Cooler Master MasterLiquid ML280 Mirror

Головна Новинки Cooler Master MasterLiquid ML280 Mirror
02.08.2021

СВО ML280 MasterLiquid Mirror безумовно приверне вашу увагу ефектом нескінченного дзеркала на кришці водоблоку з підсвічуванням. Крім того, це ще й висока продуктивність охолодження та низький рівень шуму.

Лінійка MasterLiquid ML Mirror включає три моделі: MasterLiquid ML240 Mirror із 240-мм радіатором, флагманська MasterLiquid ML360 Mirror із 360-мм теплообмінником і MasterLiquid ML280 Mirror із 280-мм радіатором і двома 140-мм вентиляторами SickleFlow, причому у всіх трьох випадках вони підсвічування не мають. Відмінною особливістю є кришка водоблоку. Тут не просто встановлене підсвічування A-RGB, а й додано ефект нескінченного дзеркала. Підсвічуванням на кришці водоблоку можна керувати засобами сумісної материнської плати або за допомогою комплектного контролера, причому до нього можна підключити кнопку скидання корпусу. Просте встановлення. За допомогою комплектного Y-перехідника два вентилятори легко підключаються через один роз'єм.

У новинці використано помпу з двома камерами, що забезпечує високу продуктивність і низький рівень шуму. СВО можна монтувати на різні сокети AMD та Intel. За винятком AMD HEDT Socket TR4/TRX4, але тут немає нічого незвичного.

Максимальна швидкість 140-мм вентиляторів порівняно невелика - 1400 об/хв, тому MasterLiquid ML280 Mirror виявилася однією з найтихіших СВО на максимальній швидкості. Однак для повсякденної експлуатації важливіший рівень шуму на знижених оборотах. І на 1000 об/хв модель Cooler Master відносилася вже до порівняно шумних СВО.

За продуктивністю охолодження MasterLiquid ML280 Mirror демонструє хороші показники.

Переваги Cooler Master MasterLiquid ML280 Mirror:

  • Гарне підсвічування водоблоку з ефектом нескінченного дзеркала
  • Керувати підсвічуванням можна засобами материнської плати з підключенням A-RGB та комплектних контролером (до нього можна підключити кнопку скидання корпусу)
  • Просте встановлення
  • У комплект поставки входить Y-адаптер на вентилятори
  • Кріплення вентиляторів гвинтами з накатаною головкою

Недоліки Cooler Master MasterLiquid ML280 Mirror:

  • Помпа штатно працює на 12 В із відчутним шумом, регулювання швидкості не передбачено
  • Навіть на мінімальній швидкості роботу вентиляторів чути, тому СВО не можна назвати тихою.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів