Мережеве сховище Synology RS422+

Головна Новинки Мережеве сховище Synology RS422+
06.07.2022

Новий пристрій Synology RackStation 2022 модельного року - компактне та універсальне мережеве сховище Synology RS422+ для дому та офісу.

Завдяки компактному форм-фактору 1U та потужній операційній системі Synology DiskStation Manager (DSM) пристрій Synology RackStation RS422+ з 4 відсіками - доступне універсальне рішення для малого бізнесу та власників домашніх лабораторій, які прагнуть задовольнити щоденні потреби в управлінні, спільному використанні, синхронізації та резервному копіюванні даних.

Пристрій також можна використовувати як систему відеоспостереження. Максимальна кількість IP-камер (необхідна ліцензія) 40 (включаючи дві безкоштовні ліцензії).

Товари з публікації
код товару: RS422+
36900 грн*
немає в наявності
Компактний та універсальний пристрій зберігання для дому та офісу. Завдяки компактному форм-фактору 1U та потужній операційній системі Synology DiskStation Manager (DSM) пристрій Synology RackStation RS422+ з 4 відсіками є доступним універсальним рішенням для малого бізнесу та власників домашніх лабораторій, які прагнуть задовольнити свої щоденні потреби. копіювання даних.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів