Acer Aspire 3: універсальний ноутбук для будь-яких завдань

Головна Новинки Acer Aspire 3: універсальний ноутбук для будь-яких завдань
13.05.2021

Доступний та стильний ноутбук Acer Aspire 3 (A315-57G) створений для широкого кола повсякденних завдань, а саме для навчання та роботи. З даним лептопом ви будете працювати ефективно завдяки процесору Intel Core та графіці GeForce, а дивовижно тонкий корпус та дизайнерське тактильне оформлення забезпечать легку портативність пристрою.

Acer Aspire 3 (A315-57G) має класичний універсальний дизайн, компактний корпус вагою 1,9 кг виконаний з темного матового пластику, який не залишає відбитки пальців після користування ноутбуком. Лептоп Aspire 3 достатньо легкий та тонкий, тож його зручно брати з собою на роботу, подорож або навчання.

Дисплей Acer Aspire 3 (A315-57G) оснащений матрицею з діагоналлю 15,6 дюйма, роздільною здатністю Full HD 1920х1080, що гарантує неперевершену якість зображень та відео, а вузькі рамки створюють ще більше простору для перегляду улюбленого контенту. Крім того, завдяки технології Acer BlueLightShield екран додатково захищає зір користувача від шкідливого блакитного світла.

За потужність та продуктивність в Aspire 3 (A315-57G) відповідають процесори Intel Core i3/i5/і7 10-го покоління та дискретна графіка до NVIDIA GeForce MX330. Дана «начинка» забезпечить ефективну роботу в офісних програмах, з медіафайлами для створення виняткового контенту, а також грати в ігри. За сховище даних на лептопі відповідає SSD об’ємом до 1 ТБ та HDD об’ємом до 2 ТБ, що дозволить зберігати безліч мультимедійних, робочих та навчальних файлів.

До слова, Acer Aspire 3 (A315-57G) встановлено дводіапазонний модуль Wi-Fi 5 (802.11ac) з частотою 2.4 ГГц та 5 ГГц, для стаціонарного користування є швидкий порт Ethernet, який підтримує швидкість до 1 Гбіт/с. За підключення до інших гаджетів відповідає Bluetooth 4.2. Також цей ноутбук оснащений покращеною камерою та мікрофонами, які оптимізують якість відеовикликів, що дозволить без проблем проводити якісні онлайн-зустрічі з колегами або зв’язатись з близькими.

Основні характеристики:

  • Дисплей: 15,6 дюймів
  • Матриця: IPS (опційно)/ComfyView
  • Роздільна здатність: 1920х1080
  • Процесор: Intel Core i3/i5/і7
  • Графіка: NVIDIA GeForce MX330
  • Оперативна пам'ять: до 20 ГБ
  • Комунікації: IEEE 802.11 a/g/n/ac, Bluetooth 4.2
  • Зберігання даних: SSD до 1 ТБ, HDD до 2 ТБ
  • Вага: 1,9 кг

Товари з публікації
код товару: NX.HZREU.00P
немає в наявності
 
Aspire 3 володіє технологією, яка пристосовується до вашого способу життя і підтримує вашу активність, діловитість і мобільний спосіб життя. Дивовижно тонкий корпус та вражаюче тактильне оформлення підкреслюють усі переваги пристрою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів