Офісний та домашній ПК на базі корпусу 2E BASIS (RD850)

Головна Новинки Офісний та домашній ПК на базі корпусу 2E BASIS (RD850)
10.02.2022

Корпус – це основа, що об’єднує всі складові комп’ютерної системи в єдине ціле. Від того наскільки вибір буде вдалий, залежить чітка робота ПК.

На сьогодні існує безліч пропозицій готових рішень та компонентів для створення комп’ютерних систем різного рівня складності та призначення.

Універсальний асортимент 2Е та 2E GAMING – це сучасна актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.

Яким має бути офісний чи елементарний бюджетний домашній ПК?

Традиційно, це не складні комп'ютерні системи. Отже, обираючи корпус перш за все звертають увагу на якість матеріалів, комплектацію та зручність його використання. Бюджетні корпуси здебільшого виготовлені із сталі товщиною 0,5мм, мають елементарне шасі із верхнім розміщенням блоку живлення. Додаткові опції: прозора бічна панель та вбудовані вентилятори.

Пропонуємо оптимальний варіант корпусу 2Е для стандартних персональних комп’ютерів бюджетного та середнього рівня.

Корпус 2E BASIS RD850

Корпус 2E BASIS (RD850) виготовлений на основі елементарного шасі із сталі вищого гатунку, товщиною 0,5мм, формат Mini Tower для материнських плат Micro ATX, Mini ITX, із комбінованою пластиковою передньою панеллю, що має сітчасту вставку.

Один зовнішній відсік 5.25″, 2(3)х 2.5″ та 2(1)х3.5″ відсіків для накопичувачів – стандартна комплектація 2E BASIS (RD850). Корпус має чотири слоти розширення, розніми USB 2.0х2 шт та USB 3.0х1 шт, передбачена можливість розміщення відеоадаптера довжиною до 310мм та охолодження для процесора висотою до 142 мм.

Бічна панель корпусу із прозорого акрилу із гвинтовим кріпленням. Панель не складно демонтувати та встановити у вихідне положення.

Охолодження компонентів системи здійснюється за допомогою вбудованого 1х120мм ARGB-вентилятора на передній панелі – на вдув, та перфорації передньої панелі, що сприяє активній циркуляції повітря. Керування підсвічуванням здійснюється за допомогою кнопки на панелі вводу. Також, при необхідності, його можливо відключити.

Додатково в корпусі 2E BASIS (RD850) передбачене місце для встановлення 1х80мм вентилятора на задню панель.

Місце для блоку живлення в верхній частині корпусу. Це дає можливість використовувати бюджетні джерела живлення, що мають не значну довжину кабелів для підключення компонентів. 

Корпус 2E BASIS (RD850) із раціонально організованим внутрішнім простором і елементарною конструкцією, зручний для самостійної та професійної збірки. Метал корпусу ретельно відшліфований, без загострень та виступаючих елементів.

Прозора бічна панель, сітчаста структура передньої панелі із вбудованим 120мм ARGB-вентилятором доповнюють лаконічний дизайн. Це сучасне оздоблення корпусу, що приваблює та виглядає стильно.

Корпус 2E BASIS (RD850) – популярна пропозиція для офісного або домашнього ПК, завдяки оптимальній комплектації та якості виробу.

2Е – сучасна пропозиція для широкого загалу користувачів! 

Товари з публікації
код товару: 2E-RD850
1159 грн*
є в наявності
Корпус 2E BASIS (RD850) з комбінованою стильною передньою панеллю, відмінно підійде для самостійного та промислового складання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і не складній конструкції. Виготовлений із сталі 0.5мм. Типорозмір корпусу Mini Tower – це сумісність з материнськими платами Micro ATX, Mini ITX.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів