Попереднє
Наступне
Технічні характеристики SNAIGE RF35SM [RF35SM-S1CB21]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип холодильник з морозильником
Клас енергоспоживання A+
Управління поворотні перемикачі
Кількість компресорів 1
Загальний об'єм 310 л
Обсяг холодильної камери 191 л
Об'єм морозильної камери 119 л
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери знизу
Функції / можливості Швидка заморозка
Перестановка дверцят
Антибактеріальний захист
Світлодіодне освітлення
Колір нержавіюча сталь
Основні
Тип холодильник з морозильником
Клас енергоспоживання A+
Управління поворотні перемикачі
Кількість компресорів 1
Кількість контурів охолодження 1
Кількість дверей 2 дверей
Об `єм
Загальний об'єм 310 л
Обсяг холодильної камери 191 л
Об'єм морозильної камери 119 л
Параметри камер
Кількість камер 2 шт
Розташування морозильної камери знизу
Температура морозильної камери до -18 ° C
Час збереження холоду 20 г
Потужність заморожування 12 кг/добу
Кількість полиць в морозильній камері 4
Кількість полиць в холодильній камері 4
Особливості
Функції / можливості Швидка заморозка
Перестановка дверцят
Антибактеріальний захист
Світлодіодне освітлення
Фізичні
Матеріал полиць скло
Колір нержавіюча сталь
Рівень шуму 41 дБ
Габарити ( ВxШxГ ) 194.5х60х62 см
Розміри
Висота 194.5 см
Ширина 60 см
Глибина 62 см
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 650 мм
Висота 2000 мм
Довжина 620 мм
Вага 74.00 кг
Об'єм 0.8060 м3
Тип: холодильник з морозильником; Клас енергоспоживання: A+; Управління: поворотні перемикачі; Кількість компресорів: 1; Кількість камер: 2 шт; Загальний об'єм: 310 л; Об'єм холодильної камери: 191 л; Об'єм морозильної камери: 119 л; Розташування морозильної камери: знизу; Функціональні можливості: Швидка заморозка, Перестановка дверцят, Антибактеріальний захист, Світлодіодне освітлення; Колір: нержавіюча сталь; Габарити (ВхШхГ): 194.5х60х62;
немає в наявності
Ще більше свіжості від SNAIGĖ

Елегантні й витончені холодильники SNAIGĖ Fresh INN, безсумнівно, сподобаються прихильникам здорового способу життя та любителям смачної їжі. Більше місця та можливостей для підтримання свіжості продуктів ще довше.

У цих холодильниках SNAIGĖ поміститься ще більше свіжих продуктів. Ящик для овочів і фруктів більший за звичайні, тому в ньому буде зручно зберігати безліч сезонних овочів і фруктів. У відділенні 0°C FRESH ZONE м’ясо, риба та морепродукти залишатимуться свіжими помітно довше. А якщо потрібно заморозити овочі та фрукти, то є містке відділення морозильної камери з можливістю швидкого заморожування та статичною системою охолодження або системою охолодження NO FROST.

Немає інею – немає турбот

Холодильники SNAIGĖ із системою охолодження NO FROST позбавлять необхідності часто розморожувати й мити морозильну камеру, оскільки в ній майже не утворюватимуться іній і лід. Тоді як продукти в «плюсовій» камері довше залишатимуться свіжими, не втрачатимуть вологи, корисні властивості та привабливий вигляд.

Зона свіжості 0°C FRESH ZONE

У цьому відділенні м’ясо, риба та морепродукти набагато довше зберігатимуть свіжість, не змінюватимуть колір і не втрачатимуть корисні властивості.

Температура в зоні свіжості встановлюється через регулювання в холодильній камері. У разі встановлення мінімального температурного режиму, температура в ящику 0°C FRESH ZONE може опуститися до -2 °C. І навпаки: у разі встановлення мінімального режиму охолодження в холодильній камері, температура в зоні свіжості 0 °C FRESH ZONE становитиме близько 2 °C.

Інверторний компресор

Інверторний компресор із конт­ролем швидкості обертання валу працює рівномірніше й ефективніше, ніж звичайний. Це дає змогу заощадити до 40 % споживаної електроенергії. Крім того, такі компресори працюють тихіше та слугують довше.

FAST FREEZE – функція швидкого заморожування

Функція швидкого заморожування FAST FREEZE дасть змогу швидко й правильно заморозити дари літа та осені, а також охолодити напої.

Під час увімкнення функції швидкого заморожування FAST FREEZE температура в холодильній камері автоматично опуститься до -24 °C, а після заморожування продуктів ця функція автоматично вимкнеться.

Під час заморожування за такої температури в клітинах продуктів не встигають сформуватися кристали льоду, що руйнують їх зсередини, тому заморожені в такий спосіб харчові продукти зберігають більшу частину корисних поживних речовин.

Звукові й світлові сигнали

Одним натисканням кнопки можна встановити бажану температуру в холодильнику та активувати функцію швидкого заморожування FAST FREEZE у морозильній камері.

Звуковий сигнал попередить, якщо дверцята холодильника лишилися відчинені, а миготливе світло вказуватиме на несправність холодильника.

Великий ящик для овочів і фруктів

У цей ящик поміститься ще більше овочів і фруктів. Незважаючи на розмір, ящик легко ковзає завдяки спеціальним напрямним.

Антибактеріальна система захисту

Як і всі холодильники SNAIGĖ, цю модель оснащено антибактеріальною системою захисту. Вона захищає від шкідливих бактерій, що стимулюють процес гниття продуктів і спричиняють виникнення небезпечних захворювань.

Містка металева полиця для пляшок

На полиці одночасно можна розмістити п’ять пляшок об’ємом 1,5 л. Вона витримує вагу понад 10 кг. Полиця дасть змогу заощадити місце й підтримувати лад у холодильнику.

Відділення з кришкою

Відділення з кришкою не дасть запахам поширюватися по всьому холодильнику. У ньому зручно зберігати харчові продукти із сильним запахом, зокрема сири, паштети.

Холодильник з особливо великим морозильним відділенням

Якщо полюбляєте готувати та хочете забезпечити родину запасами на зиму, а місця на кухні для додаткової морозилки бракує, варто звернути увагу на холодильник SNAIGĖ RF35.

Поміститься все!

У чотирьох великих ящиках морозильного відділення вистачить місця для лісових, садових і магазинних ласощів. П’ятий маленький ящик слугуватиме для заморожування дрібних продуктів: ягід, пельменів, вареників або кубиків льоду.

FAST FREEZE – відділення для швидкого заморожування

Відділення для швидкого заморожування FAST FREEZE дасть змогу швидко й правильно заморозити продукти, а також охолодити напої. У цьому відділенні температура опускається до -18 °C і нижче. Під час заморожування за такої температури в клітинах продуктів не встигають сформуватися кристали льоду, що руйнують їх зсередини, тому заморожені в такий спосіб харчові продукти зберігають більшу частину корисних поживних речовин і натуральний смак.

Ефективне LED-освітлення

Вбудований всередину холодильника світлодіод­ний освітлювач забезпечує рівномірне розподілення світла по всій холодильній камері. Як порівняти зі звичайними, ці освітлювачі довго­вічніші, стійкіші до вібрації та перепадів температури. Вони заощаджують до 80 % електроенергії, не є джерелом УФ та інфрачервоного випромінювання, а також не містять ртуті.

Антибактеріальна система захисту

Як і в усіх холодильниках SNAIGĖ, у цю модель впроваджено антибактеріальну систему захисту. Вона захищає від шкідливих бактерій, що стимулюють процес гниття продуктів і спричиняють небезпечні захворювання.

Містка металева полиця для пляшок

На полиці одночасно можна розмістити п’ять пляшок об’ємом 1,5 л. Вона витримує вагу понад 10 кг. Полиця дасть змогу заощадити місце й підтримувати лад у холодильнику.

Відділення з кришкою

Відділення з кришкою не дасть запахам поширюватися по всьому холодильнику. У ньому зручно зберігати харчові продукти із сильним запахом, наприклад, сири, паштети.

 

SNAIGĖ RF35SM

SNAIGĖ RF58NG

Код товару

RF35SM-S1CB21

RF58NG-P5CB260

Тип

холодильник із морозильною камерою

холодильник із морозильною камерою

Клас енергоефективності

A+

A+

Керування

поворотні перемикачі

сенсорне (електронне)

Кількість компресорів

1

1

Загальний (корисний) об’єм

310 л

303 л

Об’єм холодильної камери

191 л

229 л

Об’єм морозильної камери

119 л

74 л

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів