Лазерні принтери та БФП НР без традиційних картриджів

Главная Новинки Лазерні принтери та БФП НР без традиційних картриджів
19.10.2021

Молоді стартапери й досвідчені підприємці знають – немає нічого неважливого у бізнесі, в який ви вкладаєте свій час, кошти й душу. Як театр починається із вішалки, так і власна справа починається із нюансів, які в очах потенційного клієнта свідчитимуть про те, наскільки у вас «усе всерйоз і надовго».

Чи повернетеся ви іще раз до салону, де список косметичних засобів вам роздрукували на випадковому папірчику, закресливши прізвище іншої клієнтки, а не на фірмову бланку? Чи радитимете агенцію, в якій добре розрахували метраж кухонного гарнітуру на замовлення, але не змогли роздрукувати і видати результат на руки, бо хтось знову не заправив картридж принтера? Можливо. Але ці компанії уже понесли репутаційні втрати в очах клієнта й суттєво понизили власний NPS - індекс підтримки споживача на ринку, що безпосередньо впливає на прибуток.

Повага до клієнта у малому чи середньому бізнесі й уважність до деталей – два боки однієї медалі. Про це добре знає НР, виробник принтера HP Neverstop Laser, який створив його як оптимальне рішення для бізнесу. На що насамперед зверне увагу користувач? На стильний сучасний дизайн принтера, приємний матовий пластик (до слова, повторно перероблений і екологічний), на те, що кришка відсіку добре захищає документи й механізми від пилу. Одразу кидається в око, що індикатор заправки розміщено на видному місці, й заправляти його дуже зручно кількома рухами, відточеними до автоматизму.

Насправді ж це ще й перший у світі лазерний пристрій від HP із системою безперервної подачі тонера – найкраще рішення для тих, хто хоче друкувати багато й швидко, але не любить морочитися з картриджами, їх заправкою і викликом майстрів. Уже при першому знайомстві з HP Neverstop Laser стає зрозуміло, що принтер надзвичайно економний. По-перше, пристрій уже укомплектовано заправленим тонером на 5000 копій. По-друге, вартість оригінальних модулів для заправки абсолютно доступна й – о диво! - співмірна із вартістю неоригінальної заправки. Модуль друку з барабаном, де збирається відпрацьований тонер, і котрий замінюють після кожних 20 тисяч копій, теж уже заправлений на 5000 копій. І це третя вигода.

Користувачі, які тестували принтер, відзначають, що у вартості копій він приблизно на 80% економічніший, аніж аналогічні лазерні принтери зі звичайними картриджами. Так, першочергово він дорожчий за принтери із картриджами, але за кілька років різниця нівелюється у процесі користування, а вигоду легко обчислити конкретними сумами. До слова, для поповнення можна вибрати два види пристроїв для заправки із тонером – на 2500 і 5000 копій.

Якщо вам не чужі соціальна відповідальність й екологічність бізнесу, ви оберете HP Neverstop Laser ще й як безпечний для здоров’я пристрій. Річ у тім, що заправка принтера проводиться через запатентований «розумний» шлюз, облаштований чіпом. Навідміну від тих, хто використовує перезаправлені картриджі, контакти з летючим тонером виключені. До того ж, текст, віддрукований на лазерному принтері, не боїться вологи, й нічого не проллється при транспортуванні.

Окрім того, що прикрасить будь-який офіс, принтер ще й зробить процес друкування легким і невимушеним. Поверхня сканера розміщена нарівні з краями, без бортиків, тож папір можна легко дістати елегантним порухом руки. Без зайвих танців з бубном і роздумами, як прилаштувати папір і документ відносно нього, можна надрукувати посвідчення або свідоцтво. Досить просто натиснути кнопку «Друк посвідчення». Усе це – невимушено й професійно, на очах у клієнта. Бо ж ми пам’ятаємо про увагу до деталей?

Завдяки зручному додатку HP Smart можна легко редагувати, сканувати і керувати друком просто зі смартфона. І впевнено й успішно вести свій бізнес у режимі «never stop» не без допомоги однойменного принтера від Hewlett-Packard.

Головні особливості продукту

  • 5000 сторінок до наступної заправки: в стартовий комплект входить запас тонера на 5000 сторінок.
  • Заправка тонера за лічені секунди: революційна система безперервної подачі тонера (СБПТ) забезпечує його швидку і легку перезаправку всього за 15 секунд.
  • Висока якість друку HP і економія: економія до 80% витрат на оригінальний тонер НР.
  • Робота в мережі і з мобільними пристроями: сканування і друк через мобільний додаток HP Smart App. 

Особливості модельного ряду

На нашому ринку серія представлена 4 моделями друкуючих пристроїв: принтери HP Neverstop Laser 1000w та 1000n та БФП HP Neverstop Laser 1200w та 1200n.

Варто зазначити, що моделі з індексом «n» оснащені портом USB для зв’язку з ПК та мають дротове підключення до мережі, а індекс «w» свідчить про наявність модуля Wi-Fi. Бездротові функції передбачають друк та налаштування за бездротовим з’єднанням, друк із додатку HP Smart, сумісні з пристроями Apple Google, забезпечують друк без мережі за допомогою Wi-Fi Direct.

Чому слід обрати HP Neverstop Laser?

  • Чіткий текст для професійних документів.
  • Економія на тонері до 80% в порівнянні з оригінальними лазерними картриджами HP.
  • Простий мобільний друк з кращим в класі мобільним додатком HP Smart.
  • Революційний метод заправки тонера безпосередньо в принтер.
  • Постійна індикація статусу запасу тонера.
  • Надійний блок фотобарабана друкує до 20,000 сторінок і має стартовий запас тонера для друку до 5,000 сторінок.
  • Рекомендоване навантаження 250-2,500 сторінок в місяць.

Принтер більш ніж на 25% виготовлений з переробленого пластику, а заправний комплект - навіть на 75%.

Товары из публикации
код товара: 4RY26A
нет в наличии
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера для печати 5000 страниц входит в комплект поставки. Положитесь на качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток. Печатайте и сканируйте практически из любого места с помощью HP Smart — лучшего в своем классе приложения мобильной печати.
код товара: 4RY23A
нет в наличии
 
Идеальный выбор для тех, кто много печатает и необходима частая замена картриджа. HP Neverstop Laser революционное решение, которое сводит к минимуму затраты на лазерную печать. Высокое качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток.
код товара: 5HG74A
нет в наличии
 
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера для печати 5000 страниц входит в комплект поставки . Положитесь на качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток. Печатайте и сканируйте практически из любого места с помощью HP Smart — лучшего в своем классе приложения мобильной печати.
код товара: 5HG87A
нет в наличии
 
С легкостью печатайте большие объемы документов на первом в мире лазерном принтере без картриджей — запас тонера входит в комплект поставки. Положитесь на качество и надежность HP, которые теперь доступны по сверхнизкой стоимости за отпечаток. Печатайте и сканируйте практически из любого места с помощью HP Smart — лучшего в своем классе приложения мобильной печати.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров