Навушники Philips TAT1215: бюджетна цікавинка

Головна Новинки Навушники Philips TAT1215: бюджетна цікавинка
22.09.2022

Представляємо бюджету та компактну TWS новинку Philips TAT1215, яка поміститься навіть у кишені джинсів, а доступний цінник точно зробить її вашим фаворитом. Модель Philips TAT1215 із захистом від вологи IPX4 забезпечать їх власнику чудове звучання та до 18 годин прослуховування улюбленого контенту.

Модель TAT1215 оснащенна 6-мм випромінювачами з неодимовими магнітами, які забезпечують якісне звучання, а зручна посадка та легкий корпус дозволять із комфортом слухати улюблені композиції, де б ви не знаходилися. Також в комплекті наявні м'які змінні амбушюри, що допоможуть знайти ідеальну посадку.

З навушниками Philips TAT1215 більше не буде дратівливого ефекту луни під час розмов по телефону. Завдяки спеціальній системі придушення різноманітних акустичних явищ з'єднання завжди виходить чистим і без спотворень.

Бездротові навушники TAT1215 поставляються із зручним футляром для заряджання. До слова, компактный футляр забезпечує до 18 годин роботи в режимі відтворення (до 6 годин відтворення без підзарядки і 12 додаткових годин з повністю зарядженим футляром).

Технічні характеристики:

  • Код товару: TAT1215BK/10
  • 6-мм випромінювачі, закрита конструкція
  • Bluetooth 5.1
  • Захист: IPX4
  • Автономність: до 18 год 
  • Колір: чорний

Товари з публікації
код товару: TAT1215BK/10
1099 грн*
немає в наявності
Хіба є щось корисніше, ніж повністю бездротові навушники із зарядним футляром, який поміститься навіть у кишені джинсів? Ці навушники-вкладиші із захистом від вологи та поту забезпечать чудове звучання та до 18 годин роботи в режимі відтворення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів