Новий міксер із чашею ARDESTO KSTM-500W візьме на себе велику частину роботи на кухні

Головна Новинки Новий міксер із чашею ARDESTO KSTM-500W візьме на себе велику частину роботи на кухні
16.02.2022

Змішування продуктів і рідини, вимішування тіста та фаршу, збивання кремів і яєць для кондитерських виробів, тощо – з усіма цими завданнями легко впорається міксер із чашею ARDESTO KSTM-500W потужністю 500 Вт.

ARDESTO KSTM-500W урізноманітнить домашнє меню, зекономить час і сили. Його оснащено чашею об’ємом 3,2 л, що обертається для більш ретельного змішування та збивання, і надійними довговічними хромованими гачками й віничками.

Міксер має п’ять швидкостей роботи для якісного виконання різноманітних завдань: від повільного вимішування щільного тіста до швидкого збивання яєць та вершків. За бажання ще збільшити швидкість, можна протягом обмеженого часу використати додатковий режим – TURBO.

Розробники нічого не залишили поза увагою. Для чаші передбачено кришку, що запобігає розбризкуванню, дає змогу зберігати в ній продукти, вистоювати тісто, тощо.

Насадки легко відокремлюються завдяки спеціальній кнопці PUSH, аби користувач не витрачав зайвих зусиль.

Усі елементи пристрою легко очищуються, а за потреби міксер можна зняти з бази та використати як ручний, змішуючи продукти в окремій ємності. 

Більше інформації про новинку за посиланням - ardesto.com.ua

Товари з публікації
код товару: KSTM-500W
1399 грн*
є в наявності
Міксер з чашею ARDESTO KSTM-500W потужністю 500 Вт призначений для змішування продуктів та рідини, вимішування тіста та фаршу, збивання кремів і яєць для кондитерських виробів, тощо. Комплектується чашею і хромованими гачками та віничками.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів