ROG Rapture GT-AX6000 — новий потужний геймерський роутер

Головна Новинки ROG Rapture GT-AX6000 — новий потужний геймерський роутер
04.08.2022

Ігровий роутер ROG Rapture GT-AX6000 з футуристичним дизайном, призначений для вибагливих геймерів, що використовують різні платформи — може бути ПК, консоль, чи мобільний пристрій.

Це високопродуктивний, готовий до високих навантажень, дводіапазонний маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 зі швидкістю передачі даних до 6000 Мбіт/с і каналами 160 МГц. Використовується чотириядерний 64-бітний 2 ГГц процесор Broadcom з яким GT-AX6000 вражає своєю продуктивністю.

Серед цікавих особливостей відмітимо два порти 2.5G Ethernet, які підтримують функції об’єднання каналів і балансування навантаження, ексклюзивну технологію ASUS RangeBoost Plus, що розширює радіус дії сигналу Wi-Fi та загальну площу покриття мережі та трирівневе прискорення ігрового трафіку від пристрою до ігрового сервера.

В застосунку ASUS Router мобільні гравці можуть в одне натискання увімкнути режим Mobile Game Mode для приоритезації трафіку на смартфон.

Звісно, ROG Rapture GT-AX6000 підтримує технологію ASUS AiMesh і його можна об’єднати з іншими пристроями ASUS у безшовну мережу.

Ефектний корпус із знімними антенами червоного й чорного кольору доповнено підсвіткою ASUS Aura RGB.

Товари з публікації
код товару: 90IG0780-MO3B00
9439 грн*
немає в наявності
Дводіапазонний ігровий маршрутизатор GT-AX6000: стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax), два порти 2.5G Ethernet, сучасні компоненти, об’єднання каналів WAN, VPN Fusion, трирівневе прискорення ігор, безкоштовні засоби інформаційної безпеки мережі, підтримка AiMesh. Виконаний у футуристичному стилі, ігровий роутер ROG Rapture GT-AX6000 дає змогу підключати ще більше пристроїв одночасно і вивести враження від ігор на новий рівень.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів