Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Russell Hobbs Retro [21670-70 Red]:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип електрочайник
Потужність 2400 Вт
Об`єм 1.7 л
Індикатор рівня води
Особливості Фільтр
Поворот на підставці на 360°
Світлова індикація роботи
Індикатор води по чашках
Економія електроенергії
Зйомна кришка
швидке нагрівання
Система «ідеальний носик»
Матеріал нержавіюча сталь
Колір червоний
Основні
Тип електрочайник
Потужність 2400 Вт
Об`єм 1.7 л
Функції
Індикатор рівня води
Термометр
Особливості Фільтр
Поворот на підставці на 360°
Світлова індикація роботи
Індикатор води по чашках
Економія електроенергії
Зйомна кришка
швидке нагрівання
Система «ідеальний носик»
Фізичні
Матеріал нержавіюча сталь
Колір червоний
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Параметри упаковки
Ширина 210 мм
Висота 230 мм
Довжина 190 мм
Вага 1.50 кг
Об'єм 0.0092 м3
Електрочайник виготовлений із нержавіючої сталі з оригінальними ретро акцентами. Механічний індикатор температури води - локанічна прикраса даної серії електорчайників. Разом з цим пристроєм ви економите до 66% енергії, дуже швидке нагрівання води (за 55 секунд вже буде готовий кухоль кипяченої водички). Продумані всі деталі - витончений носик, кришка легко знімаєтья, індикатор води, а також приємна на дотик ручка. Ємність елетрочайника 1.7 л.
немає в наявності
Russell Hobbs. У стилі ретро

Історія британського виробника Russell Hobbs розпочалася далекого 1952 року. Тоді й сьогодні товари бренда вирізняють елегантний дизайн, інноваційність і висока якість.

Нова лінійка Retro для смачних сніданків — це стильні прилади із сучасними характеристиками. Виконані в яскравому червоному кольорі зі вставками з нержавіючої сталі й ретроакцентами, вони вражають унікальним дизай­ном. Прилади стануть вдалим доповненням до будь-якої кухні.

Кавоварка Retro

Кавоварка з приголомшливим дизайном стане ліпшим другом усіх поціновувачів кави. Для отримання насиченого смаку й аромату в приладі використано удосконалену систему заварювання напою. Вода вприскується до резервуару з меленою кавою через кілька отворів у вигляді душу, просочуючи всю каву. Завдяки функції підігріву насолоджуватися можна другою та навіть третьою чашкою улюбленого напою. Аби кава була збалансована за смаком, слід дотримуватися правильної пропорції, а для цього у комплекті є мірна ложка. Стильна ретрошкала на корпусі приладу відображає процес заварювання й час збереження смаку готової кави. Це не лише стильний акцент, а й цікаве нагадування про те, що каву краще випити упродовж певного періоду, адже з часом аромат і смак втрачаються. Увімкнувши функцію «Пауза», чекати на приготування всього обсягу не доведеться, – можна насолоджуватися першою чашкою свіжозвареної кави будь-коли.

  • Потужність 1 000 Вт
  • Об’єм резервуара 1 л
  • Матеріал нержавіюча сталь
  • Колір червоний з чорним

Тостер Retro

Полюбляєте тости на сніданок? Цей прилад вправно приготує хлібці на будь-який смак. Має 6 налаштувань рівня підсмажування, тому вподобання всіх членів родини буде задоволено. Корпус тостера прикрашає стильне ретровіконце зі шкалою, що відображає час до завершення приготування. Тостер має технологію швидкого приготування, що збереже цінні хвилини ранку. А функція «Підійміть і подивіться» дасть змогу перевірити готовність тостів, не перериваючи процес приготування. У комплекті до пристрою також є зручна решіточка для підігріву круасанів, бейглів і сендвічів, а також висувний піддон для крихт.

  • Потужність 1 300 Вт
  • Матеріал нержавіюча сталь
  • Колір червоний

Чайник Retro

Корпус чайника виготовлено із нержавіючої сталі з ретроакцентами. Оксамитову прогумовану ручку прикрашено стильним вензелем Russell Hobbs. Унікальною цю модель робить ретротермометр, який відображає поточну температуру води. Із цим чайником можна приготувати смачні напої для шести осіб. Вода для однієї філіжанки напою закипить лише за 55 секунд завдяки потужності приладу й технології швидкого кип’ятіння.

  • Потужність 2 400 Вт
  • Об’єм 1,7 л
  • Матеріал нержавіюча сталь
  • Колір червоний
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів