М'які обійми від Kaloo

Главная Акции М'які обійми від Kaloo
Товары из публикации
код товара: K962996
794 грн*
есть в наличии
Подарунковий набір французького бренду Kaloo складається з двох предметів: невеличкий плед і м’яка іграшка. Такий набір – чудовий подарунок для новонародженого. Плед можна використовувати для коляски, в автомобілі. Одіялко із зображенням кролика. У комплекті точно такий же ослик-м’яка іграшка. Вироби дуже ніжні, приємні на дотик, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів. Для дітей з народження.
код товара: K962995
794 грн*
есть в наличии
Набір французького бренду Kaloo складається з двох предметів: невеличкий плед і м’яка іграшка. Такий набір – чудовий подарунок для новонародженого. Плед можна використовувати для коляски, в автомобілі. Одіяло із зображенням ослика. У комплекті точно такий же ослик-м’яка іграшка. Вироби дуже ніжні, приємні на дотик, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів. Для дітей з народження.
код товара: K963002
нет в наличии
Чарівна м’яка конячка із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo. Мила конячка карамельного кольору на довгі роки стане однією з найулюбленіших іграшок малюка, з якою він буде подорожувати і пізнавати життя. На шиї у неї зав’язана блакитна хустинка, на якій вишитий фірмовий логотип бренда. Іграшка вироблена із приємних на дотик матеріалів, хутро шовковисте, а вушка вироблені із мікровелюру. Висота конячки 25 см, матеріали якісні, безпечні і не викликають алергії. Конячка живе у стильній фірмовій коробочці, прикрашеною стрічкою кольору бургунді. Рекомендовано малюкам з народження.
код товара: K969572
689 грн*
нет в наличии
Чарівні пінетки з брязкальцем у вигляді милих зайченят від французького виробника Kaloo. Зручні блакитні пінеточки для немовлят вироблені із сучасних практичних матеріалів, а головне – приємних до шкіри та безпечних для здоров’я. Довжина устілок – 10 см. Такі пінетки зігріють ніжки вашого малюка, а також – піднімуть йому настрій: всередині зайченят сховані брязкальця з приємним не гучним звуком. Підходять малюкам з народження до 3 місяців.
код товара: K969320
нет в наличии
Мягкая игрушка-леопард особена тем, что изготовлена из безопасных материалов. Игрушка гипоаллергенная. Она приятна на ощупь, ее так и хочется обнять. Игрушка буквально излучает приятную ауру, поэтому мягкий леопард- замечательный спутник для ребенка. Игрушка для детей с первых месяцев жизни. Леопард в качественной фирменной коробке. Высота игрушки - 19 см.
код товара: K969318
нет в наличии
М’якенький леопард справить пречудове враження і на дорослих, і на дітей. Взявши до рук іграшку, одразу відчуваєш ніжність і комфорт; іграшка з простими і водночас дуже приємними деталями: тут безпечні матеріали, приємна текстура… Добрий леопард немов випромінює добро і теплоту. Це чудова іграшка, яка стане супутником дитини у всіх справах: іграх, прогулянках, дорозі і навіть під час сну. Іграшка у якісній, фірмовій коробці. Висота 25 см. Для дітей від народження.
код товара: K969299
нет в наличии
Ніжний, м’який слоник простягає лапки і закликає до гри. Невелика приємна на дотик іграшка адаптована спеціально для немовлят. Діти залюбки оглядатимуть іграшку, смикатимуть за лапки і хобот, і в такий спосіб відкриватимуть для себе нові текстури і відчуття. Симпатичне слоненя з шарфиком із фірмовим логотипом Kaloo. Іграшка виготовлена з безпечних, гіпоалергенних матеріалів, вона у якісній, фірмовій коробці. Висота слоненяти – 19 см. Для дітей від народження.
код товара: K969297
нет в наличии
Слоник в розово-пастельных тонах - мягкая, очень приятная на ощупь игрушка. Симпатичный слоненок с шарфиком и с фирменным логотипом Kaloo. Французский бренд создает игрушки с любовью и теплотой. Именно такие ощущения дарит милая мягкая игрушка. Она изготовлена из безопасных, гипоаллергенных материалов. Игрушка в качественной фирменной коробке. Высота слоненка - 25 см.
код товара: K963144
608 грн*
нет в наличии
М’яка іграшка від бренду Kaloo – мила конячка кольору мокко. Вона напрочуд м’яка і приємна на дотик. Французький бренд створив пухнасту конячку, з якою малюки залюбки проводитимуть час і пізнаватимуть світ. На шиї у неї зав’язана блакитна хустинка, на якій вишитий фірмовий логотип бренда. Іграшка вироблена із приємного плюшевого матеріалу, він безпечний, якісний і практичний, не викликає алергії. Висота конячки 19 см, вона живе у стильній фірмовій коробочці, прикрашеною стрічкою кольору бургунді. Рекомендовано малюкам з народження.
код товара: K963119
нет в наличии
Кролик бежевого кольору із пухнастим хвостиком підкорить серце кожної дитини. М’якенький кролик із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo вироблений із приємних на дотик матеріалів. Дітки залюбки щоразу торкатимуться шовковистого хутра та обійматимуть такого милого кролика. Матеріали відрізняються практичністю та безпечністю, тому іграшку можна пропонувати дітям від самого народження. Висота кролика 25 см, він живе у стильній твердій коробці з шовковистою стрічкою – чудовий варіант для подарунка.
код товара: K969323
нет в наличии
М’якенький ведмедик – ніжна і приємна на дотик іграшка, якій зрадіють і діти, і дорослі. Симпатичний ведмедик має стильний шарф з логотипом бренду Kaloo. Kaloo створює іграшки з любов’ю і теплотою. Саме такі відчуття дарує мила м’яка іграшка. Виготовлена з безпечних матеріалів: текстилю та поліестеру. Іграшка розміром 19 см, вона у фірмовій подарунковій коробці.
код товара: K969321
нет в наличии
Плюшевый мишка Kaloo станет прекрасным пушистым спутником для ребенка. Мишка очень нежный, приятный на ощупь. Симпатичная игрушка одета в шарфик, на котором - логотип бренда. Kaloo - французский производитель безопасных, сертифицированных игрушек. Мишка не содержит токсичных материалов. Игрушка подходит ребенку с рождения. Мишка в фирменной подарочной коробке. Высота игрушки 25 см.
код товара: K962318
нет в наличии
Яскравий жовтий кролик із серії «Неон» від французького виробника іграшок Kaloo. Колекція відрізняється іграшками «неонових» кольорів, які привертатимуть увагу малюків та стимулюватимуть зорове сприйняття. Іграшка вироблена із мікрофібри, матеріал надзвичайно м’який, приємний для маленьких рученят. Малюки залюбки хапатимуть цікавого кролика із складочками, обійматимуть і засинатимуть з ним. Іграшка висотою 18,5 см, матеріали безпечні і підходять навіть немовлятам. Кролик живе у круглій фірмовій коробочці.
код товара: K963141
1094 грн*
нет в наличии
Симпатичний цуцик карамельного кольору - це м'яка музична іграшка із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo. Цуцик зшитий з м'якого і приємного на дотик штучного хутра - він гіпоалергенний і абсолютно безпечний навіть для новонароджених малюків. У песика мила мордочка, яка може сподобатися всім любителям подібних іграшок; на шиї зав’язана блакитна хустинка із мікровелюру. Малюку неодмінно сподобається колискова, яку йому "заспіває" цуцик. Для цього потрібно всього лише потягнути іграшку за хвостик. Висота іграшки 25 см, він живе у фірмовій коробці із фіолетовою стрічкою.
код товара: K963140
1004 грн*
нет в наличии
Симпатичный серенький ослик - это мягкая музыкальная игрушка из серии "Друзья" от французского бренда Kaloo. Ослик сшит из мягкого и приятного на ощупь искусственного меха - он гипоаллергенный и абсолютно безопасен даже для новорожденных детей. У ослика милая мордашка, которая может понравиться всем любителям подобных игрушек; на шее повязана голубая косынка с микровелюра. Малышу понравится колыбельная, которую ему "споет" ослик. Для этого нужно всего лишь потянуть игрушку за хвостик. Высота игрушки 25 см, он живет в фирменной коробке с фиолетовой лентой
код товара: K962313
нет в наличии
М’якеньке іграшкове ведмежа серії «Плюм» від французького бренду Kaloo – дуже любить дитячі обійми. Іграшка приємних пастельних кольорів, створена із високоякісних матеріалів, тому підходить для найменших. На спині ведмедика є невеличка мотузка, потягнувши яку – тіло іграшки розправиться і залунає приємна музика. Малюки залюбки обійматимуть м’якенького ведмежа і засинатимуть під йог колискові. Іграшка висотою 18 см, вироблена із приємних на дотик та безпечних матеріалів, тому підходить найменшим. Постачається у фірмовій круглій коробочці – чудовий подарунок!
код товара: K962144
нет в наличии
Большой пушистый мишка нежного кремового цвета от французского производителя Kaloo. Милый мишка станет любимой игрушкой малыша и будет сопровождать его по жизни. На шее у мишки завязан симпатичный бантик, глазки, ротик и носик вышиты нитками, а на левой лапке вышитый фирменный логотип бренда. Игрушка произведена из приятных на ощупь материалов, внутри маленькая погремушка, поэтому мишка поможет ребенку развивать тактильные ощущения, сенсорное и зрительное восприятие малыша. Высота мишки 30 см, материал - качественный, безопасный полиэстер, материал не вызывает аллергии. Мишка живет в круглой фирменной коробочке, украшенной бархатной лентой. Рекомендуется детям с рождения.
код товара: K963125
608 грн*
нет в наличии
Цуцик карамельного кольору із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo. Маленький та пухнастий песик дуже любить обійматись! Він завжди може бути поряд з дитинкою і оберігати її сни. Іграшка вироблена із м’яких та приємних на дотик матеріалів, вони безпечні та гіпоалергенні. Бежевий песик із блакитною хустинкою на шиї. Висота іграшки 19 см, песик живе у стильній твердій коробці з шовковистою стрічкою – чудовий варіант для подарунка. Рекомендовано малюкам від народження.
код товара: K963117
834 грн*
нет в наличии
Бежевий цуцик із довгими вушками – напрочуд м’яка і приємна на дотик іграшка. Французький бренд Kaloo створив милого пухнастого цуцика, з яким малюки залюбки проводитимуть час і пізнаватимуть світ. На шиї у нього зав’язана блакитна хустинка, на якій вишитий фірмовий логотип бренда. Іграшка вироблена із приємного плюшевого матеріалу, він безпечний, якісний і практичний, не викликає алергії. Висота цуцика 25 см, він живе у стильній фірмовій коробочці, прикрашеною стрічкою кольору бургунді. Рекомендовано малюкам з народження.
код товара: K963121
нет в наличии
М’якенький віслючок сірого кольору може стати найулюбленішою іграшкою вашого малюка. Іграшка із серії "Друзі" від французького бренду Kaloo вироблена із приємного на дотик і пухнастого поліестеру, матеріал безпечний та гіпоалергенний. Веселий віслючок буде завжди посміхатись малюку, даруючи йому затишок та гарний настрій. Висота іграшки 19 см, на шиї зав’язана блакитна хустинка. Вона живе у стильній твердій коробці з шовковистою стрічкою – чудовий варіант для подарунка. Рекомендовано дітям від народження.
код товара: K969294
нет в наличии
Милый пингвин в подарочной коробке - игрушка французского бренда Kaloo, что производит исключительно сертифицированные, безопасные мягкие игрушки из гипоаллергенных материалов. Приятный на ощупь, мягкий и нежный пингвин призывает к игре. Игрушка адаптирована специально для младенцев. Дети будут охотно осматривать игрушку, дергать за лапки и таким образом открывать для себя новые текстуры и ощущения. Для детей от рождения.
код товара: K962319
778 грн*
нет в наличии
Яскравий зелений ведмедик із серії «Неон» від французького виробника іграшок Kaloo. Колекція відрізняється іграшками «неонових» кольорів, які привертатимуть увагу малюків та стимулюватимуть зорове сприйняття. Іграшка вироблена із мікрофібри, матеріал надзвичайно м’який, приємний для маленьких рученят. Малюки залюбки хапатимуть цікавого ведмедика із складочками, обійматимуть і засинатимуть з ним. Іграшка висотою 18,5 см, матеріали безпечні і підходять навіть немовлятам. Ведмедик живе у круглій фірмовій коробочці.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров