COSMOS C700M до 30-річного ювілею

Головна Новинки COSMOS C700M до 30-річного ювілею
30.09.2022

Серія COSMOS відома тим, що розширює межі технології корпусів Cooler Master. Свобода в організації компонування і підтримка унікального встановлення відеокарти роблять доступним конструкцію на замовлення, відразу як COSMOS C700M розпаковують.

Ідея полягає в тому, щоб надихнути розробників на всі рівнях — оскільки шасі настільки складне, наскільки це потрібно розробникам, завжди буде місце для творчих експериментів. Якщо модери вирішать ще більше розширити налаштування, корпус COSMOS забезпечує універсальність на рівні «пісочниці». COSMOS C700M продовжує піднімати планку ПК на замовлення, надихаючи розробників відійти від «стандартного» компонування.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Надзвичайно універсальне компонування – унікальна конструкція корпуса підтримує звичайне компонування, компонування у формі труби, інверсне компонування або повністю індивідуальне компонування. Лоток для материнської плати також знімний для встановлення поза корпусом.
  • Встановлення відеокарти за допомогою кабелю Riser – кронштейн відеокарти можна встановити вертикально або горизонтально на середній панелі блоку живлення або на M. Port. Кронштейн також можна повертати від 0 до 90 градусів. Також у комплект входить 400-міліметровий кабель-перехідник для зручності підключення вертикально встановленої відеокарти до материнської плати.
  • Освітлення ARGB – дві паралельні смуги адресного освітлення RGB безперервно проходять від верхньої панелі до передньої панелі, з навколишнім освітленням ARGB внизу, яке відбивається від алюмінієвих смуг.
  • Розширена система кришки кабелю – 3 кришки, що входять у комплект, можна розмістити або на M. Port, або на середній панелі, з можливістю встановлення накопичувача SSD або резервуара.
  • Універсальна підтримка рідинного охолодження – конструкція плоского кронштейна радіатора забезпечує більшу універсальність для рідинного охолодження з можливістю встановлення на верхній, передній або нижній частині корпуса. Кожен із двох кронштейнів, що входять у комплект, може підтримувати радіатор діаметром 420 мм із можливістю встановлення вентиляторів і радіатора з обох боків від кронштейна.
  • Алюмінієві панелі і ручки – шліфований алюміній охоплює верхню і передню панелі з литими алюмінієвими ручками (і ніжками), які забезпечують захист і підтримку для перенесення футляра.
  • Вигнута бічна панель із загартованого скла – панорамна бічна панель із загартованого скла з двома вигнутими краями забезпечує широкий огляд конструкції системи.
  • Розширені можливості підключення – розширена панель вводу/виводу оснащена 4-полюсним роз’ємом для гарнітури, портом USB 3.1 (2-го покоління) Type-C, чотирма додатковими портами USB 3.0, кнопкою швидкості обертання вентилятора ШІМ і адресною кнопкою керування RGB.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів