Panasonic Аккумулятор Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт.

код товара: BK-3LCCE/2BE
Технические характеристики Panasonic Аккумулятор Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт.:
Основные параметры
Полный список параметров
Тип аккумулятор
Типоразмер AA
Электрохимическая система NiMh
Емкость аккумулятора, мАч 950 мАч
Количество в упаковке 2 шт
Напряжение, В 1,2
Основноое
Тип аккумулятор
Типоразмер AA
Электрохимическая система NiMh
Емкость аккумулятора, мАч 950 мАч
Дополнительно
Количество циклов заряд-разряд 3000
Остаток заряда после года хранения 90 %
Количество в упаковке 2 шт
Напряжение, В 1,2
Параметри упаковки
Ширина 10 мм
Высота 80 мм
Длина 120 мм
Вес 0.05 кг
Объем 0.0001 м3
Аккумуляторы Panasonic Eneloop Lite AA 950 – продолжение аккумуляторов Sanyo Eneloop Lite. Благодаря инновационным японским технологиям, применяемым в производстве данных аккумуляторов, удалось добиться рекордного показателя циклов заряда/разряда – 3000 циклов! Данные аккумуляторы специально разработаны для устройств с низким потреблением энергии, требующих частой подзарядки. Данные аккумуляторы станут идеальным решением для использования в радиотелефонах, пультах дистанционного управления, часах и т.д. подобной электронике.
411 грн*
нет в наличии
Где купить: Panasonic Аккумулятор Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт.:
Интернет магазины
Itbox
Аккумулятор Panasonic Eneloop Lite AA 950mAh NI-MH * 2 (BK-3LCCE/2BE)
Mekka
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Moyo
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Vencon.ua
Panasonic Eneloop Lite AA 950 2BP mAh NI-MH
brain.com.ua
Аккумулятор Panasonic Eneloop Lite AA 950mAh NI-MH * 2 (BK-3LCCE/2BE)
Национальные сети
24 Moyo.ua
Аккумулятор Panasonic Eneloop NI-MH Lite AA 950 мАч, 2 шт. (BK-3LCCE/2BE)
Особенности:

  • Количество циклов заряд-разряд до 3000
  • Остаток заряда после 5 лет  хранения до 70% от полностью заряженных
  • Первоначальный заряд на производстве солнечной энергией
  • Не имеют эффекта памяти
  • Обеспечивают стабильную энергоотдачу при минусовых температурах, до -20 градусов Цельсия
  • Остаток заряда после года хранения до 90%.
Panasonic eneloop. Потужна альтернатива одноразовим батарейкам

Нешкідливі для довкілля та особливо актуальні з огляду на воєнні події сьогодення акумулятори Panasonic eneloop поєднують кращі характеристики: зручність лужних батарейок і переваги акумуляторів, що перезаряджають.

Акумулятори eneloop створено, ґрунтуючись на професійному досвіді та знаннях фахівців Panasonic у галузі розроблення батарейок. Вони вирізняються низьким саморозрядженням, мають велику кількість циклів підзаряджання та можуть бути застосовані для широкого діапазону пристроїв, призначених для забезпечення тривалого й надійного електроживлення.

Panasonic докладає всіх зусиль для втілення в життя ідеї For a Sustainable Lifestyle, яка передбачає намагання зменшити використання природних ресурсів Землі окремою людиною або суспільством. ЇЇ часто називають «життям у гармонії з природою».

Збільшення ємності eneloop

Збільшення ємності стало можливим завдяки контролю функцій безпеки як акумуляторів, так і зарядних пристроїв. Наявна інформація про всі вбудовані функції безпеки у всіх зарядних пристроях у новому екопакованні. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори Panasonic eneloop не перегріватимуться й не протікатимуть. Виробник гарантує найкращу продуктивність акумуляторів eneloop у призначених для цього пристроях.

 

Нова ємність акумуляторів

Стара ємність акумуляторів

eneloop AA

2 000 мА·год

1 900 мА·год

eneloop AAA

800 мА·год

750 мА·год

Для будь-яких потреб

Модельний ряд Panasonic eneloop робить сферу їх застосування широкою та дає змогу підібрати акумулятори для будь-яких потреб: від садових світильників на сонячних батареях, пультів ДК, годинників, ліхтарів до професійної фототехніки, моделей на радіокеруванні та побутової техніки.

Довговічність

У процесі розроблення акумуляторів eneloop використано новітні виробничі технології та кращі матеріали, що гарантує високу якість продукції японського виробника. Акумулятори eneloop мають тривалий термін служби — відповідно до заявленої кількості циклів заряджання/розряджання для кожної серії eneloop.

Екологічність

Акумулятори eneloop готові до роботи відразу й не потребують попереднього заря­джання, навіть якщо вони пролежали в шухляді кілька років. Їх попередньо заряджено сонячною енергією відповідно до системи «зелених» сертифікатів Green Power Certification System.

Без ефекту пам’яті

Акумулятори eneloop можна підзаряджати в будь-який зручний час незалежно від заряду, що залишився. Під час повторного використання початкова напруга збережеться на високому рівні.

Довготривалість

В eneloop виробнику вдалося досягти стабільної напруги, завдяки чому акумулятори працюють значно довше за лужні батарейки.

Стабільна енерговіддача

Акумулятори демон­струють високу продуктивність за низької температури — навіть за -20 °C вони майже не втратять ємності.

Зберігання впродовж 10 років

Акумулятори eneloop вирізняються низьким саморозрядженням та зберігають до 70 % заряду впродовж 10 років зберігання.

Турбота про екологію

Нове паковання Panasonic eneloop повністю виготовлено з картону та не містить пластику. Перейшовши на екологічний матеріал, компанія заощаджує до 15 т пластику на рік. До паковання кріплять відповідну FSC Mix-етикетку з інформацією про ідеї For a Sustainable Lifestyle.

Користь для споживача та довкілля

Акумулятори eneloop розроблено з урахуванням концепції сталого розвитку та турботи про довкілля. Вони перевершують одноразові батарейки щодо надійності, ефективності та вартості, адже акумулятор eneloop можна перезаряджати до 2 100 разів!

Ключові цінності: безпека та надійність

Безпека використання акумуляторів eneloop під постійним контролем виробника. Навіть із більшою ємністю зарядні пристрої та акумулятори не перегріватимуться й не протікатимуть, а користувачі досягнуть найкращих результатів.

На всі випадки життя

З огляду на те, що попереду на нашу країну чекає непроста зима з можливим періодичним відключенням світла, уся країна має підготуватися й заздалегідь придбати необхідні засоби, зокрема акумулятори Panasonic eneloop, бо блукати темними сходами до бомбосховища, коли кожна хвилина важлива, вкрай небезпечно.

Та не тільки для цивільних eneloop стануть у пригоді, нашим захисникам постійно потрібно мати напохваті безліч вкрай важливих пристроїв, які здебільшого працюють саме від акумуляторів.

 

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров