Корпуси LUCID SilverStone – віртуозне поєднання неординарного дизайну та технічних можливостей

Головна Новинки Корпуси LUCID SilverStone – віртуозне поєднання неординарного дизайну та технічних можливостей
04.08.2022

Продукція SilverStone - це першокласний сучасний дизайн в поєднанні з передовими технологіями, результат активної роботи команди кращих інженерів і розробників. Філософія SilverStone - Designing Inspiration («Створюємо те, що надихає»).

Пропонуємо версію корпусів для створення ігрової системи або робочої станції, стильного домашнього ПК, що буде пасувати у сучасному інтер’єрі та стане його родзинкою - SilverStone LUCID  SST-LD03B-AF.

Корпус LUCID SST-LD03B-AF розрахований на Mini ITX системи, але немає обмежень для сучасних компонентів: можливо розмістити стандартний та високий баштовий процесорний кулер, потужні відеокарти. Охолодження компонентів здійснюється за рахунок вертикальних конвекційних повітряних потоків.

Панелі корпусу LUCID SST-LD03B-AF виготовлені із тонованого загартованого скла та мають вставки із отворами. Нова версія LUCID із додатковою перфорацією на одній із бічних панелей, що покращує циркуляцію повітряних потоків та охолодження відеокарти.

Безгвинтове приховане кріплення для простого демонтажу панелі не порушує загальну концепцію дизайну та підкреслює стиль. Компоненти системи можливо побачити лише за умови наявності підсвічування. Якщо це важливо – треба спланувати таку опцію заздалегідь. Слід зауважити, оскільки корпус достатньо компактний за розмірами, місця для кабелів може бракувати.

В корпусі LUCID SST-LD03B-AF сучасні розніми USB Type-C x 1 та USB 3.0 x 1, Audio x 1, MIC x 1. Можливо розмістити баштове процесорне охолодження висотою до 190 мм та двухслотові відеокарти довжиною до 310 мм, передбачене місце для двох 2,5-дюймових накопичувачів (або 1х2.5” та 1х3.5”).

Всі вентиляційні отвори оснащені пиловими фільтрами із тонкого та міцного нейлону, що легко демонтувати для очищення.

В комплекті вже встановлені два 120 мм вентилятори та додатково можливо розмістити два 120 радіатори рідинного охолодження.

Корпус розрахований на блоки живлення формату SFX/SFX-L.

Рекомендуємо звернути увагу на фірмові моделі блоків, щоб система виглядала довершено:

SST-ST45SF-G

Блок живлення SilverStone STRIDER ST45SF-G V 2.0(450W),SFX,ATX,80+Gold,aPFC,8см,24+8,3xSATA,8/6-Pin,6Pin+3,модульний

SST-SX500-G

Блок живлення SilverStone STRIDER SX500-GV1.1(500W),SFX,80+Gold,aPFC,9.2см,24+8,6xSATA,8/6-Pin,6Pin,+4,модульний

SST-SX500-LG

Блок живлення SilverStone STRIDER SX500-LG V2.1(500W), SFX-L, 80+Gold,aPFC,12см,24+8,3xSATA,2xPCIe,+4,модульний

SST-SX650-G

Блок живлення SilverStone STRIDER SX650-G V1.1(650W),SFX,80+Gold,aPFC,9.2см,24+8,6xSATA,4x8/6-Pin,+4,модульний

Корпус LUCID SST-LD03B-AF – стильна основа для сучасної системи. Компактні розміри та ідеальний дизайн без зайвих складових – це дуже зручно для інтеграції корпусу в різноманітні інтер’єри. Корпус має активну систему охолодження компонентів та широкі технічні можливості.

Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно. Обирайте краще!

SilverStone Lucid Series LD03 (Mini-DTX/Mini-ITX) - YouTube

Товари з публікації
код товару: SST-LD03B-AF
немає в наявності
Корпус малого форм-фактора з майстерним поєднанням техніки і естетики. Тоновані панелі із загартованого скла для виразного стилю. Отвір для забору повітря на лівій скляній панелі для збільшення охолоджуючої здатності відеокарти. Компактний дизайн без зайвих елементів для ідеальної інтеграції в будь-яке середовище. В комплекті два вентилятора 120 мм для забезпечення чудової повітряного потоку, також підтримуються до двох радіаторів 120 мм. Підтримує накопичувачі 2,5 "і 3,5". Сумісний з платами Mini-DTX / Mini-ITX і блоками живлення SFX / SFX-L. Підтримка повнорозмірного процесорного кулера і відеокарт.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів