М’ясорубки Tefal: потужність та універсальність для сучасної кухні

Головна Новини та огляди М’ясорубки Tefal: потужність та універсальність для сучасної кухні
05.08.2024

Електричні м’ясорубки Tefal значно спростили життя кухарів і домогосподарок. За одну хвилину такий агрегат здатен перемолоти понад 5 кг м’яса, причому без жодних зусиль із боку користувача. На вибір поціновувачів Tefal є моделі, які відрізняються продуктивністю та комплектованням.

М’ясорубки Tefal: найліпше поєднання зручності та надійності

Як і інша побутова техніка Tefal, електром’ясорубка відома завдяки надійності та розширеному функціоналу. Для виготовлення робочих елементів кухонних пристроїв, зокрема корпусу, шестерень, рознімів і лотків, традиційно використовують безпечний ударостійкий харчовий пластик і міцний метал.

Перевагою пластикових шестерень є тиха робота.

У потужних пристроях передбачено металеве з’єднання шнека та двигуна. Це гарантує довговічність навіть за інтенсивної експлуатації.

Електрична м’ясорубка Tefal забезпечує швидке та рівномірне подрібнення продуктів. Керування та догляд за агрегатом максимально прості: розбирання пристрою після використання займає лічені хвилини.

Для зручного зберігання додаткових насадок у низці моделей передбачено внутрішнє відділення, приховане під кришкою.

До переваг пристроїв, окрім технічних можливостей, належать стабільна й ергономічна конструкція, протиковзні гумові ніжки та мінімалістський дизайн. Для зручності в багатьох моделях передбачено руків’я, яке надає можливість легко переносити агрегат.

Подрібнення на будь-який смак: функції м’ясорубок Tefal

До основних критеріїв вибору, на які споживачеві потрібно звернути увагу, належать продуктивність і потужність агрегату.

В асортименті Tefal є моделі потужністю 1 400 - 2 200 Вт. З-поміж цих пристроїв можна вибрати здатний переробити від 1,7 до 5,5 кг фаршу за хвилину.

Для багатьох українських господинь середня швидкість обробки 2-3 кг/хв є оптимальною, і саме такі моделі м’ясорубок займають топові позиції в рейтингах споживачів.

Пристрої більшої потужності спростять заготівлю продуктів для смачних домашніх страв, які можна зберігати в морозильній камері. Попри високу продуктивність, м’ясорубка Tefal вирізняється досить тихою роботою.

Завдяки потужному двигуну та надміцним ножам із лезами, які самозаточуються, електром’ясорубки справляються з подрібненням м’яса різної товщини та жорсткості. Використовуючи решітки з перфорацією різного діаметра, можна отримати фарш потрібної консистенції для різноманітних страв – гострі ножі забезпечують якісний помел різних сортів м’яса.

Кілька швидкостей спрощують роботу з різними продуктами, включно з приготуванням напівфабрикатів. Можливість вибору швидкостей (від 1 до 3) дає змогу налаштувати м’ясорубку під особисті потреби.

Реверс

В електром’ясорубках Tefal передбачено таку корисну опцію, як реверс (зворотний хід). Цей режим запускають кнопкою, він передбачає обертання шнека у зворотний бік. Це дає можливість розблокувати механізм, якщо пристрій забився (таке може статися під час перероблення жорсткого, жилуватого м’яса). Ця функція запобігає перегріванню двигуна та поломкам агрегату, а також полегшує догляд за м’ясорубкою.

Ковбаси, фарші та багато іншого: створюйте шедеври з насадками Tefal

Сучасні електром’ясорубки мають розширені функціональні можливості завдяки додатковим пристосуванням. Із розробками інженерів м’ясорубка Tefal стає універсальним кулінарним помічником, який допоможе приготувати соки, соуси, нарізати овочі та сир, сформувати м’ясні вироби.

Комплектовання пристрою може містити такі насадки:

  • кілька решіток для фаршу дрібного, середнього та грубого помелу (стандартний діапазон діаметрів перфорації решіток - від 4,5 до 14 мм);
  • насадки для ковбас – пристосування у вигляді наконечника, з яким можна рівномірно заповнювати фаршем оболонку ковбасних виробів;
  • насадки для популярної арабської м’ясної страви – кебе – допоможуть сформувати красиві порожнисті ковбаски, які потім начиняють фаршем із різних продуктів (круп, горіхів, грибів тощо);
  • насадки-барабани для шатківниці випускають у вигляді перфорованих циліндрів, використовують для швидкого нарізання овочів для салатів, закусок, супів, дерунів тощо;
  • насадки для нарізання кубиками дають можливість швидко подрібнити продукти й надати їм потрібної форми (кубики);
  • насадки для ягід і фруктів, можна в домашніх умовах готувати смачні свіжі соки з м’якоттю томатів, фруктів, ягід і цитрусових.

Встановлення насадок на м’ясорубку дуже просте й займає кілька хвилин.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів