Panasonic Eneloop Lite AA 950 2BP mAh NI-MH

SKU: BK-3LCCE/2BE
Technical characteristics Panasonic Eneloop Lite AA 950 2BP mAh NI-MH:
Main features
Full list of features
A type battery
Standard size AA
Electrochemical system NiMh
Battery Capacity mAh 950 mAh
Amount in a package 2 pcs
Voltage V 1,2
Main
A type battery
Standard size AA
Electrochemical system NiMh
Battery Capacity mAh 950 mAh
Additionally
Number of charge-discharge cycles 3000
Charge balance after storage year 90 %
Amount in a package 2 pcs
Voltage V 1,2
Package dimensions
Width 10 mm
Height 80 mm
Length 120 mm
Weight 0.05 kg
Volume 0.0001 m3
Panasonic Eneloop Lite AA 950 batteries are a continuation of Sanyo Eneloop Lite batteries. Thanks to the innovative Japanese technologies used in the production of these batteries, it was possible to achieve a record number of charge/discharge cycles - 3000 cycles! These batteries are specially designed for devices with low energy consumption that require frequent recharging. These batteries will be an ideal solution for use in radio telephones, remote controls, watches, etc. similar electronics.
411 UAH*
out of stock
Where to buy: Panasonic Eneloop Lite AA 950 2BP mAh NI-MH:
Online stores
Mekka
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Moyo
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Vencon.ua
Panasonic Eneloop Lite AA 950 2BP mAh NI-MH
National networks
24 Moyo.ua
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Panasonic eneloop. Потужна альтернатива одноразовим батарейкам

Нешкідливі для довкілля та особливо актуальні з огляду на воєнні події сьогодення акумулятори Panasonic eneloop поєднують кращі характеристики: зручність лужних батарейок і переваги акумуляторів, що перезаряджають.

Акумулятори eneloop створено, ґрунтуючись на професійному досвіді та знаннях фахівців Panasonic у галузі розроблення батарейок. Вони вирізняються низьким саморозрядженням, мають велику кількість циклів підзаряджання та можуть бути застосовані для широкого діапазону пристроїв, призначених для забезпечення тривалого й надійного електроживлення.

Panasonic докладає всіх зусиль для втілення в життя ідеї For a Sustainable Lifestyle, яка передбачає намагання зменшити використання природних ресурсів Землі окремою людиною або суспільством. ЇЇ часто називають «життям у гармонії з природою».

Збільшення ємності eneloop

Збільшення ємності стало можливим завдяки контролю функцій безпеки як акумуляторів, так і зарядних пристроїв. Наявна інформація про всі вбудовані функції безпеки у всіх зарядних пристроях у новому екопакованні. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори Panasonic eneloop не перегріватимуться й не протікатимуть. Виробник гарантує найкращу продуктивність акумуляторів eneloop у призначених для цього пристроях.

 

Нова ємність акумуляторів

Стара ємність акумуляторів

eneloop AA

2 000 мА·год

1 900 мА·год

eneloop AAA

800 мА·год

750 мА·год

Для будь-яких потреб

Модельний ряд Panasonic eneloop робить сферу їх застосування широкою та дає змогу підібрати акумулятори для будь-яких потреб: від садових світильників на сонячних батареях, пультів ДК, годинників, ліхтарів до професійної фототехніки, моделей на радіокеруванні та побутової техніки.

Довговічність

У процесі розроблення акумуляторів eneloop використано новітні виробничі технології та кращі матеріали, що гарантує високу якість продукції японського виробника. Акумулятори eneloop мають тривалий термін служби — відповідно до заявленої кількості циклів заряджання/розряджання для кожної серії eneloop.

Екологічність

Акумулятори eneloop готові до роботи відразу й не потребують попереднього заря­джання, навіть якщо вони пролежали в шухляді кілька років. Їх попередньо заряджено сонячною енергією відповідно до системи «зелених» сертифікатів Green Power Certification System.

Без ефекту пам’яті

Акумулятори eneloop можна підзаряджати в будь-який зручний час незалежно від заряду, що залишився. Під час повторного використання початкова напруга збережеться на високому рівні.

Довготривалість

В eneloop виробнику вдалося досягти стабільної напруги, завдяки чому акумулятори працюють значно довше за лужні батарейки.

Стабільна енерговіддача

Акумулятори демон­струють високу продуктивність за низької температури — навіть за -20 °C вони майже не втратять ємності.

Зберігання впродовж 10 років

Акумулятори eneloop вирізняються низьким саморозрядженням та зберігають до 70 % заряду впродовж 10 років зберігання.

Турбота про екологію

Нове паковання Panasonic eneloop повністю виготовлено з картону та не містить пластику. Перейшовши на екологічний матеріал, компанія заощаджує до 15 т пластику на рік. До паковання кріплять відповідну FSC Mix-етикетку з інформацією про ідеї For a Sustainable Lifestyle.

Користь для споживача та довкілля

Акумулятори eneloop розроблено з урахуванням концепції сталого розвитку та турботи про довкілля. Вони перевершують одноразові батарейки щодо надійності, ефективності та вартості, адже акумулятор eneloop можна перезаряджати до 2 100 разів!

Ключові цінності: безпека та надійність

Безпека використання акумуляторів eneloop під постійним контролем виробника. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори не перегріватимуться й не протікатимуть, а користувачі досягнуть найкращих результатів.

На всі випадки життя

З огляду на те, що попереду на нашу країну чекає непроста зима з можливим періодичним відключенням світла, уся країна має підготуватися й заздалегідь придбати необхідні засоби, зокрема акумулятори Panasonic eneloop, бо блукати темними сходами до бомбосховища, коли кожна хвилина важлива, вкрай небезпечно.

Та не тільки для цивільних eneloop стануть у пригоді, нашим захисникам постійно потрібно мати напохваті безліч вкрай важливих пристроїв, які здебільшого працюють саме від акумуляторів.

 

Menu
Products catalog
Products catalog