Портативна акустика Sony SRS-XP500: приготуйтесь до пригод та драйва!

Головна Новинки Портативна акустика Sony SRS-XP500: приготуйтесь до пригод та драйва!
06.09.2021

Хочете танцювати всю ніч під насичені баси або розслабитися в кінці дня під щось більш спокійне? Система Sony SRS-XP500 до ваших послуг, адже вона розроблена для того, щоб ви могли насолоджуватися потужним звуком незалежно від того, який стиль музики вам подобається.

Колонка SRS-XP500 поєднує в собі дивовижний звук з безліччю функцій для вечірок, та є чудовою універсальною акустичною системою. Завдяки динаміку X-Balanced і ВЧ-динамікам ви отримуєте багатий, чистий і високоякісний клубний звук.

Додати яскравого кольору вашій вечірці допоможе абсолютно нове підсвічування Sony XP500. Так, ви можете вибрати безліч різних варіантів освітлення, які додадуть незабутньої енергії вечірці або ж, навпаки, підкреслять затишок та спокій ночі.

Акустична система SRS-XP500 ідеально підійде для вечірок всередині будинку або на свіжому повітрі, оскільки може довго працювати від акумулятора (до 20 годин роботи), має ступінь захисту від вологи IPX4 і зручну ручку для комфортного транспортування.

Головні особливості Sony SRS-XP500:

  • Інноваційний динамік X-Balanced.
  • Потужний клубний звук.
  • Атмосферне підсвічування.
  • Клас захисту від води IPX4.
  • До 20 годин роботи від акумулятора і можливість швидкої зарядки.
  • Вхід для мікрофона, вхід для гітари.

Товари з публікації
код товару: SRSXP500B.RU1
15999 грн*
є в наявності
Колонку XP500 створено для тих, хто любить веселитися. Відпочинок у вітальні чи вечірка в саду – XP500 забезпечить неперевершений звук і безліч цікавих функцій. Усе, що вам потрібно, – вибрати музику.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів