Remington Фен ProLuxe AC motor, 2400Вт, 3 режими, дифузор, іоніз-я, хол. обдув, рожевий

код товару: AC9140
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Remington Фен ProLuxe AC motor, 2400Вт, 3 режими, дифузор, іоніз-я, хол. обдув, рожевий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Пристрій фен
Потужність 2400 Вт
Режими потужності 2
Tемпературні режими 3
Функції турборежим
холодне повітря
іонізація
автовимкнення
Насадки концентратор
дифузор
Петля для підвішування
Основні
Пристрій фен
Потужність 2400 Вт
Режими потужності 2
Tемпературні режими 3
Особливості
Функції турборежим
холодне повітря
іонізація
автовимкнення
Насадки концентратор
дифузор
Петля для підвішування
Фізичні
Колір бежевий
Гарантія
Гарантія 60 місяців
Параметри упаковки
Ширина 120 мм
Висота 300 мм
Довжина 240 мм
Вага 1.25 кг
Об'єм 0.0086 м3
Отримайте зачіску, яка триватиме протягом 24 годин. З феном PROluxe ви отримаєте результат гідний салону. За допомогою інтелектуальної технології Optiheat фен PROluxe використовує тепло так, щоб формувати і блокувати вашу зачіску. А ексклюзивна форма концентратору була розробленf спеціально для підвищення потоку повітря та гарячої пари, що робить сушіння волосся набагато легшим.
2099 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Remington Фен ProLuxe AC motor, 2400Вт, 3 режими, дифузор, іоніз-я, хол. обдув, рожевий:
Інтернет магазини
Click.com.ua
Фен Remington AC9140 PROLuxe
Comtrading
Фен Remington AC9140, Beige, 2400W, 3 режима, 2 скорости, ионизация, подача холодного воздуха
Iphouse.com.ua
Фен Remington AC9140 PROluxe Collection
Mekka
Фен Remington ProLuxe AC motor, 2400Вт, режимов-3, дифузор, иониз-я, хол. обдув, розовый (AC9140)
Moyo
Фен Remington AC9140 PROluxe Collection
Національні мережі
24 Moyo.ua
Фен Remington AC9140 PROluxe Collection
Будь-який стайлінг починається з простого сушіння, під час якого, важливо створити гладку "базу", без сплутаного волосся. Завдяки цьому, буде значно простіше здійснювати подальшу завивку або випрямлення. Фен PROluxe – це вільне від сплутування волосся, адже має на з 90% більше іонів, щоб зробити ваше волосся гладеньким, здоровим та бездоганним на вигляд.
Неймовірна укладка щодня: огляд приладів-бестселерів для волосся

На щастя, індустрія техніки для краси і волосся настільки розвинута, що випрямити кучеряве волосся або накрутити довге і густе тепер простіше простого. Усе, що потрібно – вибрати якісний прилад, що прослужить не один рік. Проаналізувавши відгуки покупців і топ продажів інтернет-магазинів, ми обрали декілька найпопулярніших пристроїв, які точно не підведуть і допоможуть створити бажану зачіску чи укладку якомога швидше.

                                                              Найкращі фени, за версією покупців

Пристрій, без якого укладка ніколи не буде довершеною, і який неабияк економить час – фен для волосся. Судячи з рейтингів продажів у цій категорії, здебільшого користувачі надають перевагу перевіреним фенам відомих виробників. З-поміж бестселерів були помічені і бюджетні моделі. Не дивно, адже невеликого комплекту без численних додаткових насадок і стайлерів цілком достатньо для домашнього використання.

Отже, топ популярних фенів має такий вигляд:

  • Philips BHD 029 – недорогий і при цьому якісний фен відомого виробника. 2 рівні потужні, 3 температурні режими, функція іонізації (захист волосся від пересушування і електризації)… До того ж, фен невеликого розміру. Його буде зручно брати в подорож.

  • Sencor SHD 7170 – ще один представник бюджетного сегменту. На відміну від попереднього пристрою, цей фен менш відомого бренду, однак, судячи з відгуків покупців, він теж вартий уваги. 2000-Вт потужність, декілька режимів температури і потік холодного повітря. Крім того, у комплекті є насадка-дифузор для експериментів із зачіскою.

                               

  • Rowenta CV6065F0 – один із бестселерів. Бренд спеціалізується саме на товарах для краси і волосся зокрема. Потужний 2200 Вт фен швидко і при цьому лагідно висушує волосся.

             

  • Remington AC9140 серії PROluxe Collection. Зручний фен із професійними функціями: турборежим, автовимкненя.

Декілька порад при покупці фена:

  • Більшість професійних фенів мають особливий нахил ручки, через який робити укладку самостійно складно.
  • Для домашнього використання радимо придбати фен потужністю 1500-2500 Вт, з функцією потоку холодного повітря.

  • Для короткої стрижки дифузор застосувати майже неможливо, а для волосся середньої довжини – це незамінна насадка для створення кучерів.

Випрямлячі-бестселери

«Прасочки» незамінні для надання волоссю гладенького, шовковистого вигляду. При виборі випрямляча покупці звертають увагу на такі параметри:

  • Матеріал пластин. Тут найпопулярнішою виявилась кераміка. Керамічне покриття рівномірно і максимально дбайливо розподіляє тепло по волоссю і не обпалює його.
  • Регулювання температури. Завдяки такій функції можна власноруч збільшувати та зменшувати температуру нагріву, залежно від густоти волосся.

  • Ширина пластин. Очевидно, що для густого волосся зручніше користуватися випрямлячем із широкими пластинами.
  • Іонізація. Традиційно одна з найпопулярніших характеристик приладів для волосся, яка допомагає зберегти його здоровий вигляд.

Найпопулярнішими пристроями у цій категорії виявились моделі Philips HP 8323, Remington S7202 Aqualisse Extreme, Rowenta SF 7660.

Випрямляч Philips – модель із оптимальним співвідношенням ціна/якість. Покриття пластин із турмаліну та кераміки. Термоізольований наконечник забезпечить комфортне та безпечне використання.

«Прасочка» німецького бренду Remington серії Aqualisse Extreme дає змогу власноруч вибрати температурний режим. Керамічні пластини захистять волосся від перегрівання. У комплекті є чохол для зберігання.

Rowenta SF 7660 – незмінний бестселер сегменту випрямлячів для волосся. Функціональні особливості приладу: іонізація, швидке нагрівання, автовимкнення. 9 температурних режимів з максимальним значенням 200°C.

Оригінальні кучері з якісними приладами

Легкі, ледве помітні кучері, або ж пружні спіральні завитки? Для кожного типу кучерів необхідно підбирати свій прилад для укладання.

Для класичних локонів середньої товщини найкраще підійде традиційна плойка, наприклад, популярна модель Philips BHB862/00. Щипці з діаметром 16 мм створять локони ідеального розміру. Такий діаметр добре підходить як для тонкого, так і густого волосся.

Один із трендів минулих років – легкі кучері, створені за допомогою конусної плойки. Плойка Remington CI83V6 оснащена керамікою з кератином і мигдалевою олією в складі. Такий склад дбайливо укладає волосся і захищає його від перенагрівання. У комплекті термостійка рукавичка і чохол.

Якщо ж ви хочете створити елегантну і при цьому природну укладку – вибір за термощіткою. Легкі завитки і об’єм від однієї й найпопулярніших моделей стайлерів Remington CB8338 серії Keratin Protect.

Мультистайлер Philips StyleCare BHH822/00 – для щоденних експериментів з зачіскою. У комплекті щипці для пружних завитків, щітка для надання об’єму і насадка-випрямляч.

Незвичайні прилади для домашньої укладки

Усе популярнішими стають незвичайні прилади, що відносно недавно з’явилися на ринку. З-поміж таких: машинка для завитків, щітка-випрямляч, інноваційні електробігуді.

  • З допомогою машинки для завитків можна швидко і головне безпечно створити рівномірні кучерики. Прилад оснащений роликом, який, обертаючись, автоматично затягує пасмо. Буквально за декілька секунд воно перетворюється у красивий завиток. Функції налаштування температури і часу прокрутки дарують декілька варіацій зачіски. Популярна модель - Rowenta CF3710F0.

  • Електробігуді підходять навіть для дуже тонкого волосся. Набір Remington KF 40E простий у використанні і ефективний у створенні ідеальної укладки. Бігуді нагріваються у спеціальній підставці, після чого фіксуються у волоссі. Функція іонізації запобігає перегріванню волосся.

                          

  • Серед хітів продаж останнього часу – щітка-випрямляч Rowenta CF5712F0. Багатофункціональний пристрій розплутує волосся, вирівнює його, надає об’єм і доглянутий вигляд. Зубчики щітки з керамічним покриттям. Нагрівання пристрою за 45 секунд і максимальна температура в 210°С зробить процес укладання волосся швидким і легким.

При виборі фену, плойки, стайлера чи іншого приладу для укладання волосся, радимо ретельно ознайомитись із характеристиками приладу та не нехтувати такою функцією, як іонізація. Іонізація – важлива для захисту волосся. Завдяки їй волосся обробляється іонами, після чого не накопичує статичну електрику, легше укладається і має сяючий вигляд.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів