Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру - корпус формату HTPC GRANDIA – восьме покоління

Головна Новинки Пропозиція SilverStone для сучасного мультимедійного центру та домашнього кінотеатру - корпус формату HTPC GRANDIA – восьме покоління
24.11.2021

Компанія SilverStone має багаторічний досвід у створенні комплектуючих різного рівня. Корпуси для компактних настільних систем, мультимедійних центрів та домашніх кінотеатрів, рішення для ігрових персональних комп’ютерів, серверні розробки та велика кількість аксесуарів, що стануть у нагоді – це частковий перелік продукції SilverStone, що не втрачає свою актуальність.

Вдало підібраний корпус – це основа для комп’ютера, що в подальшому буде виконувати різноманітні за призначенням та технічними особливостями функції. HTPC формат (Home Theatre Personal Computer) для створення домашнього кінотеатру, мультимедійного центру, тощо, на базі стандартного персонального комп’ютера, що має безліч переваг. Звичайно, систему такого рівня можливо зібрати і в стандартному корпусі, але поряд із сучасною музичною, телевізійною апаратурою, та в стильному інтер’єрі він буде виглядати доволі не привабливо. Також, в HTPC форматі передбачено додатково ряд конструктивних особливостей, з огляду на призначення системи, що додають комфорт та легкість доступу до основних складових під час використання.

Корпуси серії SilverStone GRANDIA у свій час відкрили еру застосування комп’ютерів для домашнього кінотеатру (мультимедійного центру) з широким спектром можливостей.

Корпус SilverStone GRANDIA GD08B

SilverStone GRANDIA GD08B – актуальний варіант корпусів типу HTPC, для домашнього кінотеатру чи мультимедійної станції на основі сучасних компонентів. Конструкція передбачає розміщення достатньо габаритних материнських плат форм фактору Extended ATX, цікавим доповненням буде унікальний доступ до сховища та оптичних приводів. SLI та Crossfire в такому корпусі можливо запускати із відеоадаптерами довжиною до 345мм.

Передня панель корпусу із анодованого відшліфованого алюмінію, виглядає достатньо стримано та елегантно. Тут розміщені два розніми USB 3.0, закриті отвори для двох оптичних дисків, кнопка живлення та перезавантаження, кріплення для встановлення Kensington Lock.

На правій бічній панелі декілька отворів для фіксації пари адаптерів, що призначені для встановлення в них 3,5-дюймових накопичувачів та пиловий фільтр, що легко демонтувати та почистити. Конструкція пилових фільтрів продумана таким чином, щоб мінімізувати шум повітряних потоків від трьох 120мм вентиляторів, встановлених в корпусі. Решітка пилового фільтра має додаткові елементи дизайну, що одночасно є функціональними. Мультимедійний домашній центр має працювати тихо та одночасно мати активну систему охолодження. Із цим завданням  GRANDIA GD08B справляється ідеально. Додатково пилові фільтри встановлені на лівій бічній панелі та в нижній частині корпусу.

Ніжки достатньо великого розміру та мають покриття із відносно м’якого пластику. Це зручно при розміщенні корпусу та убезпечує конструкцію від вібрацій.

Конструкція SilverStone GRANDIA GD08B надає можливість розмістити вісім  3,5- та два 2,5-дюймових накопичувачі, два оптичних пристрої та графічні карти довжиною до 345мм, блок живлення до 220мм та охолодження для процесора висотою до 138 мм, материнські плати форм-факторів SSI-EEB, SSI-CEB, Extended ATX, ATX, Micro-ATX .

В корпусі SilverStone GRANDIA GD08B важливо відзначити активну систем обдуву, що забезпечують три вбудовані 120мм вентилятори та спеціальні пилові фільтри із унікальною структурою решітки. Завдяки цим особливостям, охолодження в корпусі працює тихо і забезпечує ефективний обдув компонентів при високому рівні навантаження системи із високим рівнем тиску повітря.

Корпус SilverStone GRANDIA GD08B – достатньо цікава пропозиція для створення домашнього кінотеатру, мультимедійної системи чи сховища, в якому можливо розмістити до 12-ти накопичувачів. Кожна складова корпусу поміркована та функціональна, дизайн ідеально пасуватиме до сучасного інтер’єру.

SilverStone це сучасний стиль із відмінним функціоналом. Обирайте краще та долучайтесь до пропозицій SilverStone.

Товари з публікації
код товару: SST-GD08B
немає в наявності
Конструкція з надлишковим тиском повітря забезпечує чудове охолодження, безшумну роботу і перешкоджає попаданню пилу всередину корпусу. Алюмінієва лицьова панель надає корпусу висококласний вигляд.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів