Корпус 2E GAMING RUNA (G2107) – оновлена версія 2021

Головна Новинки Корпус 2E GAMING RUNA (G2107) – оновлена версія 2021
10.06.2021

Універсальний асортимент 2E GAMING – це актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції. Для того, щоб втілити ідею створення ПК у життя, необхідно мати надійну основу. Саме такою складовою є корпус. Від вдалого вибору залежить комфорт компонентів та їх злагоджена робота в процесі експлуатації.

Сьогодні всі активні користувачі надзвичайно обізнані в сучасних тенденціях комп’ютерної моди та надають перевагу складовим, що максимально відповідають їх вимогам. Як наслідок, з’являються моделі надзвичайно популярні та улюблені багатьма користувачами.

Хіт продажу та симпатій 2020 року – корпус 2E GAMING RUNA, представлений в оновленому варіанті, з урахуванням побажань користувачів.

Модель корпусу 2E GAMING RUNAпідкреслить стиль та підійде для створення робочого ПК чи ігрової станції. Чіткі геометричні форми фронтальної частини, що активно продувається підкреслює ARGB стрічка із стилізованим написом. Крізь скляну бокову панель можливо продемонструвати комплектуючі системи, створити свій варіант підсвічування.

Особливості 2E GAMING RUNA

  • стандартний корпус формату Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX. В основі конструкції унікальне та надійне шасі 2Е Gaming style, що  гарантує активний обдув і раціональну організацію внутрішнього простору;

  • матеріал корпусу – сталь високої якості стандарту SPCC 0,5 мм та бокова панель із загартованого скла 4 мм із гвинтовим кріпленням, яке при необхідності легко демонтувати; 
  • комбінована передня пластикова панель із сітчастою вставкою та стилізованою дизайнерською ARGB-стрічкою. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд. При бажанні, можливо налаштувати світловий ефект в залежності від ситуації та вподобань;
  • в оновленому корпусі вбудований один 120 мм ARGB-вентилятор на задній панелі (на видув), що синхронізується із підсвіченням ARGB стрічки;

  • корпус укомплектований сучасними рознімами 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, розрахований на відеокарту довжиною до 325 мм і охолодження для процесора висотою до 164 мм. Передбачене місце для встановлення одно- та двохсекційного рідинного охолодження (радіатор 240 мм на передню, 120/240 мм верхню панелі та 120мм на задню панель). Також є місце для шести 120 мм вентиляторів;

  • конструкція корпусу передбачає встановлення двох 3.5-дюймові та трьох 2.5-дюймових накопичувачів, 7 слотів розширення.  

Корпус 2E GAMING RUNA має вивірену конструкцію та раціонально продуманий внутрішній простір. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, без загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу монтажу складових системи.

Корпус без блоку живлення, натомість можливо самостійно підібрати потрібний варіант, в залежності від складності системи. Блок живлення монтується в нижній частині із сторони задньої панелі. Безпосередньо під ним та уздовж всієї нижньої панелі закріплений стандартний пиловий фільтр.

На верхній панелі в наявності знімний пиловий магнітний фільтр, який при необхідності можливо легко демонтувати та почистити.

Ніжки оздоблені гумовими вставками. Корпус не вібрує на поверхні та добре фіксується.

В комплекті до корпусу всі необхідні кріплення (гвинти для фіксації комплектуючих, стяжки) згідно специфікації. Додаткова інформація зазначена в інструкції.

Відеоогляд корпусу 2E Gaming RUNA (2E-G2107)

Пропонуємо оцінити оновлену модель 2E GAMING RUNA, що має сучасну комплектацію, дизайнерські елементи підсвічування та демократичну вартість.

Бажаємо нових бізнесових, освітніх або творчих досягнень та перемоги у запеклих ігрових баталіях разом із 2E GAMING.

Товари з публікації
код товару: 2E-G2107
1579 грн*
очікується
Корпус 2E gaming RUNA (G2107) з унікальною, стильною декоративною ARGB вставкою, що світиться, на передній панелі. Модель відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Матеріал корпусу – сталь 0.5 мм, бічна панель виконана з 5мм загартованого скла. Типорозмір корпусу Mid Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус поставляється без блоку живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, в залежності від рівня системи, яка буде встановлюватися в нижній частині корпусу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів