Блоки живлення Cooler Master MWE Gold 750 V2 Full Modular

Головна Новинки Блоки живлення Cooler Master MWE Gold 750 V2 Full Modular
26.10.2021

У серію блоків живлення MWE Gold V2 компанії Cooler Master входить 10 моделей. У деяких з них у назві є приставка Full Modular, але в реальності відмінність таких блоків живлення не обмежується знімними кабелями: корпус у них довший, а діапазон живлячих напруг розширений. Усього в серії 4 спрощених моделі з потужністю від 550 Вт до 850 Вт і 6 моделей Full Modular із потужністю від 550 до 1250 Вт.

Конструкція блоку живлення MWE Gold 750 V2 Full Modular (MPE-7501-AFAAG) цілком відповідає сучасним тенденціям: активний коректор коефіцієнта потужності, синхронний випрямляч для каналу +12VDC, незалежні імпульсні перетворювачі постійного струму для ліній +3.3VDC і +5VDC.

Високовольтні силові елементи встановлені на двох радіаторах, окремим тепловідводом оснащена вхідна діодна збірка, транзистори синхронного випрямляча встановлені зі зворотного боку основної друкованої плати, елементи імпульсних перетворювачів каналів +3.3VDC і +5VDC розміщені на дочірній друкованій платі, встановленій вертикально, і, за традицією, додаткових тепловідводів не мають - це цілком типово для блоків живлення з активним охолодженням.

Споживчі якості Cooler Master MWE Gold 750 V2 на хорошому рівні. Здатність навантаження каналу +12VDC висока, що дає змогу використовувати цей БЖ в досить потужних системах з однією або двома відеокартами. Акустична ергономіка не видатна, але при роботі в широкому діапазоні потужності шум невисокий. Довжина кабелів у БЖ достатня для комфортного використання в сучасних корпусах. Варто відзначити встановлений вентилятор на підшипнику з високим терміном служби.

Модель Cooler Master MWE Gold 750 V2 вийшла досить збалансованою, без явних недоліків. Можна констатувати, що цей БЖ добре пристосований для роботи в системах різної потужності, зокрема в системах з двома відеокартами на базі десктопних платформ. Звичайно, найбільше ця модель підійде для використання в ігрових або робочих системах, оскільки шум при невисоких навантаженнях не мінімальний.

Техніко-експлуатаційні характеристики Cooler Master MWE Gold 750 V2 на хорошому рівні, чому сприяють висока здатність навантаження каналу +12VDC, відносно висока економічність, невисока термонавантаженість, вентилятор із високим ресурсом роботи. Можна прогнозувати досить довгий термін служби цієї моделі навіть при високих навантаженнях і активній експлуатації.

Більше інформації про Cooler Master MWE Gold 750 V2 Full Modular – на офіційній сторінці

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів