Корпус 2E ALFA 2E-E183-400 – класична пропозиція для офісного та домашнього ПК

Головна Новинки Корпус 2E ALFA 2E-E183-400 – класична пропозиція для офісного та домашнього ПК
09.11.2022

Пропонуємо оптимальний варіант корпусів 2Е для стандартних персональних комп’ютерів бюджетного та середнього рівня формату Mid Tower.

Корпус – це основа, що об’єднує всі складові комп’ютерної системи в єдине ціле. Від того наскільки  вибір буде вдалий, залежить чітка робота ПК.

На сьогодні існує безліч пропозицій, готових рішень та компонентів для створення комп’ютерних систем різного рівня складності та призначення.

Офісний ПК – це здебільшого система, що забезпечує виконання певних завдань та має просту конфігурацію. Звичайно, вона відрізняється від робочої системи дизайнера та користувачів, що потребують високо технологічних рішень.

Для того, щоб обрати вдалий варіант корпусу для офісного/домашнього ПК рекомендуємо детально ознайомитись зі специфікацією корпусу, звернути увагу на комплектацію та якість матеріалів виробу. Варто зазначити, що корпуси вищезазначеної категорії мають достатньо демократичну вартість завдяки мінімальної комплектації. Складові системи не потребують особливих умов. Здебільшого це корпуси класичної форми, виготовлені зі сталі 0,45-0,5 мм та пластику на передній панелі. Також може бути додаткове оздоблення у вигляді перфорації або сітки на передній та бічних панелях – для кращої циркуляції повітряних потоків. Застосування акрилу та загартованого скла для бічних панелей у цьому випадку не доречно, бо вартість готового виробу буде вища і для розміщення на робочому місці це не практично.

Корпус 2E ALFA 2E-E183-400

Корпус 2E ALFA (E183-400) із вбудованим блоком живлення виготовлений зі сталі вищого гатунку, товщиною 0,5 мм. Класичний формфактор Mid Tower для материнських плат ATX, Micro ATX, Mini ITX.  

Метал корпусу відшліфований, немає загострень чи елементів, що виступають та будуть заважати процесу збирання ПК.

Корпус 2E ALFA (E183-400) із вивіреною конструкцією та раціонально продуманим внутрішнім простором, що має достатньо місця для розміщення кабелів. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки.

Передня панель виготовлена із якісного пластика, що має сучасну фактуру та виглядає презентабельно.

Корпус 2E ALFA (E183-400) із вбудованим блоком живлення, з верхнім розміщенням та кабелем живлення у комплекті. Корпус із сучасними рознімами 2хUSB 3.0.

Корпус 2E ALFA (E183-400) розрахований на один зовнішній відсік 5.25″, 3(4)шт. 2.5 дюймових та 2(1)шт. 3.5 дюймових накопичувачів, має сім слотів розширення. В корпусі передбачена можливість розміщення відеоадаптера довжиною до 320 мм та охолодження для процесора висотою до 148 мм.

В корпусі 2E ALFA (E183-400) можливо розмістити до 5 вентиляторів: 2x120мм на передню та бічну панелі, 1х80 (90) мм на задню панель. Перфорація передньої та бічних панелей сприяє активному теплообміну та підтриманню оптимального температурного режиму.

Універсальний асортимент комплектуючих 2Е та 2E GAMING – це сучасна актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.

Вибір корпусу – важливий етап. Скористайтесь пропозицією 2Е та оберіть оптимальний варіант для офісного або домашнього ПК.

2Е – сучасна пропозиція для широкого загалу користувачів!

Корпус 2E ALFA E183-400 (2E-E183-400) - YouTube

Товари з публікації
код товару: 2E-E183-400
немає в наявності
Корпус з блоком живлення 2E ALFA (Е183-400) з класичною стильною передньою панеллю, відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Виготовлений із сталі 0.45мм. Типорозмір корпусу Mid Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів