Фірмовий термоінтерфейс ZALMAN ZM-STC8

Головна Новинки Фірмовий термоінтерфейс ZALMAN ZM-STC8
09.09.2022

Сучасне життя дуже тісно пов’язане з електронікою та технікою різного рівня складності. Якщо компоненти працюють безперервно або на граничних показниках вони перегріваються та під впливом високих температур, можуть вийти з ладу або бути пошкодженими.

Для того щоб уникнути серйозних проблем, продовжити строк використання обладнання, варто дбати про сервісне обслуговування із використанням спеціальних хімічних сполук, що сприяють активному відводу надмірного тепла від елементу, що нагрівається. Саме таку роль виконують термоінтерфейси різного компонентного складу або термопасти.

Компанія ZALMAN пропонує широкий спектр комп’ютерних комплектуючих для створення, чи вдосконалення прогресивних комп’ютерних систем. Універсальний асортимент, унікальні технологічні рішення, багаторічний досвід та всесвітнє визнання ZALMAN – це важливі складові успіху.

“COOL INNOVATION” – незмінне гасло ZALMAN із 1999 року. На сьогодні це сучасна південнокорейська компанія із багаторічним досвідом, що представляє актуальний асортимент корпусів, блоків живлення, охолодження для ПК та різноманітних корисних аксесуарів, в тому числі термоінтерфейсів.

Термопасти застосовують:

  • для профілактичного, сервісного обслуговування електроніки, промислових приладів, вимірювальної апаратури;
  • для встановлення системи охолодження на процесор;
  • для сервісного обслуговування механізмів автівок (гальмівні колодки) та інше.

ZALMAN пропонує асортимент термоінтерфейсів – STC (Superconducting Thermal Compound). Акутальна пропозиція - термопаста ZM-STC8.

Основна характеристика термопасти і її головний показник ефективності – теплопровідність. Він на пряму залежить від хімічного складу сполуки. Виробник інформує тільки про основні компоненти термопасти: силікон діоксид, оксид алюмінія, оксид цинку та не вказує їх пропорції у складі сполуки.

ZALMAN ZM-STC8 із показником теплопровідності 8,3 W/m-K - категорія для професіоналів, гарантує ефективний відвід тепла від процесора та компонентів комп’ютерної системи.

Термопаста в упаковці об`ємом – 1,5 г (шприц). Це зручно під час використання та герметичного зберігання. Пластиковий ковпачок щільно закриває отвір ємкості. Термопаста під надійним захистом від пересихання.

На корпусі шприца розміщені спеціальні насічки, за допомогою яких можливо відміряти необхідну кількість сполуки та слідкувати за об’ємом витраченого термоінтерфейсу під час використання.

Термопаста із помірно рідкою консистенцію, показником в’язкості 350 ~ 480 Pa.s, складається із дрібно дисперсних часток, що працюють в температурному діапазоні від -40 до +200 С0 та не пошкодять поверхню приладів.

Важливо пам’ятати те, що термоінтрефейс буде ефективно працювати при його правильному розподілі на поверхні. В даному випадку не працює закономірність: чим більше пасти, ти кращий ефект. Швидше навпаки. Термопаста заповнює дрібні елементи поверхні та сприяє максимальному контакту поверхні, що потребує охолодження та пристрою для здійснення охолодження. Тому, необхідно акуратно розподілити сполуку по поверхні, уникати її надмірного накопичення.

Термоінтерфейс ZALMAN ZM-STC8 неодноразово приймав участь у гуртових тестуваннях та отримував визнання, високі оцінки по всім параметрам. Бажаємо, щоб пристрої працювали довго та надійно, у разі необхідності заміни термопасти - ZALMAN ZM-STC8 стане у нагоді.

Багаторічний досвід, сумлінна праця провідних південно-корейських інженерів та визнання у всьому світі відмінної якості продукції – це сьогодення ZALMAN. Майбутнє із ZALMAN – це сучасний оновлений асортимент та прогресивні ідеї для розвитку бізнесу.

Разом із ZALMAN – впевнено до нових досягнень!

Товари з публікації
код товару: ZM-STC8
199 грн*
є в наявності
З термопастою Zalman ZM-STC8 вас ніколи не потурбують перебої в роботі комп'ютера через його перегріву процесора. Модель відрізняє зручна упаковка, завдяки чому з нею зручно працювати і також комфортно згодом зберігати залишки невикористаного матеріалу. До достоїнств ZALMAN ZM-ЅТС8 можна віднести вражаючу теплопровідність. З ZALMAN ZM-ЅТС8 все тепло, створюване процесором, буде передаватися встановленій системі охолодження.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів