Кавомашина серії IQ700 Siemens CT718L1W0: персональний бариста в одне натискання!

Головна Новинки Кавомашина серії IQ700 Siemens CT718L1W0: персональний бариста в одне натискання!
26.02.2024

Вбудовувана та повністю автоматична кавомашина серії IQ700 Siemens CT718L1W0 доступна до замовлення в ERC.

sensoFlow System: температура заварювання для максимального аромату

Для повного розкриття смаку й аромату еспресо каву потрібно готувати за правильної температури. Температура заварювання для отримання найсмачнішого еспресо становить від 90 °C до 95 °C. Якщо температура занадто низька, із кави виділяється лише частина аромату. Якщо температура занадто висока, кава швидко отримає пригорілий смак. Автоматичні кавомашини EQ із sensoFlow – єдиною у світі системою – завжди нагрівають воду до потрібної температури та підтримують її протягом усього процесу приготування. sensoFlow є професійною технологією, яка гарантує професійне еспресо.

Вибирайте та зберігайте до 30 кавових композицій як «Улюблене»

Комфорт – це задоволення. Завдяки функції «Улюблене» кожен зможе зберігати індивідуальні вподобання щодо кавових і молочних напоїв і створювати до 30 улюблених рецептів. Просто виберіть і збережіть бажану міцність кави, розмір чашки, аромат або кількість молока. Змінюйте персональні налаштування будь-коли одним натисканням кнопки.

autoMilk Clean: автоматичне очищення всієї системи молока

Ароматний кавовий напій – це насолода. Siemens розробила функцію autoMilk Clean – повністю автоматичне очищення парою, яке запускається після кожного приготування. Під час процесу видаляються залишки молока та забезпечується високий рівень гігієни – найкращий спосіб отримати насолоду від кожної чашки кави.

Легке очищення знімного блока заварювання

Аби забезпечити гігієнічне очищення, заварювальний блок можна легко зняти та промити під проточною водою. Це гарантує стабільний смак і забезпечує триваліший термін експлуатації пристрою. Відтепер щодня можна насолоджуватися чистим смаком та ароматом найкращого кавового напою.

Задоволення одним натисканням кнопки

Капучино, лате-мак’ято чи еспресо – завдяки повністю автоматичним кавомашинам Siemens насолодитися довершеним смаком кави можна одним натисканням кнопки. Система миттєво приготує напої з кави та молока – саме так, як потрібно для максимального задоволення.

Сенсор coffeeSensor: максимум із кожного зернятка кави

Різноманітні сорти кави мають різні характеристики та різняться за розміром, смаком, рівнем вологості та вмістом олій. Усі ці фактори впливають на кількість меленої кави, набраної під час помелу, і в такий спосіб визначають міцність напою. Тож кожен завжди отримуватимете каву бажаної міцності з точною кількістю свіжомелених кавових зерен.

Будь-який напій одним натисканням кнопки: готуйте навіть два молочно-кавові напої одночасно з OneTouch DoubleCup

За допомогою програми OneTouch DoubleCup будь-який вибраний кавовий напій готуватиметься одним натисканням кнопки та навіть у двох чашках одночасно.

Делікатний помел: керамічний млинок ceramDrive

Преміуммлинок Siemens із низьким рівнем шуму з якісної кераміки «вміє» герметизувати ароматичні речовини. Керамічний млинок подрібнює кавові зерна до особливо однорідної консистенції, забезпечуючи можливість розвинути різноманітні смаки для винятково ароматної кави. І оскільки кераміка, на противагу сталевим млинкам, майже не зношується, то це гарантуватиме триваліший термін експлуатації, а отже, і насолоду від якісної кави.

Товари з публікації
код товару: CT718L1W0
119999 грн*
є в наявності
Siemens coffee World - це унікальний смак багатьох міжнародних сортів кави вдома. Siemens coffeeWorld пропонує до 21 сорту кави з 10 країн світу. Крім того, поки кава готується у фоновому режимі, можна отримати детальну інформацію про її походження, не виходячи з дому. aroma Select - 3 різні смакові профілі, які можна встановити відповідно до особистих уподобань. Aroma Select дає змогу підготувати смак кави так, щоб він якнайкраще відповідав смаку, якому користувач віддає перевагу. Можна вибрати один із 3 різних смакових профілів: слабкий-нормальний-інтенсивний. Зрештою, у кожної людини свої смакові переваги, і aromaSelect дає змогу вибрати той самий смак.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів