Корпус 2E GAMING RECANO (G3403) – популярна модель комп’ютерного корпусу із класичним дизайном

Головна Новинки Корпус 2E GAMING RECANO (G3403) – популярна модель комп’ютерного корпусу із класичним дизайном
30.09.2021

Універсальний асортимент 2E GAMING – це актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.

Сьогодні всі активні користувачі надзвичайно обізнані в сучасних тенденціях комп’ютерної моди та надають перевагу складовим, що максимально відповідають їх вимогам.

Для того, щоб втілити ідею створення комп’ютерної системи у життя, необхідно мати надійну основу. Саме такою складовою є корпус. Від вдалого вибору залежить комфорт компонентів та їх злагоджена робота в процесі експлуатації.

Комп’ютерний корпус 2E GAMING RECANO

2E-G3403 Корпус 2E GAMING RECANO (G3403) MidT, 2xUSB2.0,1xUSB3.0, 4x120мм ARGB, скло (бічна панель), без БЖ, чорний

2E GAMING RECANO підкреслить стиль та буде зручним для створення робочого ПК чи ігрової станції. Чіткі геометричні форми фронтальної комбінованої панелі (пластик/сітка), що активно продувається підкреслює ARGB підсвічування чотирьох вбудованих 120 мм вентиляторів. Крізь скляну бічну панель можливо продемонструвати комплектуючі системи або, при бажанні, створити особистий унікальний варіант підсвічування.

2E GAMING RECANO стандартний корпус формату Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX із надійним шасі 2Е Gaming style, конструкція якого  гарантує активний обдув і раціональну організацію внутрішнього простору. Матеріал корпусу – сталь високого гатунку стандарту SPCC 0,5 мм, бічна панель із загартованого 4 мм скла, яку при необхідності легко демонтувати.

Поміркована та активна система охолодження інтер’єра корпусу 2E GAMING RECANO:

  • комбінована передня пластикова панель корпусу із сітчастою вставкою для активної вентиляції;
  • передбачено місце для встановлення одно- та двохсекційного рідинного охолодження (радіатор 240/280 мм на передню, 120/240 мм верхню панелі, та 120 мм на задню панель) та для восьми 120 мм вентиляторів;

  • корпус має чотири вбудованих 120 мм ARGB-вентилятори (3 шт. – на передній та 1 шт. на задній панелях);
  • нагріте повітря активно виходить назовні через верхню панель, що повністю відкрита та має магнітний пиловий фільтр та через задню та нижню панель із стандартним пиловим фільтром;

  • в корпусі достатньо місця для встановлення повітряного охолодження для процесора висотою до 160мм (стандартна висота для сучасних моделей) та додатково є місце для двох 120 мм вентиляторів над блоком живлення, що знаходиться в нижній частині корпусу.

Стандартна комплектація корпусу 2E GAMING RECANO:

  • сучасні розніми 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, слоти для двох 3.5-дюймових та трьох 2.5-дюймових відсіків, 7 слотів розширення, достатньо місця для відеокарти довжиною до 320 мм;
  • вбудовано 4x 120мм вентилятори із ARGB-підсвіченням. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд. При бажанні не складно пристосувати світловий ефект в залежності від ситуації та потреб.
  • вентилятори під’єднані до концентратора, що оснащений кабелем для з’єднання із материнською платою і подальшою синхронізацією підсвічення компонентів системи;

Корпус 2E GAMING RECANO із вивіреною конструкцією та раціонально продуманим внутрішнім простором, має достатньо місця для розміщення кабелів. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу збирання ПК.

Блок живлення монтується в нижній частині корпусу із сторони задньої панелі.

Ніжки оздоблені гумовими вставками. Корпус не вібрує на поверхні та добре фіксується.

Пропонуємо оцінити пропозицію комп’ютерних корпусів 2E GAMING.

Unboxing корпусу 2E Gaming RECANO (2E-G3403) - YouTube

2Е – сучасна пропозиція для широкого загалу користувачів!

Товари з публікації
код товару: 2E-G3403
немає в наявності
 
Корпус 2E gaming RECANO (G3403) з трьома вбудованими 120мм ARGB вентиляторами за комбінованою передньою панеллю, що прикрашена перфорованими вставками по бокам. Плюс додатково один 120мм ARGB вентилятор на задній панелі. Модель відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Матеріал корпусу – сталь 0.5 мм, бічна панель виконана з 5мм загартованого скла. Типорозмір корпусу Mid Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус поставляється без блоку живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, в залежності від рівня системи, яка буде встановлюватися в нижній частині корпусу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів