ZALMAN OPTIMA - сучасна версія ефективного охолодження для процесора із RGB підсвіченням

Главная Новинки ZALMAN OPTIMA - сучасна версія ефективного охолодження для процесора із RGB підсвіченням
27.09.2021

ZALMAN пропонує широкий спектр комп’ютерних комплектуючих для створення, чи вдосконалення прогресивних ПК. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

Створення тихого ефективного охолодження для комп’ютерних систем різного рівня складності та розробка інноваційних патентів та технологій, що суттєво впливають на потенційні можливості виробів, було і залишається незмінним пріоритетним напрямком розвитку ZALMAN.

З огляду на сучасні тенденції комп’ютерної моди: різнобарвне підсвічення та оздоблення елементами дизайну, ZALMAN оновлює асортимент кулерів для процесору, що отримали високу оцінку користувачів та стали лідерами тестувань.

Презентуємо одну із самих популярних моделей охолодження ZALMAN OPTIMA в другій ревізії та із RGB підсвіченням. Повітряна система охолодження CNPS10X OPTIMAII RGB BLACK& WHITE.

Класичний кулер ZALMAN OPTIMA доповнений вентилятором із подвійною крильчаткою, пластиковими елементами із відшліфованою під метал поверхнею та SPECTRUM RGB LED підсвіченням.

120мм PWM RGB LED вентилятор на гідравлічному підшипнику працює тихо та має подвійні прозорі лопаті: дев’ять стандартних та додатково дев’ять менших за розміром. Таким чином, біля центральної частини ротора утворюється міні-крильчатка із 18 лопатями. Це сприяє створенню активного повітряного потоку біля підшипника та покращує відвід теплого повітря.

Гумові демпферні накладки у кутках рамки вентилятора розміщені з обох сторін для зменшення вібрації під час роботи на великих обертах. “DUAL BLADE FAN” – запатентована технологія ZALMAN для вентиляторів, зокрема в моделі ZALMAN CNPS10X OPTIMAII RGB.

Змінилась форма пластин алюмінієвого радіатора ZALMAN CNPS10X OPTIMAII RGB. Натомість конструкція та розміщення чотирьох мідних теплових трубок залишилась класичною для OPTIMA.

Збоку на гранях ребра мають спеціальні загини, що утворюють своєрідний каркас жорсткості опираючись одна на одну та убезпечують налипання пластин.

В верхній частині конструкції ZALMAN CNPS10X OPTIMAII RGB розміщена пластикова рамка із відшліфованою поверхнею та підсвіченням SPECTRUM RGB LED, що синхронізується із вентилятором. Додаткові навіси із пластику з обох сторін як елементи сучасного дизайну доповнюють зовнішній вигляд виробу. За результатами тестів, їх наявність не вплинули на ефективність кулера.

Мідні теплові трубки  ZALMAN CNPS10X OPTIMAII RGB контактують на пряму із процесором.

Кулер ZALMAN CNPS10X OPTIMAII RGB сумісний із сучасними актуальними процесорами, не складно монтувати та має стандартні габарити для розміщенні в інтер’єрі корпусу.

Компанія ZALMAN TECH CO., LTD пропонує широкий асортимент сучасних комп’ютерних комплектуючих на базі особистих розробок і запатентованих технологій. Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південно-корейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення ZALMAN. Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товары из публикации
код товара: CNPS10XOPTIMAIIBLACKRGB
нет в наличии
Новый дизайн в стиле Zalman, выполненный в черном цвете, со светодиодной RGB-подсветкой создает идеальное обновление для вашего ПК. Четыре тонких медных теплотрубки непосредственно прижаты к процессору, которые одинаково поглощают и быстро рассеивают тепло. Технология DTH (прямого контакта) применяется для увеличения рассеивания тепла о процессора и повышения производительности охлаждения.
Новинка
...
код товара: CNPS10XOPTIMAIIWHITERGB
нет в наличии
Новый дизайн в стиле Zalman, выполненный в белом цвете, со светодиодной RGB-подсветкой создает идеальное обновление для вашего ПК. Четыре тонких медных теплотрубки непосредственно прижаты к процессору, которые одинаково поглощают и быстро рассеивают тепло. Технология DTH (прямого контакта) применяется для увеличения рассеивания тепла о процессора и повышения производительности охлаждения.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров