Нова колекція рюкзаків Tucano: стильні та функціональні моделі для активного життя

Головна Новинки Нова колекція рюкзаків Tucano: стильні та функціональні моделі для активного життя
07.04.2023

Нові рюкзаки Tucano для щоденного використання відтепер ще більш функціональні та зручні. Наплічники Tucano оснащено протигравітаційною системою AGS, що дає змогу зменшити тиск і навантаження на м’язи спини та шиї завдяки «підвісним» еластичним лямкам. Крім того, використовуючи сучасні екологічно чисті матеріали для виготовлення рюкзаків, Tucano робить вагомий внесок у збереження довкілля.

Відтепер можна вибрати найкращий рюкзак для будь-яких потреб: від невеликого для повсякденного використання до просторішого для багатоденних мандрівок і відряджень. Дізнайтеся більше про нові моделі рюкзаків Tucano та зробіть подорож ще комфортнішою.

Рюкзак Tucano Ampio 14
Код товару: BKAMP14–VM, BKAMP14-BK

Головні особливості:

  • пасок для фіксації на телескопічній ручці валізи;
  • безпечна кишеня на тильному боці;
  • тканина з переробленого пластику;
  • подвійна внутрішня кишеня для ноутбуків і планшетів;
  • жорсткий верхній отвір (як у саквояжі).

Tucano Ampio 14 – високопродуктивний, зручний і міцний рюкзак для щоденного використання. Тканина виготовлення – перероблені ПЕТ-пляшки. Стане в пригоді для ноутбуків діагоналлю до 14″ і для MacBook Pro 14″. Всередині, на підкладці та набивці, є просторе відділення з подвійною м’якою кишенею для ноутбуків і планшетів. Жорсткий отвір у верхній частині нагадує стиль класичної сумки-саквояжу.

На лицьовому боці є зручна кишеня для аксесуарів, а на тильному – потайна кишеня («протизлодій»). Також на спинці є пасок для кріплення рюкзака до телескопічної ручки валізи. Плечові ремені м’які та мають невеликі протиковзкі гумово-силіконові елементи.

Рюкзак Tucano Asciutto 14
Код товару: BKASC14-G, BKASC14-B

Головні особливості:

  • виготовлений із водонепроникного матеріалу ПВХ (полівінілхлориду);
  • має термозварювальні застібки змійки;
  • зручне внутрішнє відділення та добре організовані кишені;
  • наявні світловідбивальні смужки.

Tucano Asciutto ємністю 15 л виготовлений із водонепроникного матеріалу ПВХ (полівінілхлориду) і має термозварювальні застібки змійки. Рюкзак оснащений зручним внутрішнім відділенням і добре організованими кишенями, включно з однією кишенею для аксесуарів на лицьовому боці.

 

 

 

 

 

Плечові ремені м’які та ергономічні з регулюванням довжини та світловідбивальними елементами.

Рюкзак Tucano Binario AGS 15,6
Код товару: BKBIN15-AGS-B, BKBIN15-AGS-AX

Головні особливості:

  • ергономічна спинка з кишенею для захисту;
  • подвійна внутрішня кишеня для ноутбуків і планшетів;
  • пасок для кріплення до ручки валізи;
  • рюкзак із переробленого пластику;
  • наплічні ремені з AGS, системою Anti-Gravity, яка полегшує відчуття ваги на плечах;
  • зовнішні передні кишені з вертикальними отворами.

Tucano Binario AGS буде доречним для ноутбуків діагоналлю до 15,6″-16″. Рюкзак виготовлено з нейлону високої щільності та переробленого пластику. У просторому основному відділенні є дві внутрішні кишені, спеціально розроблені для ноутбуків і планшетів.

Також наявні дві паралельні кишені з вертикальними застібками змійками, розташовані на лицьовому боці.

Позаду є потайна кишеня з захистом («протизлодій») і пасок для кріплення на телескопічній ручці валізи. Крім того, бізнес-рюкзак оснащений фірмовою протигравітаційною Tucano AGS – еластичною системою підвіски на плечових ременях, розробленою для зменшення навантаження на плечі та спину.

Рюкзак Tucano Bingo 15
Код товару: BKEBN15-BKG

Головні особливості:

  • тканина виготовлена з переробленого пластику;
  • пасок для фіксації на телескопічній ручці валізи;
  • безпечна кишеня на тильному боці;
  • зручне внутрішнє відділення і добре організовані кишені.

Tucano Bingo 15 – двоколірний рюкзак, що стане в пригоді для ноутбуків діагоналлю до 15,6/16″ та для MacBook Pro 16″. Всередині є велике внутрішнє відділення, оснащене м’якою кишенею для ноутбуків і планшетів.

Збоку дві еластичні кишені для пляшок, парасольки чи предметів подібного розміру. Відділення-органайзер із двома кишенями: одна для документів, а сітчаста – для аксесуарів.

На лицьовому боці рюкзака є дві кишені на застібках змійках для дрібних речей таких, як ключі, навушники тощо. Наплічник оснащено ергономічною спинкою з сітчастого матеріалу, регульованими м’якими лямками та кріпленням до ручки валізи. Також у спинку рюкзака інтегровано потайну кишеню з захистом («протизлодій»).

Рюкзак Tucano Bizip 14
Код товару: BKBZ14–X-B, BKBZ14–X-BK

Головні особливості:

  • ремінець для кріплення до телескопічної ручки валізи;
  • ергономічна спинка із захисною кишенею та «дихаючою» сітчастою поверхнею;
  • регульовані плечові ремені з м’якою підкладкою;
  • бічні кишені для пляшки з водою та/або парасольки;
  • рюкзак зі 100 % переробленої тканини з ПЕТ-пляшок.

Tucano Bizip 14 – стильний і водночас ергономічний рюкзак для ноутбуків діагоналлю до 14″ та для MacBook Pro 14″. Матеріал – тканина, виготовлена з перероблених ПЕТ-пляшок. М’яке внутрішнє основне відділення має захисну кишеню для ноутбука й окрему кишеню для планшетів до 10″.

Також є ще одне відділення-органайзер для документів А4, книжок, зошитів і дрібних аксесуарів. На лицьовому боці є невелика кишеня з вертикальним отвором для аксесуарів чи ключів тощо.

Зі зворотного боку наявні регульовані плечові лямки й ремінь для кріплення до телескопічної ручки валізи та потайна кишеня на блискавці. Збоку є дві зручні кишені для парасольки та пляшки.

Рюкзак Tucano Bizip 15
Код товару: BKBZ15–X-B, BKBZ15–X-BK

Головні особливості:

  • ремінець для кріплення до телескопічної ручки валізи;
  • ергономічна спинка із захисною кишенею та «дихаючою» сітчастою поверхнею;
  • регульовані плечові ремені з м’якою підкладкою;
  • бічні кишені для пляшки та/або парасольки;
  • рюкзак зі 100 % тканини з перероблених ПЕТ-пляшок.

Tucano Bizip 15 – зручний наплічник для перенесення ноутбуків діагоналлю до 15,6/16″, а також для MacBook Pro 16″. Модель із тканини, виготовленої з перероблених ПЕТ-пляшок. В основному відділенні є дві внутрішні кишені з м’якими стінками для ноутбука та планшета.

Також наявне відділення-органайзер для документів А4, книжок, зошитів і дрібних аксесуарів. На лицьовому боці є невелика кишеня з вертикальним отвором для аксесуарів. Зі зворотного боку наявні регульовані плечові лямки та ремінь для кріплення до телескопічної ручки валізи та потайна кишеня на блискавці. Збоку є дві зручні кишені для парасольки або пляшки.

Рюкзак Tucano Bizip 17
Код товару: BKBZ17–X-B, BKBZ17–X-BK

Головні особливості:

  • ремінець для кріплення до ручки валізи;
  • ергономічна спинка із захисною кишенею;
  • регульовані плечові ремені з м’якою підкладкою;
  • бічні кишені для пляшки або парасольки;
  • рюкзак зі 100 % тканини з перероблених ПЕТ-пляшок.

Tucano Bizip 17 – вдале рішення для ноутбуків діагоналлю до 17″, а також для MacBook Pro 16″. Наплічник із тканини, виготовленої з перероблених ПЕТ-пляшок, оснащений фірмовою протигравітаційною системою AGS. М’яке внутрішнє основне відділення має захисну кишеню для ноутбука та планшета.

Крім того, є відділення-органайзер для документів А4, книжок і зошитів. На лицьовому боці є невелика кишеня для аксесуарів. Зі зворотного боку наявні регульовані плечові лямки, ремінь для кріплення до телескопічної ручки валізи та потайна кишеня на блискавці. Збоку є дві зручні кишені для парасольки та пляшки.

Рюкзак Tucano Bizip AGS 17
Код товару: BKBZ17-AGS-BK

Головні особливості:

  • ергономічна спинка з кишенею для захисту;
  • ремінець для валізи;
  • дві м'які внутрішні кишені для ноутбука та планшету;
  • діловий рюкзак із переробленого пластику;
  • наплічні ремені з системою Anti-Gravity, яка полегшує відчуття ваги на ваших плечах;
  • застібки-блискавки та підкладка контрастного кольору.

Tucano Bizip AGS 17 - бізнес-рюкзак для ноутбуків діагоналлю до 17″, а також для MacBook Pro 16". Наплічник виготовлений із переробленого пластику та оснащений системою AGS. Всередині подвійна кишеня для захисту як ноутбука, так і планшета з м’яким наповнювачем.

На лицьовому боці є передня кишеня на блискавці, а на задньому - прихована кишеня для та ремінець для фіксації рюкзака на телескопічній ручці валізи. З боків рюкзака є дві місткі кишені для парасольки чи пляшки з водою. Застібки-блискавки та підкладка виконана в контрастному кольорі.

Рюкзак Tucano TUGO' ML CABIN 17
Код товару: BKTUG-ML-B, BKTUG-ML-BK

Дорожній рюкзак Tucano ML CABIN 17 серії TUGO призначений для перевезення ручної поклажі максимального розміру, дозволеного в повітряному транспорті (IATA). Цей міцний наплічник складається з кількох відділень: основного великого відділення для речей (об’ємом 28,5 л) та окремого відділення для ноутбука діагоналлю до 17,3″ на задній стінці, що дає змогу мати швидкий доступ до лептопа. Що буде особливо актуальним під час перевірки в аеропорту та пришвидшить проходження контролю.

Наявні дві зручні передні кишені, які згодяться для зберігання дорожніх речей. У бігунках застібки змійки передбачено петлі для навісного замка (у комплектованні немає), для більш надійного збереження вмісту.

У комплекті є чотири регульованих ремінці з обох боків рюкзака, дві міцні ручки, для утримання наплічника під час його завантаження до багажного відділення літака та потягу.

Товари з публікації
код товару: BKAMP14-VM
2299 грн*
є в наявності
Рюкзак Tucano Ampio 14 для ноутбуків 14" та MacBook Pro 14" зі 100% тканини яка вироблена з перероблених пет-пляшок. Високопродуктивний, зручний і міцний рюкзак для щоденного використання. Всередині, на підкладці та набивці, є просторе відділення з подвійною м’якою кишенею для ноутбуків і планшетів. Жорсткий отвір у верхній частині нагадує стиль класичної сумки саквояжу. На лицьовій стороні є зручна кишенька для аксесуарів, а на тильній стороні прихована кишеня "анти злодій". Також на спинці знаходиться пасок для кріплення рюкзака до телескопічної ручки валізи. Плечові ремені м`які та мають невеликі протиковзкі гумово-силіконові елементи.
код товару: BKASC14-G
2399 грн*
є в наявності
Водонепроникний рюкзак ємністю 15л виготовлений з водонепроникного ПВХ (полі вініл хлориду) і має термо-зварні блискавки. Оснащений зручним внутрішнім відділенням і добре організованими кишенями, включаючи одну кишеню для аксесуарів на передній панелі. Також рюкзак Asciutto 14 має дві внутрішні бічні кишені для парасольки чи пляшки з водою. Плечові ремені м'які та ергономічні з регулюванням по довдині і світловідбиваючими елементами.
код товару: BKASC14-B
2399 грн*
є в наявності
Водонепроникний рюкзак ємністю 15л виготовлений з водонепроникного ПВХ (полі вініл хлориду) і має термо-зварні блискавки. Оснащений зручним внутрішнім відділенням і добре організованими кишенями, включаючи одну кишеню для аксесуарів на передній панелі. Також рюкзак Asciutto 14 має дві внутрішні бічні кишені для парасольки чи пляшки з водою. Плечові ремені м'які та ергономічні з регулюванням по довдині і світловідбиваючими елементами.
код товару: BKBIN15-AGS-B
3849 грн*
є в наявності
Бізнес-рюкзак стаорено із двоколірного матеріалу, виготовленого з переробленого пластику,і оснащений фірмовою системою AGS від Тукано, AGS це еластична система підвіски на плечових ременях, розроблена для зменшення навантаження на плечі та спину.
код товару: BKBIN15-AGS-AX
3849 грн*
є в наявності
Бізнес-рюкзак стаорено із двоколірного матеріалу, виготовленого з переробленого пластику,і оснащений фірмовою системою AGS від Тукано, AGS це еластична система підвіски на плечових ременях, розроблена для зменшення навантаження на плечі та спину.
код товару: BKBZ14-X-B
2399 грн*
є в наявності
Стильний і водночас ергономічний рюкзак для ноутбуків 14 дюймів або MacBook Pro 14 дюймів зі 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення має захисну кишеню для ноутбука і окрему кишеню для планшетів до 10 дюймів.
код товару: BKBZ15-X-B
2799 грн*
є в наявності
Стильний і водночас ергономічний рюкзак для ноутбуків 15 дюймів або MacBook Pro 16 дюймів зі 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення має захисну кишеню для ноутбука і окрему кишеню для планшетів до 10 дюймів.
код товару: BKBZ15-X-BK
2799 грн*
є в наявності
Стильний і водночас ергономічний рюкзак для ноутбуків 15 дюймів або MacBook Pro 16 дюймів зі 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення має захисну кишеню для ноутбука і окрему кишеню для планшетів до 10 дюймів.
код товару: BKBZ17-X-B
2970 грн*
є в наявності
Рюкзак Tucano BIZIP 17 для ноутбуків 17". Двоколірний рюкзак для ноутбуків 17 дюймів або MacBook Pro 16 дюймів з 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення з яскравою жовтою підкладкою має захисну кишеню для вашого ноутбука і планшета.
код товару: BKBZ17-X-BK
2970 грн*
є в наявності
Рюкзак Tucano BIZIP 17 для ноутбуків 17". Двоколірний рюкзак для ноутбуків 17 дюймів або MacBook Pro 16 дюймів з 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення з яскравою жовтою підкладкою має захисну кишеню для вашого ноутбука і планшета.
код товару: BKBZ17-AGS-BK
3499 грн*
є в наявності
Рюкзак Tucano Bizip AGS 17 для ноутбуків 17" та MacBook Pro 16". Бізнес-рюкзак для ноутбуків з діагоналями до 17 дюймів включно, виготовлений із переробленого пластику та оснащений системою AGS, еластичною системою підвіски на плечових ременях, розробленою для зменшення навантаження на плечі та спину.
код товару: BKTUG-ML-B
3699 грн*
є в наявності
Міцний рюкзак, призначений для перевезення ручної поклажі максимального розміру дозволеного в повітряному транспорті (IATA).
код товару: BKTUG-ML-BK
3699 грн*
є в наявності
Міцний рюкзак, призначений для перевезення ручної поклажі максимального розміру дозволеного в повітряному транспорті (IATA).
немає в наявності
Рюкзак Tucano Ampio 14 для ноутбуків 14" та MacBook Pro 14" зі 100% тканини яка вироблена з перероблених пет-пляшок. Високопродуктивний, зручний і міцний рюкзак для щоденного використання. Всередині, на підкладці та набивці, є просторе відділення з подвійною м’якою кишенею для ноутбуків і планшетів. Жорсткий отвір у верхній частині нагадує стиль класичної сумки саквояжу. На лицьовій стороні є зручна кишенька для аксесуарів, а на тильній стороні прихована кишеня "анти злодій". Також на спинці знаходиться пасок для кріплення рюкзака до телескопічної ручки валізи. Плечові ремені м`які та мають невеликі протиковзкі гумово-силіконові елементи.
немає в наявності
Двоколірний рюкзак Tucano BINGO для ноутбуків з діагоналлю 15,6/16" та MacBook Pro 16". Виготовлений з тканини яка на 100% складається з повторно перероблених ПЕТ-пляшок.
немає в наявності
Стильний і водночас ергономічний рюкзак для ноутбуків 14 дюймів або MacBook Pro 14 дюймів зі 100% переробленої тканини, а саме з ПЕТ-пляшок. М'яке внутрішнє головне відділення має захисну кишеню для ноутбука і окрему кишеню для планшетів до 10 дюймів.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів