товщиною 30 мм, для максимального захисту користувача.
  • Захисна сітка: захисна сітка у моделях даної лінійки оснащена входом, що закривається самостійно. Це дозволяє вашим дітям комфортно заходити в середину батута, а батькам не турбуватися про їх безпеку! Захисна сітка з дрібними ячейками виготовлена з високоякісного, міцного та пружного матеріалу.

Salta Comfort Edition Ground

Salta Comfort Edition Ground поєднує в собі витончений дизайн Salta Comfort Edition разом із міцною низькопрофільною конструкцією. Цей батут лінійки Salta Comfort Edition Ground має прихований монтаж у землі та висоту лише 20 см над землею. Низький профіль батуту дозволяє дуже легко та без зайвих зусиль збиратися на нього навіть дітлахам!

Сталева рама цієї міцної моделі батутів Salta Comfort Edition Ground оцинкована, із чорним глянцевим покриттям. Конструкція сталевої верхньої рейки утримує захисну сітку у натягнутому положенні та забезпечує додатковий рівень безпеки. Крім того, дана модель батуту оснащена товстим та широким захисним матом безпеки, що повністю закриває подвійні оцинковані конічні пружини системи батуту.

Завдяки надійним наземним анкерам, що входять до комплектації, батут надійно кріпиться до землі. Salta Comfort Edition Ground - це просто неперевершена модель батутів, що поєднує в собі усе найкраще від Salta Comfort Edition та переваги батутів наземного монтажу, тому це просто ідеальний вибір за розумну ціну!

Батут Comfort Edition Ground доступний у круглій та прямокутній формі.

Особливості Salta Comfort Edition Ground:

  • Якість: всі матеріали для лінійки Salta Comfort Edition Ground ретельно підібрані, щоб гарантувати найкращу якість, привабливий дизайн та неперевершену якість стрибків. Власно все те, що ви очікуєте від Salta! Salta Comfort Edition Ground Edition безсумнівний лідер у своєму ринковому сегменті.
  • Продуктивність: нижня сітка під захисним матом передбачена для забезпечення достатньої вентиляції повітря та додає пружності конструкції батуту. Тож ця функція спеціально слугує для того, щоб забезпечити користувачеві зручне підстрибування та м'яке приземлення під час стрибків на батуті.
  • Захисна сітка: захисна сітка Salta Comfort Edition Ground з дрібними ячейками та обладнана двосторонньою блискавкою. Двостороння блискавка забезпечує легкий доступ всередину батута та дозволяє легко та зручно закривати вхід зсередини.

Лінійка для професіоналів: Salta Royal Baseground

Це революційна модель батуту Salta Royal Baseground встановлюється на одній площині та висоті з газоном, що дозволяє максимально органічно вписати даний батут у ваш сад! Унікальні технічні характеристики роблять цей батут неймовірно високоякісним та гарантують тривалий термін експлуатації та максимум задоволення від використання!

Завдяки спеціально розробленій та запатентованій системі "Air Performance System" батут має оптимальну вентиляцію та пруження. Ця функція є вкрай необхідною для батутів прихованого монтажу в ґрунт і забезпечує ідеальний комфорт під час стрибків. Саме це робить відчуття від стрибків на Salta Royal Baseground винятковими, також завдяки цій системі стрибки на батуті будуть дуже тихими. Зовнішній контур рами цього батута оснащений міцними панелями, які забезпечують стійкість та міцність усієї конструкції.

Міцна металева рама має подвійне оцинковане покриття та додатково вкрита шаром чорної порошкової фарби, що запобігає її окисленню та захищає від ураження іржею. Надійний захисний мат виконаний з високоякісного, міцного матеріалу та є трохи ширшим по зовнішньому контуру, ніж стандартний захисний мат, по внутрішньому контуру передбачена додаткова захисна сітка що унеможливлює контакт з пружинами для ще більш безпечного використання.

Батут Salta Royal Baseground доступний у круглій та прямокутній формі.

Особливості Salta Royal Baseground:

  • Безпека використання: лінійка батутів Royal Baseground оснащена інтегрованою сіткою безпеки, яка унеможливлює контакт з системою пружин батуту. Така сітка гарантує максимальну безпеку під час стрибання!
  •  
  • Якість: всі матеріали для лінійки батутів Royal Baseground ретельно підібрані, щоб гарантувати найкращу якість, привабливий дизайн та неперевершену якість стрибків! Нижній і верхній шар виготовлені з ПВХ товщиною 0,55 мм, що забезпечує тривалий термін служби батуту.
  • Система вентиляції - AIR PERFORMANCE SYSTEM: Система APS гарантує, що моделі батутів лінійки Royal Baseground подарують вам неперевершений якість стрибків, особливо в порівнянні з іншими батутами з системою наземного монтажу!

Лінійка для професіоналів: Salta Fitness

Ці батути з професійної лінійки Salta Fitness ідеально підійдуть як для досвідчених джамперів, так і для початківців. Новачкам ми пропонуємо спеціальний поручень, що йде у комплекті із батутом та регулюється в 5 різних положеннях, для відчуття більшої впевненості та стійкості під час стрибків, а досвідчені користувачі можуть використовувати поручень для розширення можливостей своїх тренувань.

Мінімальний розмір батутів Salta Fitness - 128 см, що забезпечує ефективне виконання будь-яких фітнес-тренувань та вправ. Завдяки оптимально відрегульованій еластичній підвісці стрибки будуть абсолютно безшумні та не створюватимуть додаткову напругу чи стрес на спину та суглоби. Це дозволяє правильно та ефективно тренувати всі м’язи, щоб покращити свій фізичний стан та витривалість.

Сама конструкція та рама батутів Salta є міцною та максимально надійною. Батути пройшли випробування із навантаженням у максимум 110 кг і підходять як для комерційного, громадського та, звичайно, домашнього використання. Батути Salta Fitness ідеально підходять для покращення фізичної форми та зміцнення здоров’я.

Батут Salta Fitness доступний у шестикутній формі та у зеленому або помаранчевому кольорі.

Особливості Salta Fitness:

  • Якість: цей батут лінійки Fitness прослугує вам багато років. Ніжки даних моделей батуту оснащені спеціальними гумовими подушечками, тому вони ідеально підходять для встановлення на будь-яких типах підлог.
  • Продуктивність: завдяки ідеально збалансованому натяжінню еластичних стрічок цей батут забезпечує м’яке підстрибування та приземлення. Таке поєднання еластичних стрічок і стійкості цієї лінійки батутів гарантує, що ви зможете виконувати будь-які спортивні вправи та трюки.
  • Тримайте рівновагу: зручна допоміжна ручка, що легко регулюється та має 5 різних положень, ідеально підлаштовується під будь-яку бажану висоту. Батути лінійки Fitness безпечні у використанні та можуть використовуватись як з поручнем, так і без нього, завдяки спеціальній додатковій рамі, що йде у комплекті.

Сходинки Salta: доповніть свій батут крутими аксесуарами

Сходинки - це ідеальне приладдя, яке дозволить вашим дітям самостійно підніматися на батут  безпечно та без зайвих зусиль. Сходинки Salta сумісні з усіма моделями наших батутів, а також  їх можна легко та надійно закріпити на самій  конструкції батуту, щоб вони не хитались. Також сходинки Salta доступні в двох різних розмірах.

Тож долучайтесь до нестримних розваг та веселощів разом з батутами Salta для всієї родини!

Товары из публикации
код товара: 5078A
28690 грн*
есть в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 582G
8990 грн*
есть в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 587A
12390 грн*
есть в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 587G
12390 грн*
есть в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 586A
29990 грн*
есть в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 5078G
28690 грн*
есть в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 582A
8990 грн*
есть в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 5076A
24990 грн*
есть в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 5075G
19990 грн*
есть в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 5074A
16590 грн*
есть в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 552SA
нет в наличии
Salta Premium Black Edition уже на протяжении многих лет является одним из самых популярных и известных батутов на рынке, и это не просто так. Как можно понять из названия самой модели, это батут премиум класса, изготовленный из самых высококачественных материалов. Современный, элегантный в выразительном черном исполнении, очень привлекательный и хорошо впишется в любой двор!
код товара: 5426P
нет в наличии
 
Батут Salta Junior специально разработан для малышей. В наши дни тренировка детей на батуте поможет им развить моторику, координацию и улучшить равновесие. Часы веселья гарантированные, ведь прыжки на батуте Salta Junior, конечно же, одно большое приключение и масса удовольствия.
код товара: 628SA
нет в наличии
Salta Premium Black Edition уже на протяжении многих лет является одним из самых популярных и известных батутов на рынке, и это не просто так. Как можно понять из названия самой модели, это батут премиум класса, изготовленный из самых высококачественных материалов. Современный, элегантный в выразительном черном исполнении, очень привлекательный и хорошо впишется в любой двор!
код товара: 554SA
нет в наличии
 
Salta Premium Black Edition уже на протяжении многих лет является одним из самых популярных и известных батутов на рынке, и это не просто так. Как можно понять из названия самой модели, это батут премиум класса, изготовленный из самых высококачественных материалов. Современный, элегантный в выразительном черном исполнении, очень привлекательный и хорошо впишется в любой двор!
код товара: 5372G
нет в наличии
 
Попробуйте наши лучшие и самые качественные батуты Salta First Class. В этой модели прекрасно сочетаются только лучшие, самые прочные и безопасные материалы, и поэтому эта линейка батутов First Class станет вашим идеальным выбором!
код товара: 5063A
нет в наличии
 
Это революционная модель батута Salta Royal Baseground устанавливается в одной плоскости по высоте с газоном, что позволяет максимально органично вписать данный батут в ваш сад! Уникальные технические характеристики делают этот батут невероятно качественным и гарантируют длительный срок эксплуатации и максимум удовольствия от использования!
код товара: 5365A
нет в наличии
 
Это революционная модель батута Salta Royal Baseground устанавливается в одной плоскости по высоте с газоном, что позволяет максимально органично вписать данный батут в ваш сад! Уникальные технические характеристики делают этот батут невероятно качественным и гарантируют длительный срок эксплуатации и максимум удовольствия от использования!
код товара: 5366A
нет в наличии
 
Это революционная модель батута Salta Royal Baseground устанавливается в одной плоскости по высоте с газоном, что позволяет максимально органично вписать данный батут в ваш сад! Уникальные технические характеристики делают этот батут невероятно качественным и гарантируют длительный срок эксплуатации и максимум удовольствия от использования!
код товара: 610SA
1590 грн*
нет в наличии
Лестница - это идеальный инвентарь, использование которого позволит вашим детям самостоятельно подниматься на батут безопасно и без лишних усилий. Лестница Salta совместима со многими моделями батутов, а также ее можно легко и надежно закрепить на каркасе батута, что обеспечит безопасный и комфортный доступ на батут.
код товара: 5374A
нет в наличии
Попробуйте наши лучшие и самые качественные батуты Salta First Class. В этой модели прекрасно сочетаются только лучшие, самые прочные и безопасные материалы, и поэтому эта линейка батутов First Class станет вашим идеальным выбором!
код товара: 581P
нет в наличии
С Salta Combo вы получаете прочный и надежный батут выполненный исключительно из высококачественных материалов. Батут обеспечен стабильной и прочной конструкцией рамы, выполненной из устойчивых к коррозии материалов. Salta Combo оснащен чрезвычайно толстым и широким защитным матом. Дважды оцинкованные пружины конической формы, обеспечивают непревзойденное удовольствие от прыжков, долгие годы эксплуатации и гарантированно подарят множество ярких эмоций!
код товара: 5372A
нет в наличии
 
Попробуйте наши лучшие и самые качественные батуты Salta First Class. В этой модели прекрасно сочетаются только лучшие, самые прочные и безопасные материалы, и поэтому эта линейка батутов First Class станет вашим идеальным выбором!
код товара: 5093G
нет в наличии
 
Стальной каркас прочного Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 30 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 5092A
нет в наличии
Стальной каркас прочного Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 30 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
код товара: 5075A
нет в наличии
Стальной каркас прочного батута Salta Comfort Edition выполнен из оцинкованной стали с черным глянцевым покрытием. Конструкция стального верхнего кольца удерживает защитную сетку в натянутом положении, что позволяет мягкой сетке с мелкими ячейками надежно защищать детей и взрослых от падения. Кроме того, батут оснащен специальным защитным поролоновым матом толщиной 20 мм и шириной 29 см, покрывающий оцинкованные конические пружины системы батута и защищает от попадания между ними ног и рук во время прыжков. Двусторонняя молния обеспечивает легкий доступ внутрь батута и позволяет легко закрывать Salta Comfort Edition с внутренней стороны.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров