Корпус 2E GAMING VIRTUS (G3301) – гарантія оптимального температурного режиму ПК

Головна Новинки Корпус 2E GAMING VIRTUS (G3301) – гарантія оптимального температурного режиму ПК
13.05.2021

Універсальний асортимент 2E GAMING – це сучасна актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції. Для того, щоб втілити ідею створення комп’ютерної системи у життя, необхідно мати надійну основу. Саме такою складовою є корпус. Від вдалого вибору залежить комфорт компонентів та їх злагоджена робота в процесі експлуатації.

Корпус 2E GAMING VIRTUS 2E-G3301

Корпус з активним обдувом компонентів, за рахунок сітчастої передньої панелі, що забезпечить оптимальний температурний режим під час запеклих ігрових баталій, або роботи сучасних комплектуючих при їх граничному навантаженні.

Особливості 2E GAMING VIRTUS:

  • стандартний корпус формату Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX з  унікальним та надійним шасі 2Е GAMING style, конструкція якого гарантує активний обдув і раціональну організацію внутрішнього простору
  • матеріал корпусу – сталь високої якості стандарту SPCC 0,5 мм, бічна панель із загартованого скла 4 мм із гвинтовим кріпленням, яку при необхідності легко демонтувати

  • комбінована передня пластикова панель із металевою сіткою, додатково три вбудовані 120 мм ARGB-вентилятори. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд

  • вентилятори під’єднані до концентратора, що розрахований на загальне підключення чотирьох ARGB-вентиляторів. Концентратор оснащений кабелем для з’єднання з материнською платою. В корпус можливо встановити вісім 120мм вентиляторів, одно та двох секційну конструкцію рідинного охолодження (радіатор 240/280 мм на передню, 120/240 мм верхню панелі, та 120 мм на задню панель)

  • корпус укомплектований сучасними рознімами 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0, розрахований на відеокарту довжиною до 315 мм і охолодження для процесора висотою до 162 мм. Конструкція передбачає монтаж достатньої кількості накопичувачів (два 3.5-дюймові відсіки та три 2.5-дюймові відсіки) і численних плат розширення (7 слотів розширення)

 На верхній панелі в наявності знімний пиловий магнітний фільтр, який при необхідності можливо легко демонтувати та почистити.

Корпус має вивірену конструкцію та раціонально продуманий внутрішній простір. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу збирання.

Корпус без блоку живлення, натомість, можливо самостійно підібрати потрібний варіант, в залежності від складності системи. Блок живлення монтується в нижній частині зі сторони задньої панелі. Безпосередньо під ним (на нижній панелі) закріплений стандартний пиловий фільтр. Над блоком живлення є місце для розміщення двох 120 мм вентиляторів.

Ніжки оздоблені гумовими вставками. Корпус не вібрує на поверхні та добре фіксується.

В комплекті до корпусу всі необхідні кріплення (гвинти для фіксації комплектуючих) згідно специфікації. Додаткова інформація зазначена в інструкції.

Пропонуємо оцінити пропозицію корпусів від 2E GAMING.

Бажаємо нових бізнесових, освітніх або творчих досягнень та перемоги у запеклих ігрових баталіях разом із 2E GAMING.

Товари з публікації
код товару: 2E-G3301
2149 грн*
очікується
Корпус 2E gaming VIRTUS (G3301) з трьома вбудованими 120мм ARGB вентиляторами за сітчастою передньою панеллю зі сталі. Модель відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Матеріал корпусу – сталь 0.5 мм, бічна панель виконана з 5мм загартованого скла. Типорозмір корпусу Mid Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус поставляється без блоку живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, в залежності від рівня системи, яка буде встановлюватися в нижній частині корпусу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів