Неттопи-баребони ASUS

Головна Новинки Неттопи-баребони ASUS
21.05.2021

Неттопи-баребони ASUS PN62-BB7005MD. Надійність - доведено до досконалості.

Як і повнорозмірні стаціонарні комп'ютери ASUS, моделі міні-ПК піддаються ретельному тестуванню на предмет їх здатності працювати в екстремальних умовах.

Зокрема, дозволений температурний режим використання цих пристроїв починається від мінусових температур і закінчується температурами вище 60°C!

Особливо ефективною буде експлуатація апарата з потужним процесором Intel Core i7.

Товари з публікації
код товару: 90MR00A1-M00050
немає в наявності
 
ASUS Mini PC PN62 - це компактний комп'ютер, що забезпечує високу продуктивність для безлічі домашніх і ділових додатків. Міні-ПК PN62, оснащений процесорами Intel® Core ™ останнього покоління 10-го покоління і підтримкою високошвидкісної пам'яті DDR4 2666 МГц, готовий впоратися з високими робочими навантаженнями, проте його невеликі розміри займають мінімум місця на столі і роблять його придатним для додатків, де традиційні ПК не підходять, наприклад, для цифрових вивісок або домашнього кінотеатру. Мережа Wi-Fi 6 (802.11ax) забезпечує стабільну високошвидкісну передачу даних навіть у переповнених мережевих середовищах, а порт USB-C з функцією Power Delivery (PD) підтримує передачу даних, харчування і функціональність DisplayPort по одному кабелю.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів