Термопрокладки SST-TP01-M2 – ідея для охолодження накопичувачів типу М.2 від SilverStone

Головна Новинки Термопрокладки SST-TP01-M2 – ідея для охолодження накопичувачів типу М.2 від SilverStone
18.05.2021

В асортименті SilverStone корпуси, боки живлення, системи охолодження та різноманітні аксесуари, що стануть у нагоді та допоможуть доповнити або удосконалити систему, уникаючи значних додаткових витрат. Продукція SilverStone це першокласний сучасний дизайн в поєднанні з передовими технологіями та результат активної роботи команди кращих інженерів і розробників.

Пропонуємо в асортименті ідею від SilverStone для охолодження швидкісних M.2 NVMe накопичувачів. Під час активної роботи, вони перегріваються. Як результат - втрата продуктивності майже в два рази. Повернутися до стандартного режиму експлуатації накопичувача можливо лише за умови його повного охолодження.

В асортименті SilverStone термопрокладки TP01-M2, що забезпечать стабільну роботу накопичувача.

В комплекті SST-TP01-M2 дві силіконові термопрокладки різної товщини (0,5 мм та 1,5 мм), довжиною 100 мм, шириною 20 мм. Розміри прокладок підходять для любого М.2 накопичувача, в тому числі і 22110 (довжина якого 110 мм). Якщо довжина накопичувача менша за розмір прокладки, зайву частину можна просто відрізати.

  • 0,5 мм прокладка призначена для двосторонніх накопичувачів (мікросхема розташована з обох сторін плати)
  • 1,5мм прокладка призначена для односторонніх накопичувачів

Прокладки легко встановити: перед використанням, необхідно зняти захисну плівку та розмістити відповідною стороною на накопичувач.

Експериментальним шляхом було встановлено, що без термопрокладки при навантаженні температура накопичувача становила 86 градусів Цельсія

Із термопрокладкою цей показник зменшився до 71,4 градусів Цельсія

Тестування було проведене на обладнанні:

CPU

Intel Core i7 5820K

CPU Cooler

NT01-PRO

Motherboard

MSI X99 SLI

RAM

DDR4

PSU

SilverStone SX700-LPT

VGA

ASUS GTX1080

SSD

Samsung SM951 with ECM20 або ECM21

Показник теплопровідності термопрокладок - 4 Вт/(м·К), робоча температура -40°C ~ 200°C.

У разі, якщо при використанні однієї термопрокладки не буде вистачати її товщини щоб забезпечити надійний контакт між М.2 SSD та материнською платою або адаптером, можливо одночасно використовувати обидві прокладки комплекту SST-TP01-M2. Під час встановлення важливо пересвідчитись, що між ними немає бульбашок повітря. Головна мета – досягнути достатньої товщини термопрокладки, щоб забезпечити надійний контакт для відводу тепла від накопичувача на материнську плату чи адаптер.

На офіційному сайті постачальник вказує інформацію про сумісніть SST-TP01-M2 з різноманітними накопичувачами, особливостями їх встановлення.

SilverStone допомагає раціонально удосконалювати комп’ютерну систему та пропонує оптимальний варіант оновлення ПК.

Товари з публікації
код товару: SST-TP01-M2
немає в наявності
■ Висока теплопровідність для зниження температури накопичувача ■ Підтримуються M.2 SSD довжиною до 110 мм ■ Безпечна і проста у використанні
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів