Корпус 2E GAMING HEXAGON – виключна форма та унікальний дизайн

Головна Новинки Корпус 2E GAMING HEXAGON – виключна форма та унікальний дизайн
21.01.2022

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Від того наскільки він вдало підібраний, залежить чітка робота ПК у подальшому та задоволення від процесу експлуатації.

Обираючи модель корпусу, важливо враховувати його функціональні особливості, якість матеріалів, особливості конструкції. Також, з огляду на параметри корпусу, варто планувати його розміщення заздалегідь. Оскільки корпус потребує активної вентиляції уникати замкненого простору без  циркуляції повітря. Звичайно, майже всі користувачі, особливо ті, що прагнуть зібрати свою систему самостійно, не байдужі до наявності додаткових декоративних елементів та особливого дизайну.

Універсальний асортимент 2E Gaming – це сучасна актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції. На сьогодні, слово “геймінг” - синонім всього прогресивного та функціонального. Для вдалої гри та для виконання різноманітних завдань важливо мати надійну комп’ютерну систему. Складові змінюються та оновлюються, удосконалюються практично кожного року та зазвичай відповідають не тільки сучасним технічним параметрам, але й тенденціям комп'ютерної моди.

Корпус 2E Gaming HEXAGON

Корпус 2E Gaming HEXAGONяскрава новинка та безперечний хіт асортименту для створення робочого ПК чи ігрової станції. Візерунок та форми передньої панелі, що активно продувається підкреслюють стиль. Вбудовані чотири 120мм вентилятори та бічна панель із загартованого скла, три пилових фільтри та конструкція, що розрахована на сучасні комплектуючі – це не повний перелік усіх переваг моделі.

  • Стандарт: Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX.
  • Матеріали: сталь високого гатунку стандарту SPCC 0,6 мм та бічна панель із загартованого 4 мм скла, із гвинтовим кріпленням. Метал не має загострень та необроблених елементів. Конструкція корпусу достатньо міцна та раціонально продумана.
  • Особливості конструкції: елегантна перфорація у вигляду візерунків шестигранної форми на передній панелі. В основі конструкції унікальне та надійне шасі 2Е Gaming style, що  гарантує активний обдув і раціональну організацію внутрішнього простору. Корпус із гумовими вставками на ніжках: стійкий, не вібрує на поверхні.
  • Підсвічення: передня панель із трьома вбудованими ARGB вентиляторами, що підключені до концентратора. Змінювати кольори та їх стиль відображення можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та під’єднавши концентратор до материнської плати. Користувач може обрати один із запропонованих варіантів керування або повністю вимкнути підсвічення.
  • Охолодження: загалом достатньо місця для шести вентиляторів та одно-, двох-, трьохсекційного рідинного охолодження. В комплекті корпусу чотири 120мм вентилятори: 3шт із ARGB підсвіченням на передній панелі та 1х120мм на задній панелі.
  • Комплектація: розніми 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, можливо встановити по два 3.5- та 2.5-дюймові накопичувачі, в наявності 7 слотів розширення. 2E Gaming HEXAGON розрахований на відеокарту довжиною до 330 мм і охолодження для процесора висотою до 160 мм. Додатково: два магнітних пилових фільтри на верхній/передній панелях та стандартний на нижній. Їх не складно демонтувати, почистити від забруднення та повернути у вихідне положення. В комплекті всі необхідні кріплення (гвинти для фіксації комплектуючих) згідно специфікації. Додаткова інформація зазначена в інструкції.

2E Gaming HEXAGON із вивіреною конструкцією та раціонально продуманим інтер’єром. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, без загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу монтажу складових системи. Корпус добре продувається за рахунок перфорації на передній панелі та оптимальній кількості вже вбудованих вентиляторів. Корпус 2E Gaming HEXAGON – це елегантний дизайн, безліч кольорів та комбінацій підсвічування – загалом яскраве доповнення сучасного дизайну.

 Unboxing корпусу 2E Gaming HEXAGON G338 (2E-G338) - YouTube

2Е – сучасна пропозиція для широкого загалу користувачів!

Товари з публікації
код товару: 2E-G338
2279 грн*
очікується
Корпус 2E Gaming HEXAGON – привабливий та стильний для створення ігрової чи робочої станції на базі сучасних компонентів. Типорозмір корпусу Mid Tower: ATX, Micro ATX, Mini ITX. Сталь вищого ґатунку, стандарт SPCC 0.6мм. Бічна панель із загартованого скла 4 мм.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів