ASUS Zenbook S 16 із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370: старт передзамовлення в Україні

Головна Новини та огляди ASUS Zenbook S 16 із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370: старт передзамовлення в Україні
20.08.2024

Розпочато передзамовлення Zenbook S 16 (UM5606) – ультратонкого 16-дюймового потужного ноутбука ASUS AI PC нового покоління із технологіями AI.

Zenbook S 16 оснащено новітнім процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, який містить модуль NPU (нейронний процесор) із продуктивністю до 50 TOPS і графічне ядро Radeon 890M. Завдяки сучасному виробничому процесу фрезерування на верстатах із ЧПК розробникам пристрою вдалося вбудувати в систему випарну камеру, яка є унікальним компонентом для такого тонкого пристрою. Це рішення забезпечує високу продуктивність із максимальним TDP процесора до 28 Вт, якої досягнуто за мінімального рівня шуму. Ноутбук може похвалитися функціональним дизайном, який поліпшує взаємодію між користувачем і пристроєм: клавіатура має спеціальну клавішу Copilot, а тачпад зі співвідношенням сторін 16:10 на 40 % більший, ніж у попередніх моделях, і підтримує інтелектуальні жести.

Дисплей ASUS Lumina OLED із роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц, а також потужна аудіосистема з шістьма динаміками є безпрецедентними особливостями для такого тонкого ноутбука та забезпечують справді кінематографічні враження.

Безпеку пристрою гарантовано модулем Microsoft Pluton, а зі зручною новою функцією ключів доступу (passkey) Windows дані автентифікації користувачів надійно збережено, не допускаючи їхнього витоку. З-поміж оновлених функцій біометричної ідентифікації та забезпечення конфіденційності на основі системи інфрачервоних камер AiSense є розпізнавання обличчя для автоматичного входу до системи, а також технології адаптивного блокування (Adaptive Lock) й адаптивного затемнення (Adaptive Dimming).

Поєднання мистецтва та технологій

Дизайн Zenbook S 16 водночас практичний і естетичний. Ноутбук доступний у двох нових відтінках кольору, натхненних природою: сірому Zumaia Grey і білому Scandinavian White. Його ультратонкий алюмінієвий корпус з ексклюзивним покриттям кришки Ceraluminum, яке вирізняється високою твердістю, легко витримає випробування часом. Над удосконаленням кольорів, текстури та твердості цього інноваційного матеріалу інженери працювали чотири роки, і результати говорять самі за себе.

Завдяки новітнім виробничим процесам фрезерування на верстатах із ЧПК Zenbook S 16 отримав корпус товщиною всього 1,1 см, який при цьому містить широкий спектр найсучасніших компонентів, зокрема вдосконалену систему охолодження з випарною камерою. Zenbook S 16 – єдиний ноутбук, який поєднує настільки тонкий корпус із широкою функціональністю. Крім того, Zenbook S 16 є найтоншим і найкомпактнішим 16-дюймовим ноутбуком, підтверджуючи прагнення ASUS пропонувати користувачам найвищу продуктивність без компромісів щодо портативності. Операції фрезерування металевих панелей на верстатах із ЧПК також застосовують для вирізання ексклюзивної ґратчастої панелі над клавіатурою, а також надзвичайно великого тачпаду.

Потужний та інтуїтивний

Zenbook S 16 пропонує користувачам справжню потужність і технології штучного інтелекту наступного покоління. Його оснащено процесором AMD Ryzen AI серії 300, до 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та твердотільним накопичувачем PCIe 4.0 ємністю до 2 ТБ. Процесор може похвалитися TDP до 28 Вт і має вбудований модуль Ryzen AI, який забезпечує продуктивність до 50 TOPS і високу енергоефективність для роботи сучасних AI-застосунків. А батарея ємністю 78 Вт·год допомагає користувачам працювати в автономному режимі протягом усього дня.

Новий Zenbook S 16 створено для комфортної та інтуїтивної роботи. Клавіатуру ASUS ErgoSense оснащено окремою клавішею Windows Copilot, яка дає змогу одним натисканням викликати AI-помічника Windows, щоб отримати його підтримку за лічені секунди. Збільшений на 40 % надзвичайно гладенький тачпад відповідає «золотому» співвідношенню сторін екрану 16:10, який забезпечує інтуїтивне керування пристроєм. Додаткова площа підвищує комфорт і полегшує використання інтуїтивних жестів, тож користувачі можуть легко регулювати гучність звуку та яскравість екрана, а також швидко запускати перегляд відео.

Zenbook S 16 оснащено повним набором інтерфейсних портів, зокрема двома USB4 Type-C, USB 3.2 Gen 2 Type-A, HDMI 2.1, картридером SD і комбінованим аудіорознімом, тож пристрої легко підключати в дорозі. Бездротовий модуль стандарту Wi-Fi 7 із сертифікацією ASUS Wi-Fi Master Premium гарантує швидке та надійне з’єднання, де б не перебував користувач.

Чудові мультимедійні можливості

Захопливе та реалістичне зображення забезпечує великий, яскравий і чіткий OLED-дисплей ASUS Lumina з роздільною здатністю 3K і частотою оновлення 120 Гц. Він пройшов сертифікацію Pantone Validated і DisplayHDR True Black 500, яка підтверджує високу точність відтворення кольорів і якісне підтримання технології HDR. Колірне охоплення 100 % DCI-P3 на рівні кінематографічного стандарту гарантує відтворення неймовірно насичених відтінків.

Для справжніх кінематографічних вражень Zenbook S 16 оснащено потужною аудіосистемою із шістьма динаміками, сертифікованою Harman Kardon, – видатне інженерне досягнення в такому тонкому пристрої. Два високочастотні та чотири низькочастотні динаміки відтворюють повноцінний багатовимірний звук із технологією Dolby Atmos. Результатом є неймовірно реалістичні зображення та звук, які занурюють в атмосферу й додають емоційності фільмам, іграм і музиці.

Тихий і надійний

Розробники Zenbook S 16 особливу увагу приділили зниженню рівня шуму. Удосконалена система охолодження з випарною камерою й двома вентиляторами IceBlade гарантує режим охолодження з рівнем шуму нижче 25 дБ, а також автоматичне регулювання параметрів, щоби забезпечити максимальну потужність процесора з TDP 28 Вт, коли це необхідно. Приваблива ґратчаста панель над клавіатурою дає змогу максимально збільшити повітряний потік, мінімізуючи ризик потрапляння всередину пилу та бруду.

Конфіденційність і безпека користувачів є пріоритетом ASUS, тому Zenbook S 16 підтримує ключі доступу (passkey) Windows і модуль Microsoft Pluton, який об’єднує найсучасніше обладнання, мікропрограмне та програмне забезпечення для захисту від загроз, які постійно розвиваються. Ключі доступу Windows використовують функцію розпізнавання рис обличчя Windows Hello, щоби захистити автентифікаційні дані користувачів.

За роботу функції Windows Hello відповідає інфрачервона камера ASUS AiSense, яка також підтримує зручну функцію Adaptive Lock, відстежуючи присутність користувача і блокуючи ноутбук, коли він відходить від екрана. Нарешті, функція Adaptive Dimming підвищує рівень конфіденційності, зменшуючи яскравість екрана, коли користувач відводить від нього погляд.

Доступність і ціна

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 32 ГБ оперативної пам’яті і SSD 2 ТБ надійде у продаж в Україні наприкінці серпня за ціною 94 499 грн. Попереднє замовлення відкрито в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна та в онлайн-магазинах партнерів компанії ASUS в Україні.

Технічні характеристики ASUS ZenBook S 16 (UM5606)

Процесор

AMD Ryzen AI 9 HX 370

AMD Ryzen AI 9 365

Дисплей

 Дисплей ASUS Lumina OLED: 16″, 16:10, 3K (2 880 × 1 800), тонкі рамки (NanoEdge), співвідношення площі екрана до площі панелі 90 %, пікова яскравість 550 кд/м2, 100 % DCI-P3, сертифікація DisplayHDR True Black 500, частота оновлення 120 Гц

Операційна система

Windows 11 Home / Pro

Відеокарта

До AMD Radeon 890M

Оперативна пам’ять

До 32 ГБ пам’яті LPDDR5 × 7 500 МГц

Накопичувачі

SSD до 2 ТБ, PCIe 4

Інтерфейси

Wi-Fi 7 (802.11be)

До Bluetooth 5.4

Камера

Full HD з ІЧ-сенсором, AiSense, ACS

Порти

2 × USB 4.0 Type-C

1 × USB 3.2 Gen 2 Type-A

1 × HDMI 2.1 TMDS

1 × аудіовихід

1 × картридер SD (USH-II)

Тачпад

Збільшений тачпад (150,3 × 99,5 мм) з підтриманням інтелектуальних жестів

Звук

6 вбудованих динаміків

Інтелектуальний підсилювач

3 вбудовані мікрофони

Сертифікація Harman Kardon

Сертифікація Dolby Atmos

Акумулятор

78 Вт·год

Блок живлення

Блок живлення 65 Вт

Вихід: 5 – 20 В, 65 Вт

Вхід: 100 – 240 В змін. струму, 50/60 Гц, універсальний

Розмір

353,6 × 243 × 11 мм

Вага

1,5 кг

Офіційна сторінка Zenbook S 16 (UM5606)

Відео про Zenbook S 16 (UM5606)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів