НОВИНКА: корпус ANTEC P82 Silent

Головна Новинки НОВИНКА: корпус ANTEC P82 Silent
11.05.2021

Компанія ANTEC активно удосконалює та створює нову продукцію, що відповідає основним потребам вибагливих користувачів вже більше 30-ти років. Якщо треба мінімізувати шум, чи повністю його позбутись, спробуйте це зробити, плануючи систему в корпусах серії SILENT від ANTEC.

В сучасному світі ми весь час знаходимось під впливом шумового поля, в більшості випадків техногенного походження. Особливо це стосується мешканців міст. Зайвий шум - це додаткове навантаження та дискомфорт в домашніх умовах. Коли робочий процес також вимагає тиші та від цього залежить кінцевий результат праці, важливо організувати інфраструктуру таким чином, щоб ніщо не стало на заваді.

Пропонуємо нову модель серії Performance Silent – корпус ANTEC P82 Silent (формат Mid Tower)

Мінімалізм – головна концепція дизайну корпусу:

  • передня панель із перфорацією для активного теплообміну та виготовлена із шліфованого пластику. Доступ до двох USB 3.0 рознімів, кнопок, що мають біле LED-підсвічення, індикаторів та регулятору обертів вентиляторів із лівої сторони корпусу

  • в комплекті три вентилятори: 2x120 мм встановлені попереду та один 120 мм позаду. Холодне повітря потрапляє через отвори на передній панелі та активно видувається назовні. Додатково можливо встановити ще один 120/140 мм вентилятор на передню панель. Корпус розрахований на рідинне охолодження із радіатором 360 мм на передню панель та радіатором 140 мм – на задню панель

  • шумопоглинаючий матеріал розташований на бічних панелях – важлива складова, що гарантує “тиху” роботу компонентів;

  • корпус розрахований на сучасні відокарти довжиною до 380 мм, та охолодження для процесора висотою до 178 мм
  • 3,5-дюймовий відсік можливо при необхідності демонтувати та розмістити на вільне місце кабелі системи. Кріплення для SSD-накопичувачів також знімається та встановлюється як із внутрішньої так і із зовнішньої сторони по відношенню до материнської плати

  • в корпусі присутні додаткові отвори для зручного та раціонального впорядкування кабелів системи.

Незалежно від призначення корпусу: для ігрової станції, високопродуктивного ПК чи оригінальної системи, яку цікаво продемонструвати, разом з ANTEC отримуємо безліч можливостей для втілення самих прогресивних ідей.

Серія Performance Silent – це вдале поєднання дизайну та сучасних ідей, втілення численних побажань користувачів в якісному та бездоганному виконанні.

Обирайте краще та отримуйте задоволення!

Товари з публікації
код товару: 0-761345-82005-9
немає в наявності
 
Дизайн P82 Silent заснований на концепції мінімалізму. P82 Silent з білим світлодіодним індикатором включення живлення, вентиляцією з широкими діагональними смугами на передній панелі, кнопкою управління швидкістю обертання вентилятора (High / Stop / Low) і двома вентиляторами 120 мм спереду і 1 x 120 мм ззаду, готовий допомогти вам побудувати потужну систему.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів