Видалення льоду зі стекол автомобіля швидко і без зусиль з Karcher

Головна Новинки Видалення льоду зі стекол автомобіля швидко і без зусиль з Karcher
20.01.2022

Як швидко видалити лід зі скла автомобіля?

Бажаєте вранці швидко забратися в машину та поїхати на роботу? Взимку це часто неможливо, тому що спочатку потрібно зчистити кригу зі скла. Багато хто часто звертається до класичного скребка. Але є і швидший і простий спосіб: за допомогою електричного скребка для льоду EDI 4 скло автомобіля можна звільнити від льоду за лічені хвилини.

Видалення льоду зі скла автомобіля за допомогою скребка Kärcher EDI 4

Акумуляторний скребок Kärcher EDI 4 складається з диска з шістьма пластиковими лезами, які швидко обертаються та видаляють лід. Втомливе зішкрібання льоду більше не потрібне, оскільки електричний скребок робить цю роботу практично самостійно.

Принцип дії:

  • Візьміть скребок EDI 4 в руку і увімкніть його (при цьому має загорітися зелений індикатор).
  • Зніміть захисний ковпачок.
  • Піднесіть скребок до скла. Злегка притисніть диск, щоб диск почав обертатися.
  • Одночасно переміщуйте пристрій по склу, з якого необхідно зняти лід, лише злегка притискаючи його. Рекомендується переміщувати скребок зверху вниз, тому краще видно, з яких місць лід уже був видалений. Якщо лід дуже жорсткий, утримуйте пристрій на одному місці, доки лід не буде видалений.
  • Після видалення льоду зі всього скла вимкніть скребок EDI 4, віднесіть його від скла та встановіть захисний ковпачок.
  • При необхідності змітіть розкришений лід зі скла м'якою ручною щіткою.

Очищене від льоду скло за три хвилини

За допомогою скребка EDI 4 вітрове скло, заднє та бічні стекла можна звільнити від льоду всього за три хвилини. Заряду акумулятора, що забезпечує роботу приладу протягом 15 хвилин, вистачить на весь робочий тиждень.

Поширені запитання

Чи можна зберігати скребок EDI 4 в автомобілі

Скребок EDI 4 готовий до використання без підготовки навіть при дуже низькій температурі аж до -20 °C. Тому його можна без проблем зберігати у автомобілі. Завдяки своєму компактному розміру він навіть поміщається в бардачку або в нішу в двері.

Як заряджати скребок і як довго він заряджається?

Скребок EDI 4 заряджається за допомогою кабелю з комплекту поставки. Час повної зарядки становить три години, через 2 години та 20 хвилин акумулятор уже заряджений на 80 відсотків. Одної зарядки достатньо видалення льоду протягом до 15 хвилин. Коли індикатор почне блимати, необхідно зарядити акумулятор.

Що потрібно пам'ятати при використанні EDI 4?

• Скребок EDI 4 автоматично вимикається через 30 секунд. Його можна знову ввімкнути, натиснувши кнопку живлення один раз.

• Диск, що обертається, виготовлений з такого ж пластику, з якого робляться звичайні скребки для льоду. Тим не менш, скребок EDI 4 слід використовувати лише на чистому склі автомобіля. За наявності бруду на склі обертання диска може призвести до появи подряпин.

• Пристрій слід утримувати на невеликій відстані від краю скла.

Чи можна замінити диск, що обертається?

Так, зношений диск, що обертається, можна замінити. Старий диск можна легко зняти, після чого встановити новий. Щоб захистити диск, скребок EDI 4 слід завжди зберігати з захисним ковпачком.

Наскільки голосно працює EDI 4?

Скребок EDI 4 робить не більше шуму, аніж звичайний скребок для льоду. Однак, оскільки лід видаляється рівномірніше, шум не такий неприємний, як при знятті льоду ручним скребком.

Додаткові поради щодо захисту від утворення льоду на склі автомобіля

• Використання фольги для захисту від замерзання дозволяє запобігти утворенню льоду та інею на вітровому склі. У цьому випадку чистити потрібно буде лише заднє та бічні стекла, а це економія часу.

• На ніч піднімайте щітки склоочисника лобового скла, щоб вони не примерзали.

• Ніколи не лийте гарячу воду на скло автомобіля, оскільки через різку зміну температури скло може тріснути.

Товари з публікації
код товару: 1.598-900.0
немає в наявності
Знімає навіть товсті шари криги з автомобільного скла одним рухом: електричний скребок для льоду EDI 4 з обертовим диском та шість міцних пластикових лез.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів