Уніфікована безпека для розподілених підприємств

Головна Новини та огляди Уніфікована безпека для розподілених підприємств
15.07.2024

Cisco, лідер у сфері корпоративних мереж та безпеки, представляє нову лінійку Cisco Secure Firewall 1200 Series, яка відзначається високою продуктивністю та компактністю. Ці пристрої дозволяють уникнути використання окремих пристроїв для комутації, маршрутизації та брандмауерів у філіях підприємств, а також пропонують безліч нових технологій виявлення та вдосконалення роботи для спрощення безпеки в розподілених мережах підприємств.

Cisco надає можливість захистити філії підприємства за допомогою універсального компактного брандмауера. Перевага нової серії в продуктивності майже втричі більшою, порівняно з подібними міжмережевими екранами для співробітників філій, які підключаються через захищений брандмауер, а також в маршрутизації та комутації з розширеними портами Cisco Universal Power Over Ethernet (Cisco UPOE+) та портами малого формфактора (SFP+).

Cisco AI Assistant допоможе автоматизувати створення політик та оптимізувати звітування. Рішення забезпечує індивідуальне обслуговування безпосередньо з консолі керування та доступне як у локальному, так і в хмарному режимі.

SnortML надасть можливість блокувати експлойти нульового дня разом із зашифрованими загрозами за допомогою ШІ та технології Encrypted Visibility Engine.

Основні характеристики Cisco Secure Firewall 1200 Series:

  • Висока продуктивність: До трьох разів більше продуктивності порівняно з аналогічними вогнівками, що дозволяє забезпечити ефективний захист великих мереж.
  • SD-WAN підтримка: Продукти серії 1200 обладнані можливостями SD-WAN, що сприяє оптимізації мережевого трафіку та забезпеченню надійного з’єднання філій з центральним офісом.
  • Компактність: Вогнівки серії 1200 розроблені з урахуванням обмеженого простору в філіях, що дозволяє ефективно розміщувати їх у невеликих приміщеннях.

Перші моделі Cisco Secure Firewall 1200 Series будуть доступні з жовтня 2024 року. Ця нова лінійка продовжує реалізацію візії Cisco Security Cloud, яка об’єднує безпеку та мережеві можливості в єдиному рішенні для сучасного розподіленого світу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів