Планшет Durabook U11I: новий рівень продуктивності та безпеки

Головна Новинки Планшет Durabook U11I: новий рівень продуктивності та безпеки
18.07.2023

Durabook оновлює планшет U11I: відтепер модель має процесор Intel 12-го покоління й архітектурні інновації. Завдяки швидкості обробки, яка сягає 225 % вищої продуктивності, потужний і універсальний U11I є однією з найкращих моделей на ринку.

Durabook – глобальний бренд мобільних рішень для роботи за складних умов значно оновив планшет U11I. Завдяки процесору Intel 12-го покоління Alder Lake та іншим архітектурним інноваціям 11-дюймова модель є напрочуд універсальною й перевищує стандартні вимоги, поліпшуючи досвід професійного користування.

Заміна процесора на нове покоління пристроїв Alder Lake Intel Core i7 та i5 – неспростовна перевага, оскільки це зумовлює неабияку продуктивність – у 2,25 раза вищу, ніж у попереднього покоління.

Безвентиляторна термічна система Coolfinity забезпечує безшумну роботу U11I, надійність і зменшення періодів простою через ремонт тощо, що негативно впливає на продуктивність. Вбудована графіка Intel Iris Xe підвищує обчислювальну потужність планшета для оброблення великих обсягів даних, зображень і відеопотоків у режимі реального часу.

«Durabook цілеспрямовано оптимізував і покращив кожну функцію надійного планшета U11I, щоби створити найуніверсальніший і доступний пристрій у своєму класі», – генеральний директор Twinhead Фред Као.

Також планшет вирізняється максимально практичним дизайном задля найвищої витривалості. Сертифікований MIL-STD-810H і має клас захисту IP66: витримує падіння з висоти до двох метрів і безперебійно працює за температур від -20 °C до +60 °C. Відповідність MIL-STD-461G і ANSI/UL C1D2 засвідчує можливість використання U11I у небезпечних середовищах, зокрема в нафтогазовій, гірничодобувній і виробничій промисловості або за інших екстремальних умов.

Крім того, планшет оснащено накопичувачем NVMe SSD із функцією швидкого вилучення, що робить модель вдалим рішенням для тих, хто працює в оборонній галузі, де безпека – найвищий пріоритет.

Для придбання планшетів U11I і за детальнішою інформацією звертайтеся до фахівців ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів