Корпус 2E GAMING CONDOR – актуальна пропозиція для створення сучасного ПК

Головна Новинки Корпус 2E GAMING CONDOR – актуальна пропозиція для створення сучасного ПК
07.12.2022

Корпус – це основа комп’ютерної системи, що об’єднує всі складові в єдине ціле. Від того, наскільки вибір буде вдалий, залежить чітка робота ПК.

На сьогодні існує безмежна кількість пропозицій готових рішень та комп'ютерних компонентів для створення систем різного рівня складності та призначення. Складові періодично змінюються та оновлюються, удосконалюються та зазвичай відповідають не тільки сучасним технічним параметрам, але й тенденціям комп'ютерної моди.

Основні параметри, на які варто звернути увагу при виборі корпусу:

  • розмір корпусу, а саме це стандартна розповсюджена градація, що відповідає формфактору обраної материнської плати;
  • матеріал, із якого виготовлений корпус, товщина металу та якість пластику;
  • внутрішня конструкція та сумісність корпусу із довжиною обраної відеокарти, можливістю розмістити всі заплановані HDD та SSD, наявність слотів розширення та місце для компонування кабелів, кнопки та розніми;
  • вентиляція (наявність отворів, перфорації) та захист від пилу;
  • скільки вентиляторів вже встановлено та на скільки вентиляторів розрахований корпус, їх розмір та підключення, розташування блоку живлення (стандарт БЖ), чи передбачено місце для рідинного охолодження;
  • додаткові спецефекти: світлові стрічки, вентилятори із підсвічуванням, прозорі панелі та інше.

Для того, щоб втілити ідею створення комп’ютерної системи у життя, необхідно мати надійну основу - комп’ютерний корпус. Від вдалого вибору корпусу залежить комфорт компонентів та їх злагоджена робота в процесі експлуатації системи. Якщо будуть враховані всі вищезазначені параметри, успіх вибору гарантовано.

Універсальний асортимент 2E Gaming – це сучасна актуальна пропозиція для робочої, офісної, домашньої комп’ютерної системи та ігрової станції.  “Геймінг” - синонім всього прогресивного та функціонального. Для вдалої гри та для виконання різноманітних завдань важливо мати надійну комп’ютерну систему.

Комп’ютерний корпус 2E GAMING CONDOR

Комп’ютерний корпус 2E GAMING CONDOR – підкреслить стиль та буде зручним для створення робочого ПК чи ігрової станції. Чіткі геометричні форми фронтальної комбінованої панелі (пластик/сітка), що активно продувається підкреслює ARGB-підсвічування трьох вбудованих 120 мм вентиляторів. Крізь скляну бічну панель можливо продемонструвати комплектуючі системи або, за бажанням, створити особистий унікальний варіант підсвічування.

Особливості 2E GAMING CONDOR:

  • стандартний корпус формату Mid Tower, розрахований на розміщення материнських плат типу ATX, Micro ATX, Mini ITX, на базі унікального та надійного шасі 2Е Gaming style з активним обдувом компонентів та раціональною організацією внутрішнього простору;
  • матеріал корпусу – сталь високої якості стандарту SPCC 0,5 мм, бічна панель із загартованого скла 4 мм із гвинтовим кріпленням, яку, при необхідності, легко демонтувати; 
  • комбінована передня пластикова панель із сітчастою вставкою та трьома вбудованими 120 мм ARGB вентиляторами. Змінити колір підсвічування можливо за допомогою кнопки на панелі вводу та повністю його вимкнути, затримавши її у включеному положенні декілька секунд. Отже, передбачена можливість пристосувати світловий ефект в залежності від ситуації та потреб;
  • вентилятори в корпусі під’єднані до концентратора з кабелем для з’єднання з материнською платою (+5V 3pin). Таким чином, можливо синхронізувати колір підсвічення з іншими компонентами системи;
  • корпус укомплектований рознімами 1хUSB 3.0, 2xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, розрахований на відеокарту довжиною до 365 мм і охолодження для процесора висотою до 158 мм, передбачене місце для встановлення одно та двох секційного рідинного охолодження (радіатор 240 мм на передню та 120 мм на задню панель).
  • конструкція корпусу розрахована на розміщення двох 3.5- та 2.5-дюймові відсіки, корпус має 7 слотів розширення;

Корпус 2E GAMING CONDOR із вивіреною конструкцією та раціонально продуманим інтер’єром. Це безперечно буде зручно для тих, хто створює свій перший комп’ютер та для промислової збірки. Метал корпусу відшліфований, немає загострень чи виступаючих елементів, що будуть заважати процесу збирання.

Блок живлення монтується в нижній частині корпусу зі сторони задньої панелі. Безпосередньо під ним (на нижній панелі) закріплений стандартний пиловий фільтр. Ніжки оздоблені гумовими вставками. Корпус не вібрує на поверхні та добре фіксується.

В комплекті до корпусу всі необхідні кріплення (гвинти для фіксації комплектуючих) згідно з специфікацією. Додаткова інформація зазначена в інструкції.

Комп’ютерний корпус 2E GAMING CONDOR  – яскрава модель у колекції корпусів 2Е GAMING, що безперечно підкреслить стиль та стане у нагоді для створення робочого ПК чи ігрової станції. Комбінована передня панель гарантує активний обдув компонентів. Крізь скляну бічну панель можливо продемонструвати комплектуючі системи чи створити свій варіант підсвічування.

Демократична вартість, якісне виконання – додаткові аргументи на користь вибору саме цієї моделі корпусу від 2Е.

2Е – актуальні та сучасні пропозиції для широкого загалу користувачів!

Unboxing корпусу 2E Gaming CONDOR (2E-GJP12) - YouTube

Товари з публікації
код товару: 2E-GJP12
немає в наявності
 
Корпус 2E gaming CONDOR (GJP12) з трьома вбудованими 120мм ARGB вентиляторами за комбінованою, частково сітчастою, пластиковою передньою панеллю. Модель відмінно підійде для самостійного та промислового збирання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і інтуїтивно простій конструкції. Матеріал корпусу – сталь 0.5 мм, бічна панель виконана з 5мм загартованого скла. Типорозмір корпусу Mid Tower - це сумісність з материнськими платами ATX, Micro ATX, Mini ITX. Корпус поставляється без блоку живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, в залежності від рівня системи, яка буде встановлюватися в нижній частині корпусу.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів